2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aminnn SirriEyvan çok teşekkür ederim :) bakalım hakkımızdaki hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin yasadığım şeylerden sonra korkuyorum biraz.. :)

Kizlar misafirlige gitmistim amcamin kucuk oglu kiz kaddesimle kavga ediyordu ayirim dedim karnima yumruk atti cok sert degildi ama korkuyorum bisey olurmu ki
Canım agrın falan yoksa lekelenmen falan ınsallah bıse yoktur aman dıkkat et kendıne kac yaramazlardan

Anammm sende mi hamıssın Belkıde tebrık etmısımdır ama tekrar edeyım karıstırdım ıyıce kım hamıs kım degıl Masallah bu ay bereketıyle geldı ınsallah olede devam eder Rabbım saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah canım

Biraz once vardi ama suan yok insaAllah bisey olmaz cnm
ınsallah canım. yınede duramayacak gıbı olursan gorun bı acile. ama ınsallah agrında olmaz canım yatıp dınlen en ıyısı bebıs darbe karsısında rahatsız olmustur bırazcık onun agrısıdır

aminnn canım çok teşekkür ederim :) saol Sana da sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim :)

iyiyim canım bende sızın kervana gecmek ıcın dua edıyor beklıyorum
İnsallah canim hamissindir bugun hepinize dua ettim
inşallah wusltım ben saldım çayıra ne batım belli ne ov tarihim kısmet çalışma sık olmasada oldu artık bat bekliyorum 24.günüm benim 35 37 hatta 40lara kadar yolu var :)
Sen calismalara devam et kaygilim belli olmaz bebisin supriz yapiverir

Evet dün sancım vardı sağ kasıktan buğün hiçbişeyim yok.Akk koyun kara koyun yarın belli olur artık.Bence ben bu ayda adet olurum çok büyük ihtimalle.
insallah adet olmazsinda bebis konmustur gobusune

Amin canim bnim kese icin ne zaman gideceksin bende sali gunu ogrendim hamile oldugumu pazartesi gidecegim dr

Canim ailende ikiz var mi yoksa ilac kullandin da ondan mi ikiz oldu inşallah kucagina alırsın hayirlisiyla
canım ikiz mi bilyorum ki doktorum çoğul gebelik olabilir dedi ben aşılama yaptırmıştım bu ay ondan çoğul olma ihtimali yüksek :)

Amin canim bnim kese icin ne zaman gideceksin bende sali gunu ogrendim hamile oldugumu pazartesi gidecegim dr
çok sevindim wuslt maşallah rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :) bende keseyi gördü canım 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi :) 13 aralıkta gidicem bakalım :)

mogami listeye bakabilirmiyim ya :) kimler hamiş görmek isterim :) benim kinin karşısına yazsaydın hamiş diye

çok sevindim wuslt maşallah rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin :) bende keseyi gördü canım 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi :) 13 aralıkta gidicem bakalım :)
Masallah canim insallah bebisinin pit pitlarinida duyarsin bende sabirsizlikla bekliyorum pazartesiyi

Masallah canim insallah bebisinin pit pitlarinida duyarsin bende sabirsizlikla bekliyorum pazartesiyi
ya insan çok heycanlanıyor bide bişi daha anlatayım size belki batıl bulucaksınız ama ben uğuruna inandım :) benim iş yerimdeki arkadaşımla konuşuyorduk bunlar bizim burda sahilde patik bileklik filan yapıp satıyorlar 2 sene önce kızın standının önüne bi kadın gelmiş bir çift patik almış ve kıza demiş ki benim çocuğum olmuyor ama patikler o kadar güzel ki dayanamıcam alıcam demiş. kadın bu geçtiğimiz yaz gelmiş ve kıza demişki senden aldığım patik var 2 sene önce o patiği senden aldığım ay hamile kaldım demiş daha sonra patiği çocuğu olmayan başka bir kadına vermiş Allahım onada nsip etmiş onunda bebeği olmuş şimdi bi kaç tane daha alıcam onlarıda başkalarına vericem demiş.. kız da bana dedi ki nesli sanada getireyim bir tane dedi ve getirdi getirdiği ay cidden bende hamile kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…