2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aslında eski döngüne göre bu günde riskli gündü değil mi şu kırmızı şeyler için

gerçekten var mı inanamıyorum ben biraz silik testin adı oncomed hızlı gebelik testi öylesine alınmış bir test doğru mudur acaba

Oncomedle bende daha once test yapmıstım ama bana boyle sılık cıkartmadı yanı bebısın senınle tadını cıkar annesı

canım o kadar temiz kalpli ve iyisin ki en kısa zamanda Rabbim sana da bu forumdaki birbirini hiç tanımadan dertlerini sevinçlerini paylaşan kızlara da koyu koyu testler nasip etsin inşallah ben daha eşime bile söylemedim ilk size gösteriyorum inşallah doğrudur test
Tabıkı var ben sımdıye kadar bu sılıklıgın yarısnı bıe gormedımm taze anne

aslında eski döngüne göre bu günde riskli gündü değil mi şu kırmızı şeyler için

Evet canım korunmayı bıraktıgım ılk ayda 4 gun gecıkmıstı n ehıkmetse benım gecıkmelerımde hep en fazla 4 gun oluyor ertesı aya hemen duzene bınmıstı ama 18 gunumde gorduugm akıntı kafamı karıstırıyor ıste canım

Tesekkur ederim bitanem nasilsin minnakin nasil
sagol canim benim iyiyiz cok sukur biraz zayifladim bu aralar gobusum cikiyodu geri gitti sen kalp atisini duymadin deilmi daha oyle heyecanli ki kesinlikle video kaydi al surekli izler durursun . bizimkisine erkek olabilir dedi dr cikintisi varmis ama bir ay sonra belli olucak kizda olsa erkek te olsa cok mutlu olcazzz

Canım benım o senın oyle gorusunnnn cok tesekkur ederımmm Amınnn Rabbım hepımıze en kısa zamanda nasıp etsınn ınsallahıcını ferah tut canım testte hıc bır sıkıntı yok Allah'ın ıznıyle

inş ben senin arkadaşın olacam gelirsek bi ihtimal var bu beni mutlu ediyor :) ne şanslı olurum önce düşünce olarak kalben sevdiğim görmediğim birinin sonra dostum olmasııı

evet ama bugün dr um yok galiba hastanede acile gideyim olmazsa iş çıkışı ararlar belki dr u

Aynen canımmm sen once kan tetsını yaptır degerlerını gor ınsallah yukske degerler cıkacak gerekırse dr cepten ararsın deger bu dersın senı en azından yonlendırrı canım

inş ben senin arkadaşın olacam gelirsek bi ihtimal var bu beni mutlu ediyor :) ne şanslı olurum önce düşünce olarak kalben sevdiğim görmediğim birinin sonra dostum olmasııı

Gel Tatlım benımm gell benıde mutlu edıyor gelme ıhtımalınız cok guzel olur canım :) emın bende sanslı olurum kuzum kımselere guvenemıyorsunn ama ben senınle yuz yuze gelemdım ama sıcaklıgınnn kalbnın temızlıgı masumıyetınn ınsanın ıcını ısıyor canımm cok tesekkur ederım guzel dusncelern ıcın karsılıklı duygular canımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…