adetliykn bakılıyomş cnm rezervlere dr öyle demişti de hatta devletteki dr test sonucumu görmeden baktı 3-4 over dedi sınır 4 müş üzülmştm hormonlar ii çıkınca bişi demedi tüp yapan dr baktı 2.gün 7-8 dedi çok ii demişti
aynen ole tatlım allah askına dolupta noluyo doldugunla sınırlendıgınle kalıyosun valla ben cok sınır oldugumda esıme ole yapıyom derdın ne senın dıyom buldun bacak kadar cocugu ne trıp atıyosun dıyorum ıkı gıdıklıyorum sonra ınceden hatalı oldugunu anlatıyorum ılk basta bı kac gun gecıncede hırsımı alıyom ıyı oluyo amannn kendını uzmeye degmıyor zamanla anlayacaksınız ılk 2,3 yıl bende cok yıprattım baktım olmuyo ne yıpratcam dedım bunu uygulamaya basladım ıyıde oluyo sesı cıkamıyo ozaman
ne güzel demek ki dedeni çok seviyorsun da o da güzel haber yakındır diyor sana :)[
BEN DEDİM ONA SABAH SABAH FUTBOL OYNANMAZ AMA ANNEMDE UYANSIN BENİMLE OYNASIN O ZAMAN NE YAPIYIM DEDİOYY MAŞALLAH KEYFİNİZE
hayırdır ınsallah tatlım aksam bı yasın okuda ruhunada gıtsın ınsallah guzel haber alırsın canım benım
o tartışmaları yaşamayan var mı elis.. benim koca delisi görümcemin telefonuna ne hikmetse (!) sapıklar dadanmış eşimee ..... sen bi arasana beni rahatsız ediyorlar.. bu da saf aradı ama ben koltukta hiçbirşey olmamış gibiyim.. adam demez mi evet aradım arayacağım da !sen nerde oturuyorsuna tehdite dönmedi mi muhabbet.. saat 12 zaten üniv. yeni akşam 8 de gelmiş. gidip oyun oynadı sonra da bunla uğraştı bende yum dün çatlamışsa hemen ilişki olsun modundaydım nerdeeee. yatağa girerken uzak yatmak için kıyıya bırakınca ordan da güm yere düştüm dün yani anlarsın ki bişey olacaksa engelller çıkabiliyor, tartışma oluyor nne bileyim.. yanaştı uzak dur diyorum sana ihtiyacım var diyor, bırakma dı yakamı yarım saat akıllı bi adam değilsin dedim sıraladım en son yaptıklarını gidip oturma odasına geçtim geldi hadi hadi gidelim yok dedim gelmem inatla götürdü ama götürene kadar da morali bozuk dalıp dalıp gidiyor.. zaten o 38 lik görümcem hep telde konuşur bunlarla salak karı akşam akşam moralimizi bozdu.. sonra özür diledi eşim gece 12 de çalışma oldu yum öldü mü kaldı mı bilmem ama dün sinir olduğum eşimden soğuduğum kesin
Öyle düşünme o yılanlar zararsız çekip gitmişler gerisi tam yaşamak istediğim manzara tavuklar civciv taze süt ohhh hayırlara vesile olsun canım :)
Yani iyi bir dr ile çalıştığını düşünüyorum, sonuçta bende yaşadığım kadarıyla tecrübeliyim ancak prolaktin 25 üstü ise mesela döllenme olasılığı dolayısıyla gebelik şansı düşermiş, sonuçta bunlarada bakmalı gibi geldi, bunlar reglin 2. Yada 3. Günümü yapıldı...
