• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Amaaannn üzüldüğün şeye bak. Bebişin seni agrasifte yapaarrr mutlu da yapaarrr alıngan da yapaaarrr. Sen keyfine bak. Eşin anlayış gösterip nazlayacak seni. Sana değil görev eşine düşüyo. Bu duygusal karmaşa seni yorar belki ama bunlarda yaşanan şeyler. Sen bebeğini Hisset onu düşün çok takılma davranışlarına bitanemmm
eşim hiç yardımcı olmuyor bana :KK12:üstüme geliyo daha beter o da sınavlarından stresli zaten :KK51:

çok sık değil aslında hep onun isteğiyle başlıyor ama bunu kendine görev edinmiş canı istemese bile yapmak zorunda hissediyor. bende biraz çekingenim sanırım bu konuda. acemilik =)

normaldir ama bence açık seçik konuşun gzelce o şekilde yaşamasın sende rennklendir durumu biraz :) mesela bugün olmasın de ertesi gün süslen giyin sen başlat :)

O zaman daha iyi misafire gitmeden süslen püslen yanında giyin ama o harekete geçince misafirliğe gideceğinizden bahsedip kaç bakalım değişme oluyor mu?

normaldir ama bence açık seçik konuşun gzelce o şekilde yaşamasın sende rennklendir durumu biraz :) mesela bugün olmasın de ertesi gün süslen giyin sen başlat :)
teşekkür ederim kızlar bunları deniycem inşallah bi sonuç alırım =)

Kizlar selam...Hayirli cumalar...Rabbim cuma gunu dualarinizi kabul etsin
kizlar bu gece ruyamda hastaneden bebek cikardim eve getiriyodum ama bebek nasil tatli bana gulumsuyordu benim bebeyimdi cok etkilendim hala bebek gozumun onunde

Kizlar selam...Hayirli cumalar...Rabbim cuma gunu dualarinizi kabul etsin
kizlar bu gece ruyamda hastaneden bebek cikardim eve getiriyodum ama bebek nasil tatli bana gulumsuyordu benim bebeyimdi cok etkilendim hala bebek gozumun onunde
Canım bende hamileliği bilmeden önce öyle rüyamda görmüştüm.
Kaybettiğim bebeğide bana küs sırtı dönük görmüştüm.
Hayırlara çıksın inşallah

Canım bende hamileliği bilmeden önce öyle rüyamda görmüştüm.
Kaybettiğim bebeğide bana küs sırtı dönük görmüştüm.
Hayırlara çıksın inşallah
tuylrim urperdiya gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin
dun cok bebek konusuldu hem kaynanamlarda hemde aksam kizlarla bebekden lafladik beynime yerlesmis ruyama girdi ama hayirlisi olsun ins ALLAH hayira cikar gelmisdir bebisim

tuylrim urperdiya gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin
dun cok bebek konusuldu hem kaynanamlarda hemde aksam kizlarla bebekden lafladik beynime yerlesmis ruyama girdi ama hayirlisi olsun ins ALLAH hayira cikar gelmisdir bebisim
Amin canım evet çok konuşulduğuda bilinçaltından pırtlaya biliyor böyle şeyler. Fakat ebn iki gebeliğimde de rüyamda bebek gördüğümden umarım seninki de öyle olur diye geçirdim içimden

Back
X