2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

günaydın şekerler :KK54:

c.tesi dr kontrolüm vardı yumurtalarım kocaman olmuş :) çatlatma iğnesi yaptılar saati kurup sabah 4 te çalışma yaptık :KK45:
tek gözümüz açık tek gözümüz kapalı :KK57: çatlatma iğnesi yapacak arkadaşlar 36 saat sonrasını iyi düşünsünler :KK57:
ayın reglye 4 gün kalana kadar gün aşırı çalışacaksınız dedi ( demek ki normalde de adete kadar çalışacağız! )
BAT14 kasım :cool:bakalım neler olacak :KK15::KK15::KK15:

Benimki fazla erken oldu galiba sen nasılsın canım kız bu hamilelik beni fazlaca kaygılı yaptı yapacağınya:anneadayı:

kaygılı olmak iyidir ama arada :-):-) erken olmuş ama süt doluyor ya şimdi ondan böyle olsunn bol bol sütün olsunnn :-):-) ben diyorum ki göğüslerim 85 90 ikiside oluyor bide bebiş olursa montofona dönerim :-):-)

yok canım ya tam tersi olacagına inanmıyorum artık :(( çektirirm bu ay rahim filmini sonucta bi sorun varsada beklemenin anlamı yok..en azından tedavi neyse onu yaparız.. filmden sonra hamiş olanları ben de duydum inşallah cnm ya

öyleysen sen çektir güzelce filmini sonra karamsar olduğun anlarda gelsin bebiş :)

c.tesi dr kontrolüm vardı yumurtalarım kocaman olmuş :) çatlatma iğnesi yaptılar saati kurup sabah 4 te çalışma yaptık :KK45:
tek gözümüz açık tek gözümüz kapalı :KK57: çatlatma iğnesi yapacak arkadaşlar 36 saat sonrasını iyi düşünsünler :KK57:
ayın reglye 4 gün kalana kadar gün aşırı çalışacaksınız dedi ( demek ki normalde de adete kadar çalışacağız! )
Rabbim yüzünü güldürsün canım.. O yumurta çatlayacak, aşk tohumları filizlenecek inşaAllah canım benim :) :KK68:

:))) inşallahhh tutarr

iğne saatlerini iyi düşünmek lazım gercekten o göz açamama problemi bende de oluyor:)

ooo deminoşum enerjin bol olsunn :-):-) gece arası güzel oluyor böyle uykulu rüya gibi :-)

Günaydın canlarım bu gün test yapdım oysa o kadar umutla yapmıştım ki testi çift çizgi olmasını beklerken tek çizgi çıkdı hamile değilmişim :KK42:

Back
X