• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------> :KK43:
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
:anneadayı::KK71:
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme --------> :KK43:
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:

Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme --------> :KK43:
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme -------> :KK43:
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme -------> :KK43:
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme ------> :KK64:
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme -------> :KK43:
Nilgunuk ------------> 10 Aralık ------> 5. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme --------> :KK43:
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme --------> :KK43:
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme --------> :KK43:
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme --------> :KK43:
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme --------> :KK43:
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme --------> :KK43:
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme -------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme -------> :KK43:
Berenay06 ----------> 14 Aralık ------> 3. deneme ---------> :KK43:
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme --------> :KK43:
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme ---------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme --------> :KK64:
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme ---------> :KK43:
Bahar12umut ------> 17 Aralık -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Batu7884 ------------> 17 Aralık -------> 4. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Zehsel ----------------> 18 Aralık -------> 3. deneme --------> HAMİŞ :anneadayı:
:KK71:
Sweet42 -------------> 20 Aralık -------> 3. deneme ---------> :KK43:
Arsinli ---------------> 21 Aralık --------> 8. deneme --------> :KK43:
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme ---------> :KK64:
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme ---------> :KK43:
Missladybird -------> 21 Aralık -------> 8. deneme ---------> HAMİŞ :anneadayı::KK71:
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme -------> :KK43:
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme -------> :KK64:
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme --------> :KK43:
Aslı868686 ----------> 29 Aralık -------> 2. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Gulbike --------------> 30 Aralık -------> 6. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme

OCAK BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Fatmasa-------------> 2 Ocak -------> 7. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Maysu ---------------> 5 Ocak --------> 3. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme
Rbakyy ---------------> 8 Ocak -------> 5. deneme
Mine_burcu ---------> 9 Ocak -------> 4. deneme
Friendly8584 -------> 10 Ocak ------> 7. deneme
Jasmine53 ----------> 11 Ocak -------> 15. deneme
Pielorr ---------------> 12 Ocak -------> 8. deneme
Tubaomur01 --------> 14 Ocak -------> 6. deneme
Afrodit26 ------------> 14 Ocak -------> 5. deneme

Bebeem --------------> 15 Ocak -------> 10. deneme
Golyayla -------------> 17 Ocak -------> 24. deneme
Yfrks -----------------> 21 Ocak -------> 15. deneme
Kaygılı ---------------> 24 Ocak -------> 5. deneme

Elisa ------------------> 30 Ocak ------> 7. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
canım bende soru işareti kalmış yanına kisti var yazabilirsin :) bugün başladım doğum kontrol hapına yeni bat yazma bana bu ay boş geçiyoruz mecburen :)

hamile kaldıktan sonra başlayamıyormuymuşsun coraspririne...bizim bi tanıdıkta kullandı doğuma kadar ...ne biliyim hamile kalmadan vücuda bu kadar ilaç sokmak bana pek doğru gelmiyor
Bilmiyorum ki tatlim kafam allak bullak bi sali gitmedim hastaneye düşün

merhaba arkadaşlar
ben bişey sorucaktım cumartesi regli oldum normalde dün bitmişti banyomu falan yaptım ama sabah kalktığımda kanamam olmuştu. silince kahve rengi leke geliyor ve sol kasığımda sanki regliymişim gibi batmalı bi ağrı var. geçtiğimiz hafta salı günü d.k hapım bitti ve normalde bu geçtiğimiz çarşambada 8. gündü başlamam gerekiyordu ama artık bebiş istediğimiz için içmedim acaba bu yüzdenmidir şuanki durumum ? d.k hapını bırakınca böyle sorun yaşıyan oldumu ?

merhaba arkadaşlar
ben bişey sorucaktım cumartesi regli oldum normalde dün bitmişti banyomu falan yaptım ama sabah kalktığımda kanamam olmuştu. silince kahve rengi leke geliyor ve sol kasığımda sanki regliymişim gibi batmalı bi ağrı var. geçtiğimiz hafta salı günü d.k hapım bitti ve normalde bu geçtiğimiz çarşambada 8. gündü başlamam gerekiyordu ama artık bebiş istediğimiz için içmedim acaba bu yüzdenmidir şuanki durumum ? d.k hapını bırakınca böyle sorun yaşıyan oldumu ?
Vucudunun dengesi bozulmustur tatlim yumurtlama diyecegim ama adetin yeni bitmiş daha

merhaba arkadaşlar
bence olabilir ben de bugün başladım doğum kontrol hapına ara kanamalar falan olabilir yazıyo zaten bu ilaç için

evet ovulasyon günüm 29 aralık gözüküyor hap kullandığım zamanki düzenime göre gidersek daha var yani :S

bence olabilir ben de bugün başladım doğum kontrol hapına ara kanamalar falan olabilir yazıyo zaten bu ilaç için
yok bende hiçbir yan etki ara kanama falan olmadı çok uyumluydu. bıraktığım için oldu sanırım umarım dengem fazla şaşmaz

:-):-):-) allah seni. benim eşimde bir kere oldu o bende çok kötü surat yapmıştım dedim bu kadar ara verirsen olacağı bu :-):-) çok kızmıştım daha da görmedim dün diyo sen beni istemiyo musun kaç gün oldu gelmiyosun :-) alımıştı her gün hergün şimdi kendi soruyo bekliyomuş neyseki beklemesinin karşılığını aldı adetten sonra gelsin sıcak kış geceleriii :) ama eski yaramaz kız değilim bende yani 3 gün olmasa kızmıyorum :-)

Bende çok ara olunca kızardım şimdi üstüne düşmüyorum :)

:-):-):-) allah seni. benim eşimde bir kere oldu o bende çok kötü surat yapmıştım dedim bu kadar ara verirsen olacağı bu :-):-) çok kızmıştım daha da görmedim dün diyo sen beni istemiyo musun kaç gün oldu gelmiyosun :-) alımıştı her gün hergün şimdi kendi soruyo bekliyomuş neyseki beklemesinin karşılığını aldı adetten sonra gelsin sıcak kış geceleriii :) ama eski yaramaz kız değilim bende yani 3 gün olmasa kızmıyorum :-)

Bende çok ara olunca kızardım şimdi üstüne düşmüyorum :)
asıl pko da yarıyo canm :) yumurtlama günün sürekli değiştiği için bulunmaz bi nimet bence o testler

Biraz önce sipariş verdim bende 50 li :D niye daha önce almasım acaba. Gg dan alamadım bende medikal şirketinden sipariş verdim. İnş işe yarar. Lh yüksek oluyo ya ondan dedim. Hadi bakalım inş bu ay nimetini görürüz. :)

kızlar yumurta takibi adetliyken mi yapılıyor...ben salı gününe randevuyu aldım sonunda prolaktin hormonu için...aslında asıl amacım bu değildi ama iyi denk düştü...işallah doktor anlarda bizi detaylı bi muayene yapar bize:(

Back
X