- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
tatlimmm hayirli olsun saglikla kucaginada alirsin insallah cok sevindim bu aya guzel badlangiclar yapmissiniz ohh ohhevet yaaslan burcu olucaklar :)
elisimmm çok güzelsin iyisin bugün sanırım bende öyleyim güneş doğdu da sanki gökyüzüne değil içime doğdu :) sen nasılsın ne var ne yokGulumm gulummm goncaa gulummm musmutluu gunaydınnlarınnn olsunnn nasılsınnn seker paremmm
elisss seviyorum seni tatlım bak bu kadar tatlı olmaya devam edersen kocamın çalıştığı bi sonraki ve son durak yanın olur ona göreben rüyamda kaldırımda oturuyordum bi grup kadınla kocamda gidip başka bi kadının dibine sokulmuş oturuyordu gel dedim gelmedi gittim yakasından tuttuğum gibi kaldırdım havya ilerledik konuştuk onu sıkıştırdım neden gelmiyorsun o kadınla bakışıyorsun diye tam o sırada fıstık gibi bir kız gelip eşime sarıldııı karışma babama kızma dedi ve eşime sarıldı bi garip oldum bizim kızımızdı ve 20 li yaşlarındaydı çok güzeldiiiii benim gibi sarışındı
ayyyy sen hamişsiiiiin yuppiii güzel bi gün demiştim bugündegünaydın kızlar sabah sabah test yaptım bir bakar mısınz?Eki Görüntüle 1326197
günaydın kızlar sabah sabah test yaptım bir bakar mısınz?Eki Görüntüle 1326197
inş elisim çok isterim bu ay olmazsa da istemekten vazgeçmem yine yine hatta bu gidişle ben doğum yapsam sütten kesince diğerini getiririm o derece yaniBende seviyorummmm canımm benimmm o senın tatlı gorusun bebegımmm gelsennn ne guzell olur gulummm benım burda arkadasım yokk cok sevınırımmmmAAa kıznı gordun demekkk ne kadar guzelll hayırlara cıksınn canımm ınsallahhhh senın gıbı guzel mı guzel tatlı bır kzıınn olacak onun haberını bu ay alacagızzzzz
ayyyy sen hamişsiiiiin yuppiii güzel bi gün demiştim bugündeelisa__ bak güzel gidiyor gerçekten değil mi hemen kan testine git tatlım testin adı neydi
İlk ogrendigimde heyecandan uyuyamamistimesim dun gece vardiyasina dondu evde tekken uyumam zor oluyor tatlim nasilsin bebisin nasiltaw
taze annislerın uykusu gelmedi galiba:) uyku cok önemli uyuyunda buyusunler :) :)
elisimmm çok güzelsin iyisin bugün sanırım bende öyleyim güneş doğdu da sanki gökyüzüne değil içime doğdu :) sen nasılsın ne var ne yok
Tatlım tebrık ederım Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsınn dogruu kan vermeeye canımm :)
ayyyy sen hamişsiiiiin yuppiii güzel bi gün demiştim bugündeelisa__ bak güzel gidiyor gerçekten değil mi hemen kan testine git tatlım testin adı neydi
Tesekkur ederim bitanem nasilsin minnakin nasilayyy canim hamis misin hayirli olsun ne guzel darisi tum listeye
o testi hiç duymadım benim güvenmediğim bikaç test var ama arasında bu yokgerçekten var mı inanamıyorum ben biraz silik testin adı oncomed hızlı gebelik testi öylesine alınmış bir test doğru mudur acaba
kızlar umut var mı sizce bu testte?
tatlim korkma birsey olmaz insallah bende dus alirken elimdeki sampuani dusurdum karnima carpti sanci oldu ama cok sukur dr kontrolumuzde hersey yolunda ciktiBiraz once vardi ama suan yok insaAllah bisey olmaz cnm
nedense böyle haberleri sabah senle birlikte alıyoruz daha hiç kaçırmışlığım yok hanfendinin hariçEvet canımm gercekten guzel bır gun acılısı yaptıkk Allah'ım sen ne buyuksun :)
wusltum günaydın nasılsınTesekkur ederim bitanem nasilsin minnakin nasil
o testi hiç duymadım benim güvenmediğim bikaç test var ama arasında bu yokbence kana koş bekleme bile tatlım günün geçmiş miydii
inş elisim çok isterim bu ay olmazsa da istemekten vazgeçmem yine yine hatta bu gidişle ben doğum yapsam sütten kesince diğerini getiririm o derece yanihadi bakalım günlerin azaldı inş önce sen vereceksin musmutlu haberiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?