• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Slm kızlar hepinizin içten ilgisine Teşekkürler progestan yazdı her türlü risk var dedi henüz kese de görünmüyor haftaya gelin dedi rahim duvarın kalın dedi kan 317 ikwn şimdi 714 olmuş lekelenmem 2 saat kadar oldu çok korktuk ilişki yasağı var artıkEn Büyük KK @Mogami @KAYGILI
Canmm cok sukurr bebegin iyi olsunda bi sure iliski olmasin bosverr icim rahatladi yaa degerin guzel artmis masallah :nazar: raporda verdimi

kızlar eşimin sperm testi için laboratuara gitmediğini biliyosunuz zaten gecenlerde tekrar adet olunca bakalım belki giderim dedi bende haddinden cok inanmışım gideceğine olacakki bugün gitmesi gerekiyordu gitmemiş...bana daha önce izin alamam iş yerinden falan diyodu çok olmasada biraz makul karşılıyodum cünkü cins bi patrona sahip yıllık iznimde giderim o zaman a kadar 1 yıl da dolmuş oluyordu hani doktorlar 1 sene dolmadan tedaviye başlamıyolarya o yüzden. bu durumdan rahasızdım ama geçen akşam ben gidemem doktora yıllık izinde de gideceğim şüpheli gitmeyeceğim bu şekilde oldu oldu olmadı yapacak bişi yok dedi inanın o kadar üzüldüm ki böle kimseyle konuşmak istemiyorum dışarıya karşı cocuk istemiyoruz şu an denemiyoruz demekden bunaldım bu bebekk konusu arkadaşlarım akrabalarım arasında açılınca insanlara akıl vermekten onları teselli etmekden olsun olacağı zaman vardır üzülme demek bile çok sacma gelmeye başladı ...şuan o kadar öfke doluyumki eşim eve gelince ona nasıl davranırıım sonuç nereye varır kestiremiyorum artık @Mogami canım yeni listende olmayacağım allahım tez vakitte seni ve listendeki tüm arkadaşları evlatlarına kavuştursun ...kib
Canım eşinin bu konularda inat yapmasına ve anlayışsız olmasına çok üzüldüm ve sinirlendim.. en ince ayrıntısına kadar konuşun bence (tabi konuştunuz mu bilmiyorum belki konuşmuşunuzdur) ne kadar üzüldüğünü ve ne kadar istediğini söyle ne bilim.. Üzülme diyeceğim ama teselli bi işe yarar mı bilmiyorum yani bayanlar o kadar ellerinden geleni yaparken erkeklerin böyle bencil davranmalarına gerçekten ama gerçekten ayar oluyorum!!! ne bu ya sanki oyuncak oldu oldu olmadı yapacak bişey yok ne demek!! Canım sen buralardan gitme konuşuruz burada dertleşiriz en azından.. Özletme kendini..

Slm kızlar hepinizin içten ilgisine Teşekkürler progestan yazdı her türlü risk var dedi henüz kese de görünmüyor haftaya gelin dedi rahim duvarın kalın dedi kan 317 ikwn şimdi 714 olmuş lekelenmem 2 saat kadar oldu çok korktuk ilişki yasağı var artıkEn Büyük KK @Mogami @KAYGILI
Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.. Yasaklara uymaktan başka yapacak bir şey yok akşam o kadar konuşmuştuk bir de :KK22:

Canmm cok sukurr bebegin iyi olsunda bi sure iliski olmasin bosverr icim rahatladi yaa degerin guzel artmis masallah :nazar: raporda verdimi
Ben yarım gün çalışıyorum kendi Odam var rehberlik Servisi neyseki işim yorucu değil ama bugün dengesiz biri geldi öğrenci raporu istedi normalde yasak seni sikayet edeceğim dedi eşim geldi okul müdürü keşke haberim olsa konuşacağım onlarla dedi . Ram var merkezimiz şikayetçi ol dedi ugrasmak istemedim çok sinirlendim ama ondan mi oyle oldu acaba dedim :(

Canm geçmiş olsun dikkat et kendine kesinlikle ilßki olmasın kafein turu şeyler çok ekşi şeyler yeme içme sürekli uzan

Ayy canımcığım çok sevindim birşey olmadığına maşallah :nazar::nazar:artık azıcık özleyeceksiniz birbiriniz eşinle

