- 30 Haziran 2014
- 1.280
- 1.432
- 208
Canım kısıden kısıye degısıyor ınsalalh keseyı gorursun ama kalp atısına bıraz daha var galıba yınede degısıyor tabıkıbeklemek çok sıkıcı hayırlısıyla bian önce görsemde rahatlasam vallahi yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kısıden kısıye degısıyor ınsalalh keseyı gorursun ama kalp atısına bıraz daha var galıba yınede degısıyor tabıkıbeklemek çok sıkıcı hayırlısıyla bian önce görsemde rahatlasam vallahi yaa
olmadım canım 3 gün geciktimİnşallah mogiş inşallah hamile olduğumu öğtendiğimde sevinçten heyecandan ölürüm herhslde bu arada sen adet oldunmu mogiş
bende izliyorum devamlı...acayip eğlenceli, kafa dağıtmaya birebirKarnına kasıklarına ani giren agrılar umut verici bence.banada olmustu.hayırlısı bakalım
Benim favorımde nur.hergun izlerim kaçırmam
dur yazıyorumBilmiyorum ki canım o nasıl dı
testleri tükettim canım...yarın acı gerçekle karşılaşacağımı biliyorum üstelikKiz elinde ovulasyon testi yok mu bi tur ondan baksan ☺☺
yesinler ikinizi...inşallah güzel sonuçlarla gel canımAslına bakarsan ben sürekli kasıklarımda hissediyorum onu. Özellikle bu hafta yataktan ayak ucumdan yorgan ya da battaniye çekerken hep sol taraftan batma hissettim. Bence benle ama pzts kesinleşsin bende hamilelik çizelgemi ekleyim. En çok istediğim oydu.
anime candır yaaa...kardeşine selam olsun... inşallah balım
Oyyyyyyy rabbim sana sukurler olsun o kadar cok sevindim ki canim insaAllah kandada guzel bir deger cikar canimin iciTestim silik çizgi ama sanırım geç döllenme çünkü çok çok silik. Pzts kana gidicem bana dua edin.
Canim belki bisey olmayacak ayy insaAllah umudun kirilmaz canim benimde oyle agrilarim olmustu hele belim kopacak gibiydiKızlar ben hastalanıyorum. Şaka gibi testimin silik çıkıp hastalanmam ama adet sancısı şeklinde bir şiddetli ağrım başladı muhtemelen yarına tam sökülür. Şuan sadece uyumak ve bir daha uyanmamak istiyorum ve siz siz olun kanda görmeden benim gibi erken sevinmeyin. Ben zaten bu konuda hiç şanslı olduğumu düşünmüyorum. Şuan çok üzgünüm, hepinizden de özür dilerim heyecanlı bir gün yaşattığım için size kendimi çok mahcup hissediyorum. Bende bana çok kırgınım. Herkes kendine iyi baksın.
5kasımda olmam lazim canim sasmazsa eger ne bilim sabirlizlik iste benimki:) arada kasiklarima agri giriyo dun gece sicak su torbasi koydum ataklarimin altina sabaha rahattim ama adet oncesi agrimi gebelik mi bilemiyorumdaha var o zaman adetine erken yapmışsın çıkmaz yani cnm ben 1 gün kala yaptım yine negatifti
tamam canim insallahErken yapmışsın canım.. benim 7 eylüldü... 1 ekimde yaptığımda silik çizgi çıkmıştı... sen bir kaç gün bekle öyle tekrarla canım.. dilerim hamilesindir![]()
5kasımda olmam lazim canim sasmazsa eger ne bilim sabirlizlik iste benimki:) arada kasiklarima agri giriyo dun gece sicak su torbasi koydum ataklarimin altina sabaha rahattim ama adet oncesi agrimi gebelik mi bilemiyorumdaha var o zaman adetine erken yapmışsın çıkmaz yani cnm ben 1 gün kala yaptım yine negatifti
tamam canim insallahErken yapmışsın canım.. benim 7 eylüldü... 1 ekimde yaptığımda silik çizgi çıkmıştı... sen bir kaç gün bekle öyle tekrarla canım.. dilerim hamilesindir![]()
Canim lovely silik cizgi gormus hayielisiyla insaAllah guzel bir deger cikar mogami sabah yapacakmis testi:)Kızlar bilgi verin takip edemedim loveyle mogiş hamilemi
Kızlar ben hastalanıyorum. Şaka gibi testimin silik çıkıp hastalanmam ama adet sancısı şeklinde bir şiddetli ağrım başladı muhtemelen yarına tam sökülür. Şuan sadece uyumak ve bir daha uyanmamak istiyorum ve siz siz olun kanda görmeden benim gibi erken sevinmeyin. Ben zaten bu konuda hiç şanslı olduğumu düşünmüyorum. Şuan çok üzgünüm, hepinizden de özür dilerim heyecanlı bir gün yaşattığım için size kendimi çok mahcup hissediyorum. Bende bana çok kırgınım. Herkes kendine iyi baksın.
bebeğim ne küsmesi...yalnız ben seni çok göremiyorum topikte ya da denk mi gelemiyoruz acepya kızlar küstünüz mü siz bana![]()
Canim lovely silik cizgi gormus hayielisiyla insaAllah guzel bir deger cikar mogami sabah yapacakmis testi:)