2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

diğer abisini arıyor eşim o hiç oralı olmuyor.. salak karı hep konuşuyor telde onla bunla yani zaten öyle biri... sen başına iş açıyon madem düzeltt.. diğer abisi tanıdığuı için karışmadı bizim ki iyi niyetli.. o meseleden sonra sinirli konuşuyor kendi kendine dinlemek zorunda değilim git öbür odada konuş kendinle dedim offf pufff edince benim şarteller attı gereksiz sıkıntı keşke aramasaydım dedi yok yok ara sen dedim bende daha iyi oldu.. açmasın gitsin telefonunu madem rahatsız oluyor değil mi elisss... ama yok adam diyor kardeşin beni çaldırdı da ben aradım demez mi bi de eşim küplre bindi

Töbe töbeee Allah'ım sen akıl fıkır ver ıslah et gercekten sınır bozucu canım cok haklısın yanı rahatsız oluyorsa hattını degıstırsın esınde gormus durumu belkı aramaz bırdaha boyle durumda

salak karılar nolacak en sevmediğim insan tipidir koca delisi kadınlar hem madem öylesin evlen, yok anam bi de seçiciler şu kel şu göbekli.. eşin doğal olarak kardeşine kızmalıymış bu durumda

inşallah öyle diyodur hakkımda hayırlısını ister o da rabbimden gülüm sen nasılsın bakalım ne yaptık ettik çalışmaları yapıyoruz kavga dövüş
salak görümcem dışında bi sıkıntı yok ama bende tek takımayı seviyorum bu ara çalışma yaparken içimden gelmiyor benim üstelik yum günümü kaçırmış olabilirim

canım bak benimde görümcem kaza yapar bi skıntı olur tutar eşimi ararlar e zaten sinirli daha niye çağırıyorsunuz kendi başınıza halledin her şeyi halletmeyi biliyorsunuz . ben tek çocuğum bir de kimsenin keyfi zarar getireceği işlerine bulaşıp ailemi riske atmam çevremide o yüzden karşı taraftanda aynı şeyi bekliyoruz yapmadıklarında çıldırıyoruz açmasın değiştirsin hattını illa abisinin başını belaya sokup huzurunuzu kaçırmak zorunda mı ama işte düşünemiyorlar biizm gibi değiller malesef ve eşlerde kardeşleri bırakamıyo zor işler oluyor arada böyle işler biz ne kadar paralansakta sonuç aynı olacak sen rahat ol o kendi kendine sinir olsun bi zaman sonra şnu diyecek bıktım sizin derdinizden yeter ne yapıyorsanız yapın benimki diyor :)

kaygılım süslensende görmeyecek sen demeyince demek bu erkekleri napmalı bilmem bu ara ben istemiyorum kocamı da adam evde yabancı gibi geliyor bana yaaa garip bi his

salak karılar nolacak en sevmediğim insan tipidir koca delisi kadınlar hem madem öylesin evlen, yok anam bi de seçiciler şu kel şu göbekli.. eşin doğal olarak kardeşine kızmalıymış bu durumda
O ondan betermiş zaten arkadaş gibiler hatta iki bacı diyebilirim.Benim erkek kardeşlerim olsaydı savaş çıkardı bizimkiler titiz.Onların miğdesi geniş.

en güzelini demiş valla ben dedim git öbür odada sinirlen keyfime baktım akaşm o ses te komik sahneler vardı kahkaha üstüne kahkaha attım o da dolandı durdu.. kendimle eğlendim yani inadına.. bugünde canımın istediğini yapacam hep banane yaaa salak karının sıkıntısından..

O ondan betermiş zaten arkadaş gibiler hatta iki bacı diyebilirim.Benim erkek kardeşlerim olsaydı savaş çıkardı bizimkiler titiz.Onların miğdesi geniş.
aynen yaaa bizde de bunu yapanın yüzü kızarır yapamaz diyemez ne diyelim insaoğlu çeşit çeşit aman sen seviyeni koru madem ve inanıp güvenme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…