kızlar bat tarihine 4 gun kala test de cıkıyormus bilginiz var mı?
Benim 3 gun kala cikmisti canim seninde varsa cikabilir gec dollenme olduysa cikmazkızlar bat tarihine 4 gun kala test de cıkıyormus bilginiz var mı?
yanlış hatırlıyon :) öyle bir operasyon geçirmedim ben :)Kiz yanlis mi hatirliyorum bn sen miyom ameliyati olmadin miydi:) cok sevindim kuzum valla tebrik ederim:)
Kizlar misafirlige gitmistim amcamin kucuk oglu kiz kaddesimle kavga ediyordu ayirim dedim karnima yumruk atti cok sert degildi ama korkuyorum bisey olurmu ki
Canim 35 gun sonra adet olunuyor biliyorum kurtajdan sonra17 aralıkta adet olucam ama kürtaj oldum diye belki bu süre uzayabilir. son adet tarihimde 18 kasım
Basta agrimadi ama simdi igne batar gibi agriyorcanın agrıdımı bırsey oldumu canım Allah'ın ıznıyl bırsey olmaz kuzum sen yaramazlık yapan cocuklrın yanıda fazla durma canım cocuk bu ne yapacagı bellı olmaz ahh kuzum benım yaaa
çok teşekkür ederim:) inşallah yarın için tekrardan yaptır dedi doktorum bakalım ne kadar yükselicek dedi sanırım ikiz oldu dediHayırlı olsun tatlım allah tamamına erdirsin inşallah :) değerin çok iyi maşallah maşallah
Basta agrimadi ama simdi igne batar gibi agriyor
Çıkıyor tatlım kan degeri 50 oldugunda gorunur testte dedi doktorum ki dort gun kala çoktan 50 olmuşturkızlar bat tarihine 4 gun kala test de cıkıyormus bilginiz var mı?
çok teşekkür ederim:) inşallah yarın için tekrardan yaptır dedi doktorum bakalım ne kadar yükselicek dedi sanırım ikiz oldu dedi
wuslt çok teşekkür ederim :) bakalım rabbim hakkımda hayırlısı ne ise onu versin şimdi sizler için dua edeceğim 5 senedir şu günü yaşamak için ne cabalar sarf ettim neler yaşadım cerrahpaşa da kansersin bile dediler çok şükür değilmişim ama tahlillerim çıkana kadar öldüm öldüm dirildim.. o yüzden herkes için çok dua ediyorum..Rabbim hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın..Canim benim seni takip ediyordum diger topikte cok sevindim tebrik ederim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin insallah
teşekkür ederim KAYGILI çok saol Rabbim sanada nasip etsin canım benim :)ayyyyyyyyyyyymaşallahh çok sevindim rabbim hayırlu uğurlu sağlıklı uzun ömürlü nasip etsinnn maşallah güzel habereee
Arkadaslar merhaba,bizde artik cocuk sahibi olmak istiyoruz 3 aya yakindir folik asit kullaniyorum umarim 2015 de burdan bebis haberlerimizi paylasiriz.Bir de sorum olacak size bugun adetimin 2.gunu en olasi tarihler 12-14 ve 16.gunler degil mi farkli sekilde hamile kalanlar var mi?
edermiyim hiç bütün dualarım sizinle artık hepiniz için her gece dua ediyorum inan bana...amin amin insallah dualarinizi eksik etmeyin :)
InsaAllah bisey olmaz canimHımm çin rahat değilse br acile git istersen canım paşa rahatsızz olmusturr heyttt anneme ne yapıyorsunuzz demıstır csanımm Allah'a emanet tatlım bırsey olmaz Allah'ın ıznıyle
Amin canim insallah insallah aslinda soyle ki 2.5 sene yasmin kullandim 3.5 ay oldu birakali doktor bi sakincasi yok hemen baslayabilirsiniz dedi calismalara ama ben biraz ilacin etkisinin vucudumdan atilmasini istedim insallah simdiden so ra son 3 aydir gayet duzenliydi bi bu ay 2 gunluk gecikme oldu o da sanirim migren var bende mecbur kaldim adet olmadan ilac almaya biraz engelledi gibi geliyorMerhaaba ınsallah cok aratmadan Rabbım bebegnı nasıp eder folıc asıte baslamakla cok ıyı yapmıssın ınsallah 2015 anne adayı olarak merhaba dıyecegızzz dongun nedır bu onemlı canımama 28 gunde bır adet oluyorsan bıle 2 hafta duzenlı gun asırı ılıskı olmalı dıye dusunyorum ben cunku bazen yum gec catlayabılıyorrr bat yaklasıncaya kadar duzenlı ılıskı olmalı
Canim rahatsiz olduysan git olmadi bi acile ben hamileyken deli gibi korkardim biri yanlislikla carpacak diyeInsaAllah bisey olmaz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?