Canim ailende ikiz var mi yoksa ilac kullandin da ondan mi ikiz oldu inşallah kucagina alırsın hayirlisiylaedermiyim hiç bütün dualarım sizinle artık hepiniz için her gece dua ediyorum inan bana...
aminnn SirriEyvan çok teşekkür ederim :) bakalım hakkımızdaki hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin yasadığım şeylerden sonra korkuyorum biraz.. :)Vuhuui güzel bir haber daha..
Allahım sen o kadar büyüksun ki...senin mucizelerin bitmez tükenmez... Sen bizlerin yüzlerini güldürüyorsun... Mucizeletini nasip ediyorsun, ısteyen herkese nasip et sağlıklı evlatlar...
Neslim çok çok se indimmmm....Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin bitanemm
Canım agrın falan yoksa lekelenmen falan ınsallah bıse yoktur aman dıkkat et kendıne kac yaramazlardanKizlar misafirlige gitmistim amcamin kucuk oglu kiz kaddesimle kavga ediyordu ayirim dedim karnima yumruk atti cok sert degildi ama korkuyorum bisey olurmu ki
aminnnn çok teşekkür ederim canım artık bütün dualarım sizler için :)Canım tebrık ederım Rabbım hayırlı saglıklı bır sekılde bebısleını kucagına almayı nasıp etsnnnn :)
Canim suanlik biseyim yok insaAllah olmaz da :) artik sac bas yolsalar yaklasmam biciriklereCanim rahatsiz olduysan git olmadi bi acile ben hamileyken deli gibi korkardim biri yanlislikla carpacak diye
Biraz once vardi ama suan yok insaAllah bisey olmaz cnmCanım agrın falan yoksa lekelenmen falan ınsallah bıse yoktur aman dıkkat et kendıne kac yaramazlardan
Anammm sende mi hamıssınwuslt çok teşekkür ederim :) bakalım rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu versin şimdi sizler için dua edeceğim 5 senedir şu günü yaşamak için ne cabalar sarf ettim neler yaşadım cerrahpaşa da kansersin bile dediler çok şükür değilmişim ama tahlillerim çıkana kadar öldüm öldüm dirildim.. o yüzden herkes için çok dua ediyorum..Rabbim hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın..
canimcım benim bat 13 aralik ve 2.denemeye gecicez kirmizilardan sonra :)kuşum bilgileri alayım...
Birak baskalari ayirsin sen senin bebise bak :)Canim suanlik biseyim yok insaAllah olmaz da :) artik sac bas yolsalar yaklasmam biciriklere
ınsallah canım. yınede duramayacak gıbı olursan gorun bı acile. ama ınsallah agrında olmaz canım yatıp dınlen en ıyısı bebıs darbe karsısında rahatsız olmustur bırazcık onun agrısıdırBiraz once vardi ama suan yok insaAllah bisey olmaz cnm
aminnn canım çok teşekkür ederim :) saol Sana da sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim :)Anammm sende mi hamıssınBelkıde tebrık etmısımdır ama tekrar edeyım karıstırdım ıyıce kım hamıs kım degıl Masallah bu ay bereketıyle geldı ınsallah olede devam eder Rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah canım
İnsallah canim hamissindir bugun hepinize dua ettimiyiyim canım bende sızın kervana gecmek ıcın dua edıyor beklıyorum
Sen calismalara devam et kaygilim belli olmaz bebisin supriz yapiveririnşallah wusltım ben saldım çayıra ne batım belli ne ov tarihim kısmet çalışma sık olmasada oldu artık bat bekliyorum 24.günüm benim 35 37 hatta 40lara kadar yolu var :)
insallah adet olmazsinda bebis konmustur gobusuneEvet dün sancım vardı sağ kasıktan buğün hiçbişeyim yok.Akk koyun kara koyun yarın belli olur artık.Bence ben bu ayda adet olurum çok büyük ihtimalle.
Amin canim bnim kese icin ne zaman gideceksin bende sali gunu ogrendim hamile oldugumu pazartesi gidecegim drwuslt çok teşekkür ederim :) bakalım rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu versin şimdi sizler için dua edeceğim 5 senedir şu günü yaşamak için ne cabalar sarf ettim neler yaşadım cerrahpaşa da kansersin bile dediler çok şükür değilmişim ama tahlillerim çıkana kadar öldüm öldüm dirildim.. o yüzden herkes için çok dua ediyorum..Rabbim hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın..
canım ikiz mi bilyorum ki doktorum çoğul gebelik olabilir dedi ben aşılama yaptırmıştım bu ay ondan çoğul olma ihtimali yüksek :)Canim ailende ikiz var mi yoksa ilac kullandin da ondan mi ikiz oldu inşallah kucagina alırsın hayirlisiyla
çok sevindimAmin canim bnim kese icin ne zaman gideceksin bende sali gunu ogrendim hamile oldugumu pazartesi gidecegim dr
Masallah canim insallah bebisinin pit pitlarinida duyarsin bende sabirsizlikla bekliyorum pazartesiyiçok sevindimwuslt maşallah rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :) bende keseyi gördü canım 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi :) 13 aralıkta gidicem bakalım :)
ya insan çok heycanlanıyor bide bişi daha anlatayım size belki batıl bulucaksınız ama ben uğuruna inandım :) benim iş yerimdeki arkadaşımla konuşuyordukMasallah canim insallah bebisinin pit pitlarinida duyarsin bende sabirsizlikla bekliyorum pazartesiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?