- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
e maşallah neyse bebiş iyi çok şükür sorun yok devam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e maşallah neyse bebiş iyi çok şükür sorun yok devam![]()
bende dün eşimden duydum kan yenilenme zamanına göre cinsiyet belirleme diye bişey eşim m inanmış doğru çıkıyor diyeRus takvimi ne?
eşim hiç yardımcı olmuyor banaAmaaannn üzüldüğün şeye bak. Bebişin seni agrasifte yapaarrr mutlu da yapaarrr alıngan da yapaaarrr. Sen keyfine bak. Eşin anlayış gösterip nazlayacak seni. Sana değil görev eşine düşüyo. Bu duygusal karmaşa seni yorar belki ama bunlarda yaşanan şeyler. Sen bebeğini Hisset onu düşün çok takılma davranışlarına bitanemmm
bugün zaten kuaföre gidecektim. akşama misafirliğe gitcez ama eve gelince bişeyler düşünürüm artık =)Bence evde biraz özenli gez, acızık cilve falan yap ama sonucuna gitme yarıda bırak birkaç kez o zaman anlarsın ne istediğini
Benim takvimde kız çıktı ama çarşamba günkü teste doktor %80 erkek gibi gözüküyor ama kesin sonu. 16. haftadabende dün eşimden duydum kan yenilenme zamanına göre cinsiyet belirleme diye bişey eşim m inanmış doğru çıkıyor diye![]()
O zaman daha iyi misafire gitmeden süslen püslen yanında giyin ama o harekete geçince misafirliğe gideceğinizden bahsedip kaç bakalım değişme oluyor mu?bugün zaten kuaföre gidecektim. akşama misafirliğe gitcez ama eve gelince bişeyler düşünürüm artık =)
Canım aman dikkat arada minnak var ilk 3 ay dikkatli olunmalıbenim herif durmuyo ki ..
günaydın kaygılım naptın nasıl gidiyo
çok sık değil aslında hep onun isteğiyle başlıyor ama bunu kendine görev edinmiş canı istemese bile yapmak zorunda hissediyor. bende biraz çekingenim sanırım bu konuda. acemilik =)
tatlımmmm 28 den 87 ye yukselmış. Dr. Çok güzel artmış dedi çok mutlu oldum...İNŞALLAH KAT KAT ARTMIŞTIR GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ MÜBAREK GÜNDE :)
O zaman daha iyi misafire gitmeden süslen püslen yanında giyin ama o harekete geçince misafirliğe gideceğinizden bahsedip kaç bakalım değişme oluyor mu?
teşekkür ederim kızlar bunları deniycem inşallah bi sonuç alırım =)normaldir ama bence açık seçik konuşun gzelce o şekilde yaşamasın sende rennklendir durumu biraz :) mesela bugün olmasın de ertesi gün süslen giyin sen başlat :)
MAşallah canım hadi gözün aydın sıra kese ve kalp atışındatatlımmmm 28 den 87 ye yukselmış. Dr. Çok güzel artmış dedi çok mutlu oldum...
Canım bir de böyle bir durum varsa bebeği biraz ertele istersenteşekkür ederim kızlar bunları deniycem inşallah bi sonuç alırım =)
evet tatlım beşinde de gelin keseyi görelim dedi :)MAşallah canım hadi gözün aydın sıra kese ve kalp atışında
Tatlım doktora çok gitme ihtimalin yoksa hesapla 2 günde bir 2 katı artıştan değerin 500 seviyesine geldiğinde hepsini görürsün inşallah. Yanılmıyorsam 1500de kese 5000de kalp atışı oluyordu.evet tatlım beşinde de gelin keseyi görelim dedi :)
tebrik ederim hayirli olsuntatlımmmm 28 den 87 ye yukselmış. Dr. Çok güzel artmış dedi çok mutlu oldum...
Canım bende hamileliği bilmeden önce öyle rüyamda görmüştüm.Kizlar selam...Hayirli cumalar...Rabbim cuma gunu dualarinizi kabul etsin
kizlar bu gece ruyamda hastaneden bebek cikardim eve getiriyodum ama bebek nasil tatli bana gulumsuyordu benim bebeyimdi cok etkilendim hala bebek gozumun onunde
tuylrim urperdiya gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasinCanım bende hamileliği bilmeden önce öyle rüyamda görmüştüm.
Kaybettiğim bebeğide bana küs sırtı dönük görmüştüm.
Hayırlara çıksın inşallah
Amin canım evet çok konuşulduğuda bilinçaltından pırtlaya biliyor böyle şeyler. Fakat ebn iki gebeliğimde de rüyamda bebek gördüğümden umarım seninki de öyle olur diye geçirdim içimdentuylrim urperdiya gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin
dun cok bebek konusuldu hem kaynanamlarda hemde aksam kizlarla bebekden lafladik beynime yerlesmis ruyama girdi ama hayirlisi olsun ins ALLAH hayira cikar gelmisdir bebisim
haklısın sanırım. bi süre bu düşünceden uzaklaşıp sadece kendimize konsantre olmalıyızCanım bir de böyle bir durum varsa bebeği biraz ertele istersen
Çünkü siz evliliğe daha adapte olamamış olabilirsiniz.