2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım yarın kendi doktorumda randevum var belki o bakar.

Hımm anladım ablacıgım senı dınleyecegım o sekılde yaklasmaya calısacagım bırdeee cok sagol ablacagım

hayırdır ınsallah tatlım aksam bı yasın okuda ruhunada gıtsın ınsallah guzel haber alırsın canım benım

kısmet okuyacağım akşama allah kısmet ederse :) artık ay bile yok geliyor kardeşş sizee bakalım nasıl olacak çok heyecanlı iki oğlan annesiii üzümmmm :):):) işin zor ve çok güzel :)

Anladım canım bır sekılde hepımız bırseyler yasıyoruz belkı suan bunu yasammaızdada vardır bır hayır sonradan farkına varacagız ahh bu goruceler yokmu neyse sonunda calısma olmus canım onemlı olan bu bızm erkeklerde cok ıyı nıyetlıler canım herseyı dusnurler napsın oda ablası ıste canım :)

Öyle düşünme o yılanlar zararsız çekip gitmişler gerisi tam yaşamak istediğim manzara tavuklar civciv taze süt ohhh hayırlara vesile olsun canım :)

Aynen canım yılanlar hıcbırımıze zarar vermedı aynen dıgerlerı cok guzeldı canım cıvcıvı gordum bırde seveydım ıyı olacaktı ama anaları ızın vermedı

Evet canım reglın 3. günü yapıldı ama kendi doktorum çalıştığım yere uzaktı, bende yakınımdaki bir devlet hastanesine gidip yaptırdım iş yerimden üst üste izin almak istemedim çünkü pzts daha iş başı yaptım yılık izindeydim neden izinde halletmedin demesinler diye öğle aramda gidip baktırdım. Yarın belki kendi doktorum senin dediğini diyebilir o zaman tekrar veririm gerçi yarın adetin 5. ve son günü oluyor.

Ekmege cikilata surup yedim birazdan kahvaltimizi yapariz :) gulum sen nelsr yapiyorsun okul nasil gidiyor tatlim
salak görümcemin tadımızı dün kaçırmasından başka o kadar boşvermişliğim var ki yeminle bebk bekliyor biri gibi değilim.. keyfime hayatıma bakıyorum kocaya ilgiyi kestim hemen yanımda bitti adam ama bu ara kendimle başbaşa dingin huzurlu olmak iyi geliyor öyle olmasına çalışıyorum tatlım senden naber ohh iyi annesi çikolata tamona göre bişey :) sarelle reklamı gibi

kısmet okuyacağım akşama allah kısmet ederse :) artık ay bile yok geliyor kardeşş sizee bakalım nasıl olacak çok heyecanlı iki oğlan annesiii üzümmmm :):):) işin zor ve çok güzel :)

valla banada zor gelıyo ama hadı bakalım sekerım ben bununlada basa cıkarım elbet tutmayın benı ascık gaza geleyım durun

hepimizde böyle şeyler oluyor 50lik teyzelerle konuşun terapi gibi ooo bunlar çok normal zamanla huyuna suyuna gidin sonra zaten sizin istediğiniz olur diyorlar :) benimde eşim dün yatağa yattık arkasını döndü bi şeyler dedi dedim hep böyle yapıyorsun ayda bi hafta çalışalım diyorum böyle oluyo sonra bebiş yok mu yok mu diyorsun yok sana bebiş çalışmıyorsn dedim sonra döndü tabi bide yorganı açmış bakıyo içimden gecelik çıkacak mı diye geçen seferki sürprizi arıyo yok dedim gecelik ayıcıklı pijamam var ilişkiden sonra gelsin bebiş hayırlısıyla diyo dedim tamam bi günde oldu ahh erkekler ahh hepsi aynı çok kötüleri hariç :)

resmen söylemiştir belki hayırlara olsun wuslt tan sonra rüyalar bizim için çok önemli :):):) ben akşama dedeme dua okuyayım bana ölünce ağlamayın dua edin tek derdi okuyorum ama tek ona okuyayım akşama :)

İnşallah onu resmen söylemıstır canım aynen W wuslt sonra onemlı ruyalar ınsallah bızımkılerde hayra cıkar bende cuma gunu gordugum kısıye okuyacagım evet en guzelı dua canım ınsallah bıze hayırlı haberlerı ısaret etmıslerdır

valla banada zor gelıyo ama hadı bakalım sekerım ben bununlada basa cıkarım elbet tutmayın benı ascık gaza geleyım durun

oğluşunun kardeşini sevip merakla bakışını görünce bunlar benim evlatlarım de ayy huzur dolu allahım sağlığıyla kollarını doldursun :) isim ne olacak :)

Aynı anlattıgın olaya benzer bir olayda ben yaşadım ilk evliligimde.koca delisi görümce tv de gördüğü her numarayı aramış birsürü sapık bulaştırmış telefonuna sonrada erkek kardeşiyle hattını degiştirmiş.bende haberim yok konudan numarayı kardeşimin numarasına benzettim hatta emindim telefonumdan tuşladım nasıl olsa kayıtlıdır direk ismi çıkacak diye.Saf kafa böyle numara karşılaştırılırmı iki numarayıda ekrana getir bak aynımı niye tuşluyosun.Çagrı gitmiş oldu adamda havada bekliyomuş zaten.Allahtan olay annesinin yanında oldu.hattım kırıldı o yüzden.Karı oğluna şikayet etmiş senin karın sapığa çagrı attı diye.Amaann neler çektim o pislik insanlardan ayrıldımda hayata döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…