2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Mogami yarın sabah şu testi sende yap lütfen. Mogami Mogami yarında senden alıcaz güzel haberi inanıyorum.
ya bugün eşimle geliyoruz eczane 100 mt. ötede dedim ki bırak şu arabayı bi yere inip alayım..neymiş efendim çok ters bi yermiş duramazmış taa 3 km ötedeki eczaneye gidelim dedi bende sinirlendim gitmedim...yarın sabahki idrarı plastik bardağa yaparım sonra kv ye gitcez dönüüşte alır yaparım testi...pöööfffff ya adet olayım ya da bebek olsun yıldım vallahi bacım :KK48::KK48::KK48:

Fıstıklar :KK36::KK36:
Fıstıklar Kulübü.webp

ya bugün eşimle geliyoruz eczane 100 mt. ötede dedim ki bırak şu arabayı bi yere inip alayım..neymiş efendim çok ters bi yermiş duramazmış taa 3 km ötedeki eczaneye gidelim dedi bende sinirlendim gitmedim...yarın sabahki idrarı plastik bardağa yaparım sonra kv ye gitcez dönüüşte alır yaparım testi...pöööfffff ya adet olayım ya da bebek olsun yıldım vallahi bacım :KK48::KK48::KK48:
senın adet gecıkmezdı kuzum bi surprız bızı beklıyo sanırım :D:D:D:D:

ayyyy harıka olmus yaaaa :):):):)

Seninki hiç bu kadar gecikmediydi sankiiii... İçimden güzel hisler geçiyor...inşaAllah doğrudur kuzummm...:)

senın adet gecıkmezdı kuzum bi surprız bızı beklıyo sanırım :D:D:D:D:

ayyyy harıka olmus yaaaa :):):):)
pek geciken bi adetim yok evet o yüzden aklıma bebekten önce ne yazık ki kist geliyor...hayatımdaki tek adet düzenimin bozulduğu dönem kist teşhisi konduğu dönemdi....çalışma çok güzel yaaa...her ay başı paylaşacağım zaten

pek geciken bi adetim yok evet o yüzden aklıma bebekten önce ne yazık ki kist geliyor...hayatımdaki tek adet düzenimin bozulduğu dönem kist teşhisi konduğu dönemdi....çalışma çok güzel yaaa...her ay başı paylaşacağım zaten
canım aklına onu getrme lutfen ınsallah bebıs vardır bebıste yoksa soguklardan usutmus ol bende bu ay kafana takmadıgın ıcın bebıs olma ıhtımalı yuksek :D

Merhaba kızlar benide alın aranıza umarım bende kasımda müjdeyi veririm kızlar çok istiyorum çok hamile kalmayı bibebişim olmasını 2 aydır her ayı umutla bekliyorum inşallah bu ay hamile kalırım bende

valla korktuğum başıma gelmesin de ben adete bile razıyım :KK49::KK49:
Ne desem bilemedim valla bu duruma,kist olsa kontrole gittiğinde görünürde sanırım, gönlü güzel mogişim bende çıtayı yükselticem bebiş olsun gecikmenin nedeni inşallah

Merhaba kızlar benide alın aranıza umarım bende kasımda müjdeyi veririm kızlar çok istiyorum çok hamile kalmayı bibebişim olmasını 2 aydır her ayı umutla bekliyorum inşallah bu ay hamile kalırım bende

Hosgeldın ınsallah ugurlu gelır topıgımız ve sende kasımda mujdelı haber verebılırsın

Back
X