2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

:) hakkımızda hayırlısı olsun canım benım belkıde adet olmayacaksın canım hıc bellı olmaz bu batmalar benı umutlandırdı ama hayırlısı yarınıda atlatırsam bakalım diğer gun buyuk gun :)
seni de heyecanla bekioruz kuzucum hadi bakalım :)

KIZLARRRR GÜNAYDIN ,

BİR SORUM VAR DÜN MAĞAZADA KIYAFET DENERKEN FARKETTİM GÖBEK DELİĞİMDE Bİ DEĞİŞİKLİK VAR SANKİ BİR DİKİŞİ PATLAMIŞ ORASI SU DOLU GİBİ YUMUŞACIK Bİ KISIM OLUŞMUŞ DOKTORA GİTMEM GEREKİR Mİ YA DA HANGİ BÖLÜM BAKAR Kİ İNTERNETTE ARAŞTIRDIM HİÇ ÖYLE Bİ SORUN BULAMADIM :KK43: BU NE ŞİMDİ AĞRI YOK SADECE ŞEKİL DEĞİŞİK
kaygılım ben duymadım ki hiç öyle bişey umarım sııkntı yokturdur :(

:) hakkımızda hayırlısı olsun canım benım belkıde adet olmayacaksın canım hıc bellı olmaz bu batmalar benı umutlandırdı ama hayırlısı yarınıda atlatırsam bakalım diğer gun buyuk gun :)

:)) evet bekliyorum seni lovely nin durumuna şok oldum aynısı bu ay benimde başıma geldi siliği gördüm sonrasında bi şey yok bu testleri sevmiyorum :(

İnşallah öyledir canım benim hiç bilmiyorum bakalım su ıkı gunude bır atlatabılırsem akkmı karamı bellı olacak :) ahh bende cok ıstıyorum hem anne olmak hem teyze olmak :)
sen dikkat et kendine yine kuzucum belki bebiş vardır da bişey olmasın heyecanlı bekleyiş devam ediyooor :D

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım guzel bırhafta bızlerle olur ınsallah mutluluk huzur saglık bereket bol bebıs haberlerı peşimizi bırakmaz inşallah
kızlar dun bırsey duydum esımın teyzesı benım ıcın elısada olsun ıstıyor ama olmuyor bebklerı demıs nasıl sınırlendım bunu duyunca ve ben bu aydan umutluyum dunden berı bır kac defa olan batmalarım cok umutlandırdı eger hamıssem bende kapıya yazdıracak yazı notunu buldum RABBİMDEN İSTEDİM VE OLDUUUUU :-):-):-)

:-):-) kapı notları :-) YOK YOK O TEYZEYE ' O OL DEDİ Mİ SANA LAF DEMEK DÜŞER' :-):-) YAZACAKSIN TÖBE TÖBE :)

Günaydınlar olsun hatunlar.. Yoğun bir haftasonunu geride bırakıp, bir o kadar daha yoğun bir haftaya başlamış bulunuyoruz.. hemde yeni topik te :D
Bu arada sanırım yeni hamişlerimiz var.. Rabbim hayırlı etsin..kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.. :KK68:

günaydın kuzum geçmiş olsun ve bence bi dr a git ne desek bilemeyiz tam olarak riske atma canım

bir dahiliyeye göstereyim haftasonu ya da cildiyeye etrafa desem hastalık hastası diyecekler ama değişen bi hücre sonuçta göstereyim :)

Günaydın hanimlar hayirli gunler mübarek asure gununde guzel haberler alırız insallah rabbim islerinizi rast getirsin butun biryil kazadan beladan goorunmez kazalardan korusun :nazar::anneadayı:bol hamis yili olsun insallah
Günaydın canım.. böyle güzel dua edilince bizde amiinn diyelim yürekten :)

sen dikkat et kendine yine kuzucum belki bebiş vardır da bişey olmasın heyecanlı bekleyiş devam ediyooor :D

Ediyorum kuzucum dun hep yattım sonrada kuzenlere oturmya gıtıık geldım yıne yattım :) ınsalah bebısım benımledır kuzum Rabbım umarım nasıp etmıstır

:-):-) kapı notları :-) YOK YOK O TEYZEYE ' O OL DEDİ Mİ SANA LAF DEMEK DÜŞER' :-):-) YAZACAKSIN TÖBE TÖBE :)

:-):-):-):-):-):-) bak bu da guzelmıs canım esım duydu dur dedım ben onu o lafı söyledıgıne pısman edım dedı bende yok canım ustunden gectı bosver dedım sonucta bızım yanımızda söylemedı dedım annesı ıstıyor olmuyor dedı kızıda daha yenı evlıyım yoksa kısırmısın dedı bır garıp bunlar bıde bana dıyorkı saka yaptım saka

bir dahiliyeye göstereyim haftasonu ya da cildiyeye etrafa desem hastalık hastası diyecekler ama değişen bi hücre sonuçta göstereyim :)

Bencde en ıyısı dahılıye canım bır gorun bakalım ınsallah bırseycıkmaz

Ediyorum kuzucum dun hep yattım sonrada kuzenlere oturmya gıtıık geldım yıne yattım :) ınsalah bebısım benımledır kuzum Rabbım umarım nasıp etmıstır
inşallah canımmm RABBİM hayırlısıyla nasip etmiştir tez zamanda öğrenmek nasip olur inşallaaah :)

Back
X