Aynen uymamiz lazim Sağol canim tehlikeyi anlattım sayılmaz ama :KK43:
Bişey olmaz bence artık canım herşeye kafa yorma salla.Degerlerinde katlanmaya devam ediyo çok şükür gerisi güzel gelicek inşaallah.bende rüyamda bebek gördüm dün gece altını kirletmişti onu degiştireym dedim bide banyo yaptırcaktım havlusunu buluyoduk uyandım

kızlar eşimin sperm testi için laboratuara gitmediğini biliyosunuz zaten gecenlerde tekrar adet olunca bakalım belki giderim dedi bende haddinden cok inanmışım gideceğine olacakki bugün gitmesi gerekiyordu gitmemiş...bana daha önce izin alamam iş yerinden falan diyodu çok olmasada biraz makul karşılıyodum cünkü cins bi patrona sahip yıllık iznimde giderim o zaman a kadar 1 yıl da dolmuş oluyordu hani doktorlar 1 sene dolmadan tedaviye başlamıyolarya o yüzden. bu durumdan rahasızdım ama geçen akşam ben gidemem doktora yıllık izinde de gideceğim şüpheli gitmeyeceğim bu şekilde oldu oldu olmadı yapacak bişi yok dedi inanın o kadar üzüldüm ki böle kimseyle konuşmak istemiyorum dışarıya karşı cocuk istemiyoruz şu an denemiyoruz demekden bunaldım bu bebekk konusu arkadaşlarım akrabalarım arasında açılınca insanlara akıl vermekten onları teselli etmekden olsun olacağı zaman vardır üzülme demek bile çok sacma gelmeye başladı ...şuan o kadar öfke doluyumki eşim eve gelince ona nasıl davranırıım sonuç nereye varır kestiremiyorum artık @Mogami canım yeni listende olmayacağım allahım tez vakitte seni ve listendeki tüm arkadaşları evlatlarına kavuştursun ...kib
canim benim uzulme diycemm ama elde deyil biliyorum
bak ben yeni doktora gitdimm oda ayrintili testler istedi ve yine sperm testi istedi esim gitmedi
esiminde ablasiyla cok guzel abi kardes ilsikisi var cok ozenirim onlara gorumcem dedi ben hall dicem ve esimle yalnizken konusdular ve sabah test vermeye gitdi
simdi demem o ki eyer kocaninda sozunu saydigi biri varsa konussun esinle bizim konusmamizla olmuyor malesef sozunu dinlediyi bir arkadas ablasi falan biri anlatsin ona guzlece yoksa boyle olmazki
ins ALLAH esine bebek sevgisi gelirde teste kosa kosa gider bide eyer kucuk bebekli akrabalariniz varsa sikca gidinde esinin de cocuk isteyi artsin ve gitsin testi vermeye
ins ALLAH haqqind hayrilisi olur canim

kusurra bakma uzun oldu

Kuzum dikkatli ol lütfen yat dinlen olmadı haftaya rspor yazdır gitme gerekmedikçe kalkma

Çok Üzgünüm dün ilişki konusund seni uyardım şom gibi yaa açtım ağzımı benim arkadaşım 9 ay yapmadı bişi ki bende öle olcam dünys sonu değil bebek sağlıklı olsun

Kuzum dikkatli ol lütfen yat dinlen olmadı haftaya rspor yazdır gitme gerekmedikçe kalkma

Çok Üzgünüm dün ilişki konusund seni uyardım şom gibi yaa açtım ağzımı benim arkadaşım 9 ay yapmadı bişi ki bende öle olcam dünys sonu değil bebek sağlıklı olsun
Canım tam olarak bebeğe ne zararı varmış hamile değilim ama merak ettim :KK64:

kecmis olsun canim diqqat et kendinede bebisinedee

Aynen canım öncelikle bebişimiz sağlıklı olsun da inş bi daha olmaz kanama

Bişey olmaz bence artık canım herşeye kafa yorma salla.Degerlerinde katlanmaya devam ediyo çok şükür gerisi güzel gelicek inşaallah.bende rüyamda bebek gördüm dün gece altını kirletmişti onu degiştireym dedim bide banyo yaptırcaktım havlusunu buluyoduk uyandım
Nw güzel beni de biri görmüştü geçen ay rüyasında hamile inş güzel olsun buna yoralim ;)

Back
X