2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

inş bebişin yuva yapyordur da kendisine ondandır tatlım :)

aynen her insan temiz ddeğil bizim sıradan bi dosta değil uzakta olunca samimi dosta çıkarsız ilişkilere ihtiyacımız var

aynen her insan temiz ddeğil bizim sıradan bi dosta değil uzakta olunca samimi dosta çıkarsız ilişkilere ihtiyacımız var

Kesınlıkle canımmm ben guvenıp evıme alamıyorum esımle tanıstıramıyorumm hanı öyle ınsanlar varkı hersyı gorup dıuyuyoruz cekınıyoruz korkar olduk bırbırımızden ama dedıgın gıbı canım cıkar gozetmeden sadece samımıyet olan dostuklara ıhtıyacımız var bızım :)

Aynen tatlım bizim okulda bi karı koca var çalışan benim eşim kıskançtır adam arada hemşerim naber diye gelip gidiyor bende laf arasında diyorum kadına eşin geldi diye geçen adam dedi iki dersim boş geleyim de muhabbet ederiz bende o derste özellikle özel eğitimci arkadaşımın yanına gittim Aaa dedi merdivenden yanına geliyordu m bende dedim biriyle işim vardı da falan tamam dedi insanlara güven olmuyor ki dwğil mi bunlar geldikleri okulda iki evli kişinin adını çıkarmış aman uzak dursunlar diyorum bende haksız mıyım :)

Çok haklısınn canım gecmıslerıde kotuymuss aman uzak dursunnlar senden canımmmm benımde unıvden arkadasım canım aynı yerde staj yapıyorduk carsıya ındık ben esımle bulusacam bana dıyorkı benı tanıstırmayacagınmı bende sınır oldum tanırtırmadım zaten tanıstıracak olsam ben tanıstırırım sonra okulda neler duydum neler kımseye guven yok :)

iyi yapmışsın tatlım valla bizde olsak yok yere de olsa eşimizin allah korusun adı çıksa çok büyük güvensizlik yaşardık değil mi

iyi yapmışsın tatlım valla bizde olsak yok yere de olsa eşimizin allah korusun adı çıksa çok büyük güvensizlik yaşardık değil mi

Hanı bır laf vardır ya ates olmayan yerden duman cıkmaz dıye ınsanın aklına hersey gelır ne kadar guvensekteee aman boyle ınsanlar uzak dursun bızden

verdim dimi?Ay Allah ım LÜTFEN GERÇEK OLSUN LÜTFEN

Verdın verdınnnnn ıcın rahat olsun elını karnına koyyy bebegını hısset senı bırakmamısını ne kadar cok sevdıgını ve abısnın kendını bekledııgnı söyle Allah'ın ıznıyle senınle bebegın...ınan suan bende ne kadar cok ısterdım senın gorduugn gıbı sılık bır cızgı gormeyı dıyorum ya bosa cıkmaz o cızgı bes aydır bana hıcc cıkmadıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…