• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydınnn kızlar :KK24:herkese hayırlı güzel haberlerle geçen bir cuma olsun İnşallah, bugün kırmızılar son gün ve yine çalışma umut etme heyecanla bekleme zamanı geliyor:oops::KK45: ( ben bağımlısı oldum galiba bu umutlanma, beklenti içine girme ve sonra maküs sonla karşılaşma ) :confused::confused:gitti kafa gitti :rolleyes::KK42::KK71::KK47::KK57:

haklısın sanırım. bi süre bu düşünceden uzaklaşıp sadece kendimize konsantre olmalıyız
Hamilelikte eşler arasında soğuma olabiliyor.
Aldatmalarda en fazla bu dönemde yaşanıyor diye okumuştum.
Siz aşkı, evliliği, cinselliği doya doya yaşayın sonra zaten aşkınızın meyvesi gelir.
Günaydınnn kızlar :KK24:herkese hayırlı güzel haberlerle geçen bir cuma olsun İnşallah, bugün kırmızılar son gün ve yine çalışma umut etme heyecanla bekleme zamanı geliyor:oops::KK45: ( ben bağımlısı oldum galiba bu umutlanma, beklenti içine girme ve sonra maküs sonla karşılaşma ) :confused::confused:gitti kafa gitti :rolleyes::KK42::KK71::KK47::KK57:
Hepimizde o vardı. Umutarsızı olmuştuk:KK48::KK48:

:KK22::KK22:benim herif durmuyo ki ..:-):-) günaydın kaygılım naptın nasıl gidiyo
:KK22::KK22:benim herif durmuyo ki ..:-):-) günaydın kaygılım naptın nasıl gidiyo

herifin stresi var ama bebişe rağmende o işleri istiyor maşallah e bi evin içinde hem okul hem iş hem bebiş hem başka iş yürütülmeye çalışılırsa o kadında gerilir tabii :-) bende kırmızı bekliyorum nasıl gitsin 45.gün :( gelsinlerde bende doktora gidiyim yılbaşı gelmeden :(

iyi olmanıza sevindim annesi hem işin yapılandırmalarını yaptı hem bebişin zor oldu ama değdi :nazar::nazar::nazar: :) bende iyiyim işte 45.günüm kırmızılar gelsinde ilaçlarıma başlayıp çalışmalara devam etmeyi bekliyorum :KK43:
sorma o uzun bat beklemeleri bnde de olurdu ama bak sonu güzel oldu inşaallah sende de olacak kaygılımm benimmm:))))

Siz aşkı, evliliği, cinselliği doya doya yaşayın sonra zaten aşkınızın meyvesi gelir.

Hepimizde o vardı. Umutarsızı olmuştuk:KK48::KK48:
Abovvvv nasıl birşey bu yahuu hamiş kalmaya çalış, :anneadayı:hamiş olunca aman birşey olmasın keseyi göreyim kalp sesini duayım cinsiyetti, ikili testi v.s... benim hormonlar zaten uçmuş :confused:bence birde üstüne kilo almaya başladım uçtu uçtu kafatasım uçtu :confused::confused::confused:

Allahalla daha neler sen tek başınamı yaptın bu bebegi. Kusura bakma ama sınav siyresi su bu hiçbişey bahane olamaz sana böyle davranmasına. Bi güzel dayak istiyor. Ötesi varmı ya hamilesin sen...
eşim hiç yardımcı olmuyor bana :KK12:üstüme geliyo daha beter o da sınavlarından stresli zaten :KK51:

Abovvvv nasıl birşey bu yahuu hamiş kalmaya çalış, :anneadayı:hamiş olunca aman birşey olmasın keseyi göreyim kalp sesini duayım cinsiyetti, ikili testi v.s... benim hormonlar zaten uçmuş :confused:bence birde üstüne kilo almaya başladım uçtu uçtu kafatasım uçtu :confused::confused::confused:
İlk 3 ay çok kilo almamaya çalış

kuzum sosyoloji 4 yıllık bi bölüm... ya lisans mezunu isen sınavsız olarak okuyabiliyorsun ya da üni sınavına girip puanını alıp okuyabiliyorsun...memuriyet şansı yüksek bi bölüm yani 81 alsan atanırsın..zorluğu kişiye göre değişir...beni çok zorlamadı hatta 4 yılı üstten ders alıp 3. yılımda yani bu yıl bitiriyorum...düşün ki bu yüzden normalde 7 ders almam gerekirken 12 ders aldım bi dönemde Allaha şükür verdim hepsini...tavsiye ederim ama senin üni sınavına girmen lazım kuzum sınavsız geçiş hakkı 4 yıllık mezunu olanlara tanınıyor sadece...sınavıda halledersin puanı çok yüksek değildir diye düşünüyorum
Tekekkuler cnm ygs puan kac acabao_O bir de ben sozelciyim olurmu ki

Cinselliğe birbirimize daha alışmadan hemen bebek fikri ortaya çıkınca ikimizde ister istemez gerildik muhtemelen sorunda bu nedenle ortaya çıktı. Burda bir nevi beyin fırtınası yapıyoruz insan daha çok farkındalık yaşıyor tecrübelerden faydalanarak. teşekkürler canım

Kizlar ben de bi ruya gordum evimde oturma odasinin duvarinda simsiyah kocaman bi hamamböceği. Elektrikli Süpürgeyle kardesime cek diyorum beceremiyo bocek kaciyo. Sonra bi tablom var duvarfa onun arkasinda diyorum kaaldiryoruz orda , o arada da arkadasimin ablasi geliyo o alip atiyi evden.. hayir olsun. .

herifin stresi var ama bebişe rağmende o işleri istiyor maşallah e bi evin içinde hem okul hem iş hem bebiş hem başka iş yürütülmeye çalışılırsa o kadında gerilir tabii :-) bende kırmızı bekliyorum nasıl gitsin 45.gün :KK43: gelsinlerde bende doktora gidiyim yılbaşı gelmeden :KK43:
Bekle kaygılım bekle bekle diye sarki soyleyesim geldi. Ne kötü bise su pko yaa yilda 12 sansij olmasi gerekirken 7 ye dusebiliyo canm muhakkak iyi tedaviler gormemiz lazim.senle..

Cinselliğe birbirimize daha alışmadan hemen bebek fikri ortaya çıkınca ikimizde ister istemez gerildik muhtemelen sorunda bu nedenle ortaya çıktı. Burda bir nevi beyin fırtınası yapıyoruz insan daha çok farkındalık yaşıyor tecrübelerden faydalanarak. teşekkürler canım
Olabilir birde hamilelikte hormonlar alt üstü oluyor. Sen dengesiz olacaksın eşin bakalım bunu kaldırabilecek mi? Birde sıkıntılı bir gebeliğin olursa ilişki yasak olacak eşin buna dayanabilecek mi? Bebek fikri güzel ama sorumluluklarını da kaldırıp kaldıramayacağınızı düşünmeniz gerekiyor.
Dediğin gibi belkide eşin bundan gerilmiştir.

Olabilir birde hamilelikte hormonlar alt üstü oluyor. Sen dengesiz olacaksın eşin bakalım bunu kaldırabilecek mi? Birde sıkıntılı bir gebeliğin olursa ilişki yasak olacak eşin buna dayanabilecek mi? Bebek fikri güzel ama sorumluluklarını da kaldırıp kaldıramayacağınızı düşünmeniz gerekiyor.
Dediğin gibi belkide eşin bundan gerilmiştir.
bir daha bebek istiyorum dediğinde ağzının ortasına vurcam onun :KK11::KK62:

Back
X