2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

benimde her ay goguslerim agrir adet olacagim zaman gecerfi agrisi ama bu ay hic agrimadi belim agrirdi belimde agrimiyor hic adet olacak gibi degilim sadece arada sancim oluyor bunlae ne anlama geliyor bende bilmiyorum
hadi bakalım inşallah olur hakkımız da hayırlısı :)

kizlar esime diyorumki bugu 27. gunum esimde diyorki yarin olman lazim o zama diyorr :) dedim gecikmeyide bekleyecegim 10 nuda atlatmam laxi.m kiyamam ya nasl heyecanla bekliyor herseyi ogrendi be leb demeden anliyor artik :)

Ayyyy senin kocisss cok bebisss istiyoooo kiyamam size olacak insallahhh
evet canim kocizimm cok istiyorr anladom bugin zpermle ilgili monu ooldu dedim bencw sendw birsey yok esimdeee niye gelmiyorr bebek o zaman dedi bwnde kismet dedim

iyi demissin kuUm insallah bir sorunuz yok bencede bu ay bebis gelicekkk insallahhh

İnşallah bır sorunumuz yok ben öyle hıssedıyorum canım ınsallah guzel yuregınden gecen gıbı bebısım gelıpte konmustur gobusume babamızı mutlu ederızzz ınsallah bu ayyy

Her hamilelik bir olmuyor ki cok da az kalmis

17 aralıkta adet olucam ama kürtaj oldum diye belki bu süre uzayabilir. son adet tarihimde 18 kasım

Hım anladım canımm evet uzayabılır hayırlısı olsunn canım benım
benımde son adet tarıhım 9 kasımm bat 10 aralık olrak hesaplıyorum gecen ay gecıktım gecen aykı donguyu baz alıyorumm normlde yarın olmam lazım ınsallah yarın ve 10 arlıgı anlatabılırımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…