Benim adet olmaya yakın 4 5 gün kala göğüslerim acır başka belirti olmaz şuanda da acıyor çokbu durum hamilelik belirtisi olabilir mi?
hadi bakalım inşallah olur hakkımız da hayırlısı :)benimde her ay goguslerim agrir adet olacagim zaman gecerfi agrisi ama bu ay hic agrimadi belim agrirdi belimde agrimiyor hic adet olacak gibi degilim sadece arada sancim oluyor bunlae ne anlama geliyor bende bilmiyorum
inşaalah kırmızılar gelmez de bende gebelik testi yok bolca ov. testi var ondan yaparım
amin insallah:)hadi bakalım inşallah olur hakkımız da hayırlısı :)
insallah canim sende onla yaparsin bendede hic yokk gunum gecerse alacagim bende<
inşaalah kırmızılar gelmez de bende gebelik testi yok bolca ov. testi var ondan yaparım
Ağzından bal damlıyor canımbenim inşallahben bugun bir yerde okudum canim dr yaninda calisan bayanin biri hamilelik belirtlerini yazmis iclerinde ates basmdi vardi aklima sen geldin insallah seninkide bebistendir
10 gün sonra 3 ay olucak canımKürtajın üstünde üç ay geçtimi canm
HEMEN bende okurum canım benim...insallah yarenim rabbim duysun aksam yasin okudum tum olmuslere ve bizlere dua ettim insallah rabbim kabul eder
benimde 2 ay olacak ama maalesef bişey yok... galiba hamile kalmam baya gecikecek10 gün sonra 3 ay olucak canım
Ayyyy senin kocisss cok bebisss istiyoooo kiyamam size olacak insallahhhKızlar esım bırseye bakmıs türklerin geneline en çok ARALIK ayında hamile kalınıyormuşş
İnşallah hamiş patlaması olur bu ayyyy
si.diden Allah kab etsin canm amin insallah hamisizzz diyeburiz canim seni bat ne zaman canimHEMEN bende okurum canım benim...İnşa ALLAH bu ay hamiş oluruz
evet canim kocizimm cok istiyorr anladom bugin zpermle ilgili monu ooldu dedim bencw sendw birsey yok esimdeee niye gelmiyorr bebek o zaman dedi bwnde kismet dedimAyyyy senin kocisss cok bebisss istiyoooo kiyamam size olacak insallahhh
iyi demissin kuUm insallah bir sorunuz yok bencede bu ay bebis gelicekkk insallahhhevet canim kocizimm cok istiyorr anladom bugin zpermle ilgili monu ooldu dedim bencw sendw birsey yok esimdeee niye gelmiyorr bebek o zaman dedi bwnde kismet dedim
17 aralıkta adet olucam ama kürtaj oldum diye belki bu süre uzayabilir. son adet tarihimde 18 kasımsi.diden Allah kab etsin canm amin insallah hamisizzz diyeburiz canim seni bat ne zaman canim
iyi demissin kuUm insallah bir sorunuz yok bencede bu ay bebis gelicekkk insallahhh
Her hamilelik bir olmuyor ki cok da az kalmiskızlar normalde adete 1 hafta kalan flan adet belirtisi olup da suan adetine 1 haftadan az kalanların adet belirtisi var mı? benim normalde gögüslerin agırması gerekiyordu ama regl 3 gün kaldı agrı felan yok muthiş bel ağrım var Mirza da yani oğlumda hatırlamiyorum
17 aralıkta adet olucam ama kürtaj oldum diye belki bu süre uzayabilir. son adet tarihimde 18 kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?