2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kizlar misafirlige gitmistim amcamin kucuk oglu kiz kaddesimle kavga ediyordu ayirim dedim karnima yumruk atti cok sert degildi ama korkuyorum bisey olurmu ki

Kizlar misafirlige gitmistim amcamin kucuk oglu kiz kaddesimle kavga ediyordu ayirim dedim karnima yumruk atti cok sert degildi ama korkuyorum bisey olurmu ki

canın agrıdımı bırsey oldumu canım Allah'ın ıznıyl bırsey olmaz kuzum sen yaramazlık yapan cocuklrın yanıda fazla durma canım cocuk bu ne yapacagı bellı olmaz ahh kuzum benım yaaa

canın agrıdımı bırsey oldumu canım Allah'ın ıznıyl bırsey olmaz kuzum sen yaramazlık yapan cocuklrın yanıda fazla durma canım cocuk bu ne yapacagı bellı olmaz ahh kuzum benım yaaa
Basta agrimadi ama simdi igne batar gibi agriyor

Basta agrimadi ama simdi igne batar gibi agriyor

Hımm çin rahat değilse br acile git istersen canım paşa rahatsızz olmusturr heyttt anneme ne yapıyorsunuzz demıstır csanımm Allah'a emanet tatlım bırsey olmaz Allah'ın ıznıyle

Arkadaslar merhaba,bizde artik cocuk sahibi olmak istiyoruz 3 aya yakindir folik asit kullaniyorum umarim 2015 de burdan bebis haberlerimizi paylasiriz.Bir de sorum olacak size bugun adetimin 2.gunu en olasi tarihler 12-14 ve 16.gunler degil mi farkli sekilde hamile kalanlar var mi?

çok teşekkür ederim:) inşallah yarın için tekrardan yaptır dedi doktorum bakalım ne kadar yükselicek dedi sanırım ikiz oldu dedi

Canım tebrık ederım Rabbım hayırlı saglıklı bır sekılde bebısleını kucagına almayı nasıp etsnnnn :)

Canim benim seni takip ediyordum diger topikte cok sevindim tebrik ederim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
wuslt çok teşekkür ederim :) bakalım rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu versin şimdi sizler için dua edeceğim 5 senedir şu günü yaşamak için ne cabalar sarf ettim neler yaşadım cerrahpaşa da kansersin bile dediler çok şükür değilmişim ama tahlillerim çıkana kadar öldüm öldüm dirildim.. o yüzden herkes için çok dua ediyorum..Rabbim hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın..

Merhaaba ınsallah cok aratmadan Rabbım bebegnı nasıp eder folıc asıte baslamakla cok ıyı yapmıssın ınsallah 2015 anne adayı olarak merhaba dıyecegızzz dongun nedır bu onemlı canımama 28 gunde bır adet oluyorsan bıle 2 hafta duzenlı gun asırı ılıskı olmalı dıye dusunyorum ben cunku bazen yum gec catlayabılıyorrr bat yaklasıncaya kadar duzenlı ılıskı olmalı

Amin canim insallah insallah aslinda soyle ki 2.5 sene yasmin kullandim 3.5 ay oldu birakali doktor bi sakincasi yok hemen baslayabilirsiniz dedi calismalara ama ben biraz ilacin etkisinin vucudumdan atilmasini istedim insallah simdiden so ra son 3 aydir gayet duzenliydi bi bu ay 2 gunluk gecikme oldu o da sanirim migren var bende mecbur kaldim adet olmadan ilac almaya biraz engelledi gibi geliyor

nete pek giremyorum ama masallh bebis haberleri var sanirm :) Allh saglikla kucaginza almayi nasp etsin insalkah tabi bizlerde dua etmeyi unutmayn arkdslar Rabbim hepimze sabr versin beklmek cok zor bide etraftan surejli sormuyolar mi pofff :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…