2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bende seviyorummmm canımm benimmm o senın tatlı gorusun bebegımmm gelsennn ne guzell olur gulummm benım burda arkadasım yokk cok sevınırımmmm AAa kıznı gordun demekkk ne kadar guzelll hayırlara cıksınn canımm ınsallahhhh senın gıbı guzel mı guzel tatlı bır kzıınn olacak onun haberını bu ay alacagızzzzz

inş elisim çok isterim bu ay olmazsa da istemekten vazgeçmem yine yine hatta bu gidişle ben doğum yapsam sütten kesince diğerini getiririm o derece yani hadi bakalım günlerin azaldı inş önce sen vereceksin musmutlu haberiii

gerçekten var mı inanamıyorum ben biraz silik testin adı oncomed hızlı gebelik testi öylesine alınmış bir test doğru mudur acaba
ayyyy sen hamişsiiiiin yuppiii güzel bi gün demiştim bugünde elisa__ bak güzel gidiyor gerçekten değil mi hemen kan testine git tatlım testin adı neydi

elisimmm çok güzelsin iyisin bugün sanırım bende öyleyim güneş doğdu da sanki gökyüzüne değil içime doğdu :) sen nasılsın ne var ne yok

Evet canımmm cok sukurrr ıcımde bır nese rahatlık var Rabbıme bınlerce sukurr canımmm sabah kalktım banyo yaptım yola cıktım o bıle sınrlerımı bozmadı gunes hep ıcımıze dolsun gonul rahatlıgımız nesemız hergun kat ve kat artsınn canımm :)

gerçekten var mı inanamıyorum ben biraz silik testin adı oncomed hızlı gebelik testi öylesine alınmış bir test doğru mudur acaba
o testi hiç duymadım benim güvenmediğim bikaç test var ama arasında bu yok bence kana koş bekleme bile tatlım günün geçmiş miydii

İnsallah canımm bu ay gelecek bızım sıpalar vazgecmek yok canım devreden tarıfe gıbı umutlar dıger aya devreder gulum aynen canım bu sıtekle ıkıncıyıde hemen ısteırızz .... ınsalah guzel haber vermek nasıp olur canımm bugun 28 gunum su 4 gunude atlatırsam umudum olur tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…