diğer abisini arıyor eşim o hiç oralı olmuyor.. salak karı hep konuşuyor telde onla bunla yani zaten öyle biri... sen başına iş açıyon madem düzeltt.. diğer abisi tanıdığuı için karışmadı bizim ki iyi niyetli.. o meseleden sonra sinirli konuşuyor kendi kendine dinlemek zorunda değilim git öbür odada konuş kendinle dedimAnladım canım bır sekılde hepımız bırseyler yasıyoruz belkı suan bunu yasammaızdada vardır bır hayır sonradan farkına varacagız ahh bu goruceler yokmu neyse sonunda calısma olmus canım onemlı olan bu bızm erkeklerde cok ıyı nıyetlıler canım herseyı dusnurler napsın oda ablası ıste canım :)
Günaydın kızlarr wuslt kan verdımı yaa :)
heralde buda ömer efe olacak otekı emır alı kısa olsun guzel olsun
Maşallahaynen maşallah yaaa bi silkelendi kendine geldi topik çok güzel devamı gelir inş
diğer abisini arıyor eşim o hiç oralı olmuyor.. salak karı hep konuşuyor telde onla bunla yani zaten öyle biri... sen başına iş açıyon madem düzeltt.. diğer abisi tanıdığuı için karışmadı bizim ki iyi niyetli.. o meseleden sonra sinirli konuşuyor kendi kendine dinlemek zorunda değilim git öbür odada konuş kendinle dedimofff pufff edince benim şarteller attı gereksiz sıkıntı keşke aramasaydım dedi yok yok ara sen dedim bende daha iyi oldu.. açmasın gitsin telefonunu madem rahatsız oluyor değil mi elisss... ama yok adam diyor kardeşin beni çaldırdı da ben aradım demez mi bi de eşim küplre bindi
salak karılar nolacakAynı anlattıgın olaya benzer bir olayda ben yaşadım ilk evliligimde.koca delisi görümce tv de gördüğü her numarayı aramış birsürü sapık bulaştırmış telefonuna sonrada erkek kardeşiyle hattını degiştirmiş.bende haberim yok konudan numarayı kardeşimin numarasına benzettim hatta emindim telefonumdan tuşladım nasıl olsa kayıtlıdır direk ismi çıkacak diye.Saf kafa böyle numara karşılaştırılırmı iki numarayıda ekrana getir bak aynımı niye tuşluyosun.Çagrı gitmiş oldu adamda havada bekliyomuş zaten.Allahtan olay annesinin yanında oldu.hattım kırıldı o yüzden.Karı oğluna şikayet etmiş senin karın sapığa çagrı attı diye.Amaann neler çektim o pislik insanlardan ayrıldımda hayata döndüm.
Saol cnm benim :) inşallah bu süre ennnnn kısa süre olurCanlarım Allah razı olsun...
Bir prenses geliyor inşaAllah ...
Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin...dualarım hep sizlerle
salak görümcem dışında bi sıkıntı yok ama bende tek takımayı seviyorum bu ara çalışma yaparken içimden gelmiyor beniminşallah öyle diyodur hakkımda hayırlısını ister o da rabbimden gülüm sen nasılsın bakalım ne yaptık ettik çalışmaları yapıyoruz kavga dövüş
diğer abisini arıyor eşim o hiç oralı olmuyor.. salak karı hep konuşuyor telde onla bunla yani zaten öyle biri... sen başına iş açıyon madem düzeltt.. diğer abisi tanıdığuı için karışmadı bizim ki iyi niyetli.. o meseleden sonra sinirli konuşuyor kendi kendine dinlemek zorunda değilim git öbür odada konuş kendinle dedimofff pufff edince benim şarteller attı gereksiz sıkıntı keşke aramasaydım dedi yok yok ara sen dedim bende daha iyi oldu.. açmasın gitsin telefonunu madem rahatsız oluyor değil mi elisss... ama yok adam diyor kardeşin beni çaldırdı da ben aradım demez mi bi de eşim küplre bindi
hepimizde böyle şeyler oluyor 50lik teyzelerle konuşun terapi gibi ooo bunlar çok normal zamanla huyuna suyuna gidin sonra zaten sizin istediğiniz olur diyorlar :) benimde eşim dün yatağa yattık arkasını döndü bi şeyler dedi dedim hep böyle yapıyorsun ayda bi hafta çalışalım diyorum böyle oluyo sonra bebiş yok mu yok mu diyorsun yok sana bebiş çalışmıyorsn dedim sonra döndü tabi bide yorganı açmış bakıyo içimden gecelik çıkacak mı diye geçen seferki sürprizi arıyoyok dedim gecelik ayıcıklı pijamam var ilişkiden sonra gelsin bebiş hayırlısıyla diyo dedim tamam bi günde oldu ahh erkekler ahh hepsi aynı çok kötüleri hariç :)
O ondan betermiş zaten arkadaş gibiler hatta iki bacı diyebilirim.Benim erkek kardeşlerim olsaydı savaş çıkardı bizimkiler titiz.Onların miğdesi geniş.salak karılar nolacaken sevmediğim insan tipidir koca delisi kadınlar hem madem öylesin evlen, yok anam bi de seçiciler şu kel şu göbekli.. eşin doğal olarak kardeşine kızmalıymış bu durumda
Inşallah cnm:) cnm ya her zamankinden farklıyım ama korkmuyor da değilim dün gece ağrıdan uyuyamadım kasıklarım karnım öyle ağrıdı ki yatak dar geldi resmenBen hıcbırsey hıssetmıyorum canım ınsallah sen hıslerınde yanılmazsın
en güzelini demiş valla ben dedim git öbür odada sinirlen keyfime baktım akaşm o ses te komik sahneler vardı kahkaha üstüne kahkaha attım o da dolandı durdu.. kendimle eğlendim yani inadına.. bugünde canımın istediğini yapacam hep banane yaaa salak karının sıkıntısından..canım bak benimde görümcem kaza yapar bi skıntı olur tutar eşimi ararlar e zaten sinirli daha niye çağırıyorsunuz kendi başınıza halledin her şeyi halletmeyi biliyorsunuz . ben tek çocuğum bir de kimsenin keyfi zarar getireceği işlerine bulaşıp ailemi riske atmam çevremide o yüzden karşı taraftanda aynı şeyi bekliyoruz yapmadıklarında çıldırıyoruz açmasın değiştirsin hattını illa abisinin başını belaya sokup huzurunuzu kaçırmak zorunda mı ama işte düşünemiyorlar biizm gibi değiller malesef ve eşlerde kardeşleri bırakamıyo zor işler oluyor arada böyle işler biz ne kadar paralansakta sonuç aynı olacak sen rahat ol o kendi kendine sinir olsun bi zaman sonra şnu diyecek bıktım sizin derdinizden yeter ne yapıyorsanız yapın benimki diyor :)
Inşallah cnm benim :) sen sakın olumsuzu düşünme aklına hiç getirme bile sıkı sıkı tutunacak yavrun sanaAminnnn inşallah canımm çok teşekkürler, Allahım bağışlar inşallah
Inşallah cnm:) cnm ya her zamankinden farklıyım ama korkmuyor da değilim dün gece ağrıdan uyuyamadım kasıklarım karnım öyle ağrıdı ki yatak dar geldi resmen
aynen yaaa bizde de bunu yapanın yüzü kızarır yapamaz diyemez ne diyelim insaoğlu çeşit çeşit aman sen seviyeni koru madem ve inanıp güvenme :)O ondan betermiş zaten arkadaş gibiler hatta iki bacı diyebilirim.Benim erkek kardeşlerim olsaydı savaş çıkardı bizimkiler titiz.Onların miğdesi geniş.
ohhh çok güzel bi haber bu lovelym inş spermler katlanır gelir sizin bebişSonuç iyi canım hatta süper belli ki bende bir şey yok eşimin spermleri biraz topladık mı oldu bu iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?