Hamilesinnnnnnn tebrikler rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsingünaydın kızlar sabah sabah test yaptım bir bakar mısınz?Eki Görüntüle 1326197
eee başka belirti arama annesin artık inş git de bir an önce sağlıklı mı bak inş sağlıklı olursunuz bebişinle sen :)geçti canım 4 üydü bat 2 gün geçmiş oldu
ya ben çok korkuyorum çok silik inşallah bu sefer bişey olmaz bebeğime
aslında eski döngüne göre bu günde riskli gündü değil mi şu kırmızı şeyler içinİnsallah canımm bu ay gelecek bızım sıpalarvazgecmek yok canım devreden tarıfe gıbı umutlar dıger aya devreder gulum aynen canım bu sıtekle ıkıncıyıde hemen ısteırızz .... ınsalah guzel haber vermek nasıp olur canımm bugun 28 gunum su 4 gunude atlatırsam umudum olur tatlım
gerçekten var mı inanamıyorum ben biraz silik testin adı oncomed hızlı gebelik testi öylesine alınmış bir test doğru mudur acaba
Tabıkı var ben sımdıye kadar bu sılıklıgın yarısnı bıe gormedımm taze anne
nedense böyle haberleri sabah senle birlikte alıyoruz daha hiç kaçırmışlığım yok hanfendinin hariçuğurlu muyuz neyiz
aslında eski döngüne göre bu günde riskli gündü değil mi şu kırmızı şeyler için
sagol canim benim iyiyiz cok sukur biraz zayifladim bu aralar gobusum cikiyodu geri gitti sen kalp atisini duymadin deilmi daha oyle heyecanli ki kesinlikle video kaydi al surekli izler durursun . bizimkisine erkek olabilir dedi dr cikintisi varmis ama bir ay sonra belli olucak kizda olsa erkek te olsa cok mutlu olcazzzTesekkur ederim bitanem nasilsin minnakin nasil
Hamilesinnnnnnn tebrikler rabbim sagsalim kucagina almayida nasip etsin
ohh bi güzel kahvaltı keyfi yaparsınız bende yeni yolladım kocişi işe açtım neti güzel bi haberle başladık güne bu ay süper gidiyor maşallahGunaydin gulum iyiyim sen nasilsin kocisi bekliyorum isten gelecek birazdan
Gunaydin kizlar bugunde gune guzel basladik yeni hamisimiz daha var bu ay cok bereketli gececek insallah
Birşey olmayacak ınsallah sen zaman kaybetmeden kan tetsını yaptır sonucu ogren dr unla paylas ılac kullanmam lazım dıyordu
canım o kadar temiz kalpli ve iyisin ki en kısa zamanda Rabbim sana da bu forumdaki birbirini hiç tanımadan dertlerini sevinçlerini paylaşan kızlara da koyu koyu testler nasip etsin inşallah ben daha eşime bile söylemedim ilk size gösteriyorum inşallah doğrudur test
eee başka belirti arama annesin artık inş git de bir an önce sağlıklı mı bak inş sağlıklı olursunuz bebişinle sen :)
inş ben senin arkadaşın olacam gelirsek bi ihtimal var bu beni mutlu ediyor :) ne şanslı olurum önce düşünce olarak kalben sevdiğim görmediğim birinin sonra dostum olmasıııEvet canımmm cok sukurrr ıcımde bır nese rahatlık var Rabbıme bınlerce sukurr canımmm sabah kalktım banyo yaptım yola cıktım o bıle sınrlerımı bozmadıgunes hep ıcımıze dolsun gonul rahatlıgımız nesemız hergun kat ve kat artsınn canımm :)
evet ama bugün dr um yok galiba hastanede acile gideyim olmazsa iş çıkışı ararlar belki dr u
inş ben senin arkadaşın olacam gelirsek bi ihtimal var bu beni mutlu ediyor :) ne şanslı olurum önce düşünce olarak kalben sevdiğim görmediğim birinin sonra dostum olmasııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?