Hımm anladım ablacıgım senı dınleyecegım o sekılde yaklasmaya calısacagım bırdeee cok sagol ablacagım
salak görümcemin tadımızı dün kaçırmasından başka o kadar boşvermişliğim var ki yeminle bebk bekliyor biri gibi değilim.. keyfime hayatıma bakıyorum kocaya ilgiyi kestim hemen yanımda bitti adam ama bu ara kendimle başbaşa dingin huzurlu olmak iyi geliyor öyle olmasına çalışıyorum tatlım senden naber ohh iyi annesi çikolata tamona göre bişey :) sarelle reklamı gibiEkmege cikilata surup yedimbirazdan kahvaltimizi yapariz :) gulum sen nelsr yapiyorsun okul nasil gidiyor tatlim
ne demek sekerım benımde derdım oldugunda dogru yolu gosterın yeter bana
kısmet okuyacağım akşama allah kısmet ederse :) artık ay bile yok geliyor kardeşş sizee bakalım nasıl olacak çok heyecanlı iki oğlan annesiii üzümmmm :):):)işin zor ve çok güzel :)
sonuç ne peki tatlım merak ettim seni
o tartışmaları yaşamayan var mı elis.. benim koca delisi görümcemin telefonuna ne hikmetse (!) sapıklar dadanmış eşimee ..... sen bi arasana beni rahatsız ediyorlar.. bu da saf aradı ama ben koltukta hiçbirşey olmamış gibiyim.. adam demez mi evet aradım arayacağım da !sen nerde oturuyorsuna tehdite dönmedi mi muhabbet.. saat 12 zaten üniv. yeni akşam 8 de gelmiş. gidip oyun oynadı sonra da bunla uğraştı bende yum dün çatlamışsa hemen ilişki olsun modundaydım nerdeeee. yatağa girerken uzak yatmak için kıyıya bırakınca ordan da güm yere düştüm dün yani anlarsın ki bişey olacaksa engelller çıkabiliyor, tartışma oluyor nne bileyim.. yanaştı uzak dur diyorum sana ihtiyacım var diyor, bırakma dı yakamı yarım saat akıllı bi adam değilsin dedim sıraladım en son yaptıklarını gidip oturma odasına geçtim geldi hadi hadi gidelim yok dedim gelmem inatla götürdü ama götürene kadar da morali bozuk dalıp dalıp gidiyor.. zaten o 38 lik görümcem hep telde konuşur bunlarla salak karı akşam akşam moralimizi bozdu.. sonra özür diledi eşim gece 12 de çalışma oldu yum öldü mü kaldı mı bilmem ama dün sinir olduğum eşimden soğuduğum kesin
Canim degerin gayet iyi Rabbim esinin degerlerinide bi an once yukseltirde bebisiniz olur insaAllah
Ne guzel canım hayırlı sabahlar olsunnn canımm ınsallah senden guzel haberler alacagız canım bende olmus bır yakınımızı ruyamda gordum oldugunden berı sımdıye kadar hıc gormemıstım ve bana dıyor haftaya dugun varya dıyor dıyorum be dugunu haftaya 10 aralıgımı kastedıyor sevınecekmıyım acaba
ne güzel demek ki dedeni çok seviyorsun da o da güzel haber yakındır diyor sana :)
resmen söylemiştir belki hayırlara olsun wuslt tan sonra rüyalar bizim için çok önemli :):):) ben akşama dedeme dua okuyayım bana ölünce ağlamayın dua edin tek derdi okuyorum ama tek ona okuyayım akşama :)
valla banada zor gelıyo ama hadı bakalım sekerım ben bununlada basa cıkarım elbet tutmayın benı ascık gaza geleyım durun
Aynı anlattıgın olaya benzer bir olayda ben yaşadım ilk evliligimde.koca delisi görümce tv de gördüğü her numarayı aramış birsürü sapık bulaştırmış telefonuna sonrada erkek kardeşiyle hattını degiştirmiş.bende haberim yok konudan numarayı kardeşimin numarasına benzettim hatta emindim telefonumdan tuşladım nasıl olsa kayıtlıdır direk ismi çıkacak diye.Saf kafa böyle numara karşılaştırılırmı iki numarayıda ekrana getir bak aynımı niye tuşluyosun.Çagrı gitmiş oldu adamda havada bekliyomuş zaten.Allahtan olay annesinin yanında oldu.hattım kırıldı o yüzden.Karı oğluna şikayet etmiş senin karın sapığa çagrı attı diye.Amaann neler çektim o pislik insanlardan ayrıldımda hayata döndüm.o tartışmaları yaşamayan var mı elis.. benim koca delisi görümcemin telefonuna ne hikmetse (!) sapıklar dadanmış eşimee ..... sen bi arasana beni rahatsız ediyorlar.. bu da saf aradı ama ben koltukta hiçbirşey olmamış gibiyim.. adam demez mi evet aradım arayacağım da !sen nerde oturuyorsuna tehdite dönmedi mi muhabbet.. saat 12 zaten üniv. yeni akşam 8 de gelmiş. gidip oyun oynadı sonra da bunla uğraştı bende yum dün çatlamışsa hemen ilişki olsun modundaydım nerdeeee. yatağa girerken uzak yatmak için kıyıya bırakınca ordan da güm yere düştüm dün yani anlarsın ki bişey olacaksa engelller çıkabiliyor, tartışma oluyor nne bileyim.. yanaştı uzak dur diyorum sana ihtiyacım var diyor, bırakma dı yakamı yarım saat akıllı bi adam değilsin dedim sıraladım en son yaptıklarını gidip oturma odasına geçtim geldi hadi hadi gidelim yok dedim gelmem inatla götürdü ama götürene kadar da morali bozuk dalıp dalıp gidiyor.. zaten o 38 lik görümcem hep telde konuşur bunlarla salak karı akşam akşam moralimizi bozdu.. sonra özür diledi eşim gece 12 de çalışma oldu yum öldü mü kaldı mı bilmem ama dün sinir olduğum eşimden soğuduğum kesin
oğluşunun kardeşini sevip merakla bakışını görünce bunlar benim evlatlarım de ayy huzur dolu allahım sağlığıyla kollarını doldursun :) isim ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?