- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 228
- 35
Çok şükür canım korkuttun beni dün bile dua ettim ilişkiye dikkat edin bebek sağlıkla gelişiyo çok şükür rahat ol kısmet olursa haftaya keseni göreceksin içini rahat tut yaramaLık yapma yeter :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım korkuttun beni dün bile dua ettim ilişkiye dikkat edin bebek sağlıkla gelişiyo çok şükür rahat ol kısmet olursa haftaya keseni göreceksin içini rahat tut yaramaLık yapma yeter :)
Öyle deme üzülürüm inan Rabbim hayırlı zamanlarda versin bebeklerimizi inşallah canım benim :):):)Amiiinn canım benim kendimden çok senin için istiyorum allahım benden önce senin hamiş olma haberini duyursun inşaallah
Senin adina sevindim cnm dikkat edineşim kulaklarına inanamadı ama öyle artık iyi yaptı bencede doktor![]()
Ben 2 ay kullandim o hapi aynen sana olan seyler banada oldu goguslerim hep agirdi reglim hep kave pihtili geldi ve kisa surdu tek guzel yani sancim olmuyordu ama buraktim hemen hap isi bana gire degil dedim.biraktigim gbi eski halime dondum.inş gider kuşum...benim bu 2. kutum...hap kullandığımı bilmesem hamileyim sanırdım...göğüslerim ağrıyor elleyince...kasıklarıma arada iğneler giriyor bacağım ağrıyo (gerçi bu spordan muhtemelen) ilişki sonunda ilk defa kırmızı pıhtılı kan geldi