- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
inş bebişin yuva yapyordur da kendisine ondandır tatlım :)Evet canım korunmayı bıraktıgım ılk ayda 4 gun gecıkmıstı n ehıkmetse benım gecıkmelerımde hep en fazla 4 gun oluyorertesı aya hemen duzene bınmıstı ama 18 gunumde gorduugm akıntı kafamı karıstırıyor ıste canım
Gel Tatlım benımm gell benıde mutlu edıyor gelme ıhtımalınız cok guzel olur canım :) emın bende sanslı olurum kuzum kımselere guvenemıyorsunn ama ben senınle yuz yuze gelemdım ama sıcaklıgınnn kalbnın temızlıgı masumıyetınn ınsanın ıcını ısıyor canımm cok tesekkur ederım guzel dusncelern ıcın karsılıklı duygular canımm :)
inş bebişin yuva yapyordur da kendisine ondandır tatlım :)
aynen her insan temiz ddeğil bizim sıradan bi dosta değil uzakta olunca samimi dosta çıkarsız ilişkilere ihtiyacımız var
Hayirli olsun canimmm bence de hamissin:)kızlar umut var mı sizce bu testte?
Aynen tatlım bizim okulda bi karı koca var çalışan benim eşim kıskançtır adam arada hemşerim naber diye gelip gidiyor bende laf arasında diyorum kadına eşin geldi diye geçen adam dedi iki dersim boş geleyim de muhabbet ederiz bende o derste özellikle özel eğitimci arkadaşımın yanına gittim Aaa dedi merdivenden yanına geliyordu m bende dedim biriyle işim vardı da falan tamam dedi insanlara güven olmuyor ki dwğil mi bunlar geldikleri okulda iki evli kişinin adını çıkarmış aman uzak dursunlar diyorum bende haksız mıyım :)Kesınlıkle canımmm ben guvenıp evıme alamıyorum esımle tanıstıramıyorumm hanı öyle ınsanlar varkı hersyı gorup dıuyuyoruz cekınıyoruz korkar olduk bırbırımızden ama dedıgın gıbı canım cıkar gozetmeden sadece samımıyet olan dostuklara ıhtıyacımız var bızım :)
Aynen tatlım bizim okulda bi karı koca var çalışan benim eşim kıskançtır adam arada hemşerim naber diye gelip gidiyor bende laf arasında diyorum kadına eşin geldi diye geçen adam dedi iki dersim boş geleyim de muhabbet ederiz bende o derste özellikle özel eğitimci arkadaşımın yanına gittim Aaa dedi merdivenden yanına geliyordu m bende dedim biriyle işim vardı da falan tamam dedi insanlara güven olmuyor ki dwğil mi bunlar geldikleri okulda iki evli kişinin adını çıkarmış aman uzak dursunlar diyorum bende haksız mıyım :)
iyi yapmışsın tatlım valla bizde olsak yok yere de olsa eşimizin allah korusun adı çıksa çok büyük güvensizlik yaşardık değil miÇok haklısınn canım gecmıslerıde kotuymuss aman uzak dursunnlar senden canımmmm benımde unıvden arkadasım canım aynı yerde staj yapıyorduk carsıya ındık ben esımle bulusacam bana dıyorkı benı tanıstırmayacagınmı bende sınır oldum tanırtırmadım zaten tanıstıracak olsam ben tanıstırırım sonra okulda neler duydum neler kımseye guven yok :)
iyi yapmışsın tatlım valla bizde olsak yok yere de olsa eşimizin allah korusun adı çıksa çok büyük güvensizlik yaşardık değil mi
gunaydin tatli nasilsiniz?
bayanar hepinize guzel hafta sonlari
Hayirli olsun canimmm bence de hamissin:)
bende iyim sukurler olsun yeni hamis varmi ? gecmise bakamadimGunaydınnn canımmm tesekkur ederım ıyıym sen nasılsınn musmutlu hafta sonları olsunn
canim benim tebrik ederim hamisismisin sen hayirli olsun ins ALLAH kalp atislarini da duyarsinteşekkürler canım ben inanamıyorum hala çok kaptırmak da istemiyorum kendimi ama sanırım beceremiyorum kaptırdım gitti sanki
bende iyim sukurler olsun yeni hamis varmi ? gecmise bakamadim
canim benim tebrik ederim hamisismisin sen hayirli olsun ins ALLAH kalp atislarini da duyarsin
Var var bugunun mutlu haberını bızecemrem15 verdii
verdim dimi?Ay Allah ım LÜTFEN GERÇEK OLSUN LÜTFEN
canim sukurler olsun bu ay ne bereketli oldu masalllahhhhhVar var bugunun mutlu haberını bızecemrem15 verdii
ins ALLAH asilik yoktur ama koyu cikmis cizgin ins ALLAH kandada guzel deyer cikarçok teşekkür ederim canım inşallah bir yanlışlık yoktur.Rabbim ennnn kısa zamanda sizlere de nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?