- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
bol bol yağla canım belki faydası olurEvet canım Karnımda yok şimdilik ama göğüs fena
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bol bol yağla canım belki faydası olurEvet canım Karnımda yok şimdilik ama göğüs fena
Kaç haftaliksin canım bulantı falan varmıbol bol yağla canım belki faydası olur
Benimki fazla erken oldu galiba sen nasılsın canım kız bu hamilelik beni fazlaca kaygılı yaptı yapacağınya![]()
yok canım ya tam tersi olacagına inanmıyorum artık( çektirirm bu ay rahim filmini sonucta bi sorun varsada beklemenin anlamı yok..en azından tedavi neyse onu yaparız.. filmden sonra hamiş olanları ben de duydum inşallah cnm ya
Rabbim yüzünü güldürsün canım.. O yumurta çatlayacak, aşk tohumları filizlenecek inşaAllah canım benim :)günaydın şekerler
c.tesi dr kontrolüm vardı yumurtalarım kocaman olmuş :) çatlatma iğnesi yaptılar saati kurup sabah 4 te çalışma yaptık
tek gözümüz açık tek gözümüz kapalıçatlatma iğnesi yapacak arkadaşlar 36 saat sonrasını iyi düşünsünler
ayın reglye 4 gün kalana kadar gün aşırı çalışacaksınız dedi ( demek ki normalde de adete kadar çalışacağız! )
BAT14 kasımbakalım neler olacak
![]()
öyleysen sen çektir güzelce filmini sonra karamsar olduğun anlarda gelsin bebiş :)
Amiiiin hepimizinkini inşallah :) teşekkürler tatlım :)Rabbim yüzünü güldürsün canım.. O yumurta çatlayacak, aşk tohumları filizlenecek inşaAllah canım benim :)![]()
Benimde 85 çok fena oldu ya eşim çok memnunm diyor amakaygılı olmak iyidir ama aradaerken olmuş ama süt doluyor ya şimdi ondan böyle olsunn bol bol sütün olsunnn
ben diyorum ki göğüslerim 85 90 ikiside oluyor bide bebiş olursa montofona dönerim
![]()
günaydın şekerler
c.tesi dr kontrolüm vardı yumurtalarım kocaman olmuş :) çatlatma iğnesi yaptılar saati kurup sabah 4 te çalışma yaptık
tek gözümüz açık tek gözümüz kapalıçatlatma iğnesi yapacak arkadaşlar 36 saat sonrasını iyi düşünsünler
ayın reglye 4 gün kalana kadar gün aşırı çalışacaksınız dedi ( demek ki normalde de adete kadar çalışacağız! )
![]()
günaydın şekerler
![]()
Benimde 85 çok fena oldu ya eşim çok memnunm diyor ama![]()
onlar memnunda minikler cuk cuk emince sarkık sarkık dolaşırız
sonra onlara böyle demiyordun ama deriz
![]()
ahahaha normalde evet ama alarm kurup yapınca pek öyle olmuyorooo deminoşum enerjin bol olsunngece arası güzel oluyor böyle uykulu rüya gibi
![]()
beş haftalığım canım bulantı pek yok dün otobuste biraz bulantı oldu o kadar inş. olmaz ben gayet normalim gebe olduğumu unuttuğum oluyor :)Kaç haftaliksin canım bulantı falan varmı
Bebise yer acicaz belkide ondan gelmiyor.
Benimde 6. Haftada başladı her sabah çıkardım ama bu hafta hafifledi sanki inşallah seninki de sorunsuz geçerbeş haftalığım canım bulantı pek yok dün otobuste biraz bulantı oldu o kadar inş. olmaz ben gayet normalim gebe olduğumu unuttuğum oluyor :)![]()
inş. canım sen kaç hatalıkken kalp atışlarını duydunBenimde 6. Haftada başladı her sabah çıkardım ama bu hafta hafifledi sanki inşallah seninki de sorunsuz geçer
umut olmazsa olmaz canım :) geciktide mi yaptın testi dayanamadın da erken mi yaptın ??Günaydın canlarım bu gün test yapdım oysa o kadar umutla yapmıştım ki testi çift çizgi olmasını beklerken tek çizgi çıkdı hamile değilmişim![]()