2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Lovely35 Lovely35 gözün aydın canım ınsallah pzrtesıde kanda guzel sonuclar alırsın Rabbım hayırlı sonuc almayı nasıp etsınn :KK76:

Karnına kasıklarına ani giren agrılar umut verici bence.banada olmustu.hayırlısı bakalım

Benim favorımde nur.hergun izlerim kaçırmam
bende izliyorum devamlı...acayip eğlenceli, kafa dağıtmaya birebir

Kızlar ben hastalanıyorum. Şaka gibi testimin silik çıkıp hastalanmam ama adet sancısı şeklinde bir şiddetli ağrım başladı muhtemelen yarına tam sökülür. Şuan sadece uyumak ve bir daha uyanmamak istiyorum ve siz siz olun kanda görmeden benim gibi erken sevinmeyin. Ben zaten bu konuda hiç şanslı olduğumu düşünmüyorum. Şuan çok üzgünüm, hepinizden de özür dilerim heyecanlı bir gün yaşattığım için size kendimi çok mahcup hissediyorum. Bende bana çok kırgınım. Herkes kendine iyi baksın.

Aslına bakarsan ben sürekli kasıklarımda hissediyorum onu. Özellikle bu hafta yataktan ayak ucumdan yorgan ya da battaniye çekerken hep sol taraftan batma hissettim. Bence benle ama pzts kesinleşsin bende hamilelik çizelgemi ekleyim. En çok istediğim oydu.
yesinler ikinizi...inşallah güzel sonuçlarla gel canım

Testim silik çizgi ama sanırım geç döllenme çünkü çok çok silik. Pzts kana gidicem bana dua edin.
Oyyyyyyy rabbim sana sukurler olsun o kadar cok sevindim ki canim insaAllah kandada guzel bir deger cikar canimin ici :D darisi diger tum isteyenlerin basina insaAllahhh:KK73:

Kızlar ben hastalanıyorum. Şaka gibi testimin silik çıkıp hastalanmam ama adet sancısı şeklinde bir şiddetli ağrım başladı muhtemelen yarına tam sökülür. Şuan sadece uyumak ve bir daha uyanmamak istiyorum ve siz siz olun kanda görmeden benim gibi erken sevinmeyin. Ben zaten bu konuda hiç şanslı olduğumu düşünmüyorum. Şuan çok üzgünüm, hepinizden de özür dilerim heyecanlı bir gün yaşattığım için size kendimi çok mahcup hissediyorum. Bende bana çok kırgınım. Herkes kendine iyi baksın.
Canim belki bisey olmayacak ayy insaAllah umudun kirilmaz canim benimde oyle agrilarim olmustu hele belim kopacak gibiydi

daha var o zaman adetine erken yapmışsın çıkmaz yani cnm ben 1 gün kala yaptım yine negatifti
5kasımda olmam lazim canim sasmazsa eger ne bilim sabirlizlik iste benimki:) arada kasiklarima agri giriyo dun gece sicak su torbasi koydum ataklarimin altina sabaha rahattim ama adet oncesi agrimi gebelik mi bilemiyorum :KK1:
Erken yapmışsın canım.. benim 7 eylüldü... 1 ekimde yaptığımda silik çizgi çıkmıştı... sen bir kaç gün bekle öyle tekrarla canım.. dilerim hamilesindir :KK19:
tamam canim insallah:KK56:

daha var o zaman adetine erken yapmışsın çıkmaz yani cnm ben 1 gün kala yaptım yine negatifti
5kasımda olmam lazim canim sasmazsa eger ne bilim sabirlizlik iste benimki:) arada kasiklarima agri giriyo dun gece sicak su torbasi koydum ataklarimin altina sabaha rahattim ama adet oncesi agrimi gebelik mi bilemiyorum :KK1:
Erken yapmışsın canım.. benim 7 eylüldü... 1 ekimde yaptığımda silik çizgi çıkmıştı... sen bir kaç gün bekle öyle tekrarla canım.. dilerim hamilesindir :KK19:
tamam canim insallah:KK56:

AA lovey canm ne oldu daha tam olarak adet olmuş değilsin bu ne umutsuzluk ben inanıyorum bebeğin seninle ve inan duyunca bu haberi çok sevindim lütfen yarın kanda baktr rahatla

Back
X