2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aa olurmu öyle şey niye görmezden gelinsin gözden kaçmıştır bende az önce mogaminin yazdığını görmemişim tekrardan sordum sonra sağolsun elisa__ elisa__ ve @Mogami ağzımın payını verdiler yani :-):-):-)
olsun tatlım seninki alıntı yapılmamasından kaynaklıydı ağzının payını vermez onlar öyle şey yapmaz :) ne bilim işte biraz da alınganlığım üstümde sanırım :)

Selam kızlar yeni topigide bulmuş bulunmaktayım.Nasılsınız bu sabah test yapan oldumu olduysa nasıl çıktı söylesin biri bana bensiz ne işler dönüyo bu topikte. :))))).Ne dönerse dönsün sonunde tombişleriniz olsun inşaallah tabii benimde:)) Biraz kart bir annesi olacak benim tombişimin olursa inşaallah.

Selam canım ıyıyız sen nasılsın Lovely35 Lovely35 test yaptı ve pozıtıf canım Allah'ım hepımze nasıp etsın

olsun tatlım seninki alıntı yapılmamasından kaynaklıydı ağzının payını vermez onlar öyle şey yapmaz :) ne bilim işte biraz da alınganlığım üstümde sanırım :)

Bazen öyle alıngan olabılıyoruz canım ama guclu olmalıyız bak sen benden daha ıyı konumdasın bılıyormusun canım cunku sen hamıle kalabıldıgını bılıyorsun ama ben onu bılmıyorum hamıle kaldın ve yıne kalacaksın bunun ıcın stres yapma lutfen kuzm tatlı bır bebıs gelıp konacak gobusune

Kuzum ıs yerınde arada usuyordu ama evde usumuyordu ama dunden berı aksamlarıda usuyor bılmıyorumkı canım bende merakla beklıyorum
Karnına kasıklarına ani giren agrılar umut verici bence.banada olmustu.hayırlısı bakalım

favorim nur bozar...çok şık olmasa da çok edepli ve akıllı...
Benim favorımde nur.hergun izlerim kaçırmam

Anladım canım bozma moralını benyazdıklarını hıc gormedım canım evet canım evde yapacakalrında sınırlı olur sıkılırsın beklemek sıkıntı oluyor stres olusyor ınsanda bende batı beklıyorum zaman nasıl gececk dıyorum ama elımızden gelen bırsyey yok kuzucugum sukuntımzı koruyup sbaırla beklemelıyız ınsallah guzel gunler bızı beklıyor moralımızı yuksek tutmalıyız
ah elisam yaa işte sen umutla bekliyorsun ya bende umut da yok bu ay :/ hamile insan görmeye de tahammülüm kalmadı artık kıskanıyorum kimi görsem ağlamaklı oluyorum en yakın arkadasım doğum yapacak bu ay içinde en zoru da onu görmek ve şeytana uymamak..

Karnına kasıklarına ani giren agrılar umut verici bence.banada olmustu.hayırlısı bakalım

Benim favorımde nur.hergun izlerim kaçırmam

Evet canım oturuyordum dedım makıneyı bosaltım dedım ve kapları yerlestırırken agrıdı ve oturunca bır sure sonra gectı

merhaba kizlar yeni topik hayirli olsun.insallah ugurlu gelir ve herkesin bebisi olur:) Lovely35 Lovely35 cok sevindim umarim kandaki degerlerinde cok guzel cikar ve saglikli gebelik gecirirsin.. benim sat 7ekimdi cuma test yaptim ama acelemi ettimde yaptim negatif cikti sabah tekrarlasammi sizce ne yapmaliyim?

ah elisam yaa işte sen umutla bekliyorsun ya bende umut da yok bu ay :/ hamile insan görmeye de tahammülüm kalmadı artık kıskanıyorum kimi görsem ağlamaklı oluyorum en yakın arkadasım doğum yapacak bu ay içinde en zoru da onu görmek ve şeytana uymamak..

Haklısın senin için çok zor canım her hamıle gordugunde her bebıs gordugunde sen aklına geleceksın ama hıc bellı olmaz belkı ben bu ay umutluyum ama ben hamıs olmayacagım sen umutsuzsun belkı sen olacaksın hıc bellı olmaz kuzum kısmet ama Rabbım hepımıze nasıp edecek bebeklerımızı guzel morallerle karsılamalıyız yuregımızı bozmayalım Allah'ım ıcımıze ıyılık versın

merhaba kizlar yeni topik hayirli olsun.insallah ugurlu gelir ve herkesin bebisi olur:) Lovely35 Lovely35 cok sevindim umarim kandaki degerlerinde cok guzel cikar ve saglikli gebelik gecirirsin.. benim sat 7ekimdi cuma test yaptim ama acelemi ettimde yaptim negatif cikti sabah tekrarlasammi sizce ne yapmaliyim?

daha var o zaman adetine erken yapmışsın çıkmaz yani cnm ben 1 gün kala yaptım yine negatifti

Kızlar güzel bir film söylesenize yarın izleriz kocişle hava durumuna bağlı gerçi ama film hazır olsun.....kör aşk, sevgilimin nişanlısıyla tanıştığım gün, cennet gibi....bu filmleri izlemenizi tavsiye ederim eski filmler ama çok güzel

daha var o zaman adetine erken yapmışsın çıkmaz yani cnm ben 1 gün kala yaptım yine negatifti
5kasımda olmam lazim canim sasmazsa eger ne bilim sabirlizlik iste benimki:) arada kasiklarima agri giriyo dun gece sicak su torbasi koydum ataklarimin altina sabaha rahattim ama adet oncesi agrimi gebelik mi bilemiyorum :KK1:

keske bebem kistliyim dertliyim:)
Kız kistte neymiş soğan kürüyle atarsın bunumu dert ediyosun salla gitsin.Bende bir derdi var sanıyorum.Kist kürtajdan sonra bendede oldu 1 ilaçla söküldü gitti şimdi hiçbişey yok.Morelini bozduğuna deymez senden küçügü seni üzmesin canım benim

5kasımda olmam lazim canim sasmazsa eger ne bilim sabirlizlik iste benimki:) arada kasiklarima agri giriyo dun gece sicak su torbasi koydum ataklarimin altina sabaha rahattim ama adet oncesi agrimi gebelik mi bilemiyorum :KK1:

ikisinin belirtileri nerdeyse aynı cnm sen bekle hatta gününün geçmesini bekle önce yapıpta moralini bozma

Back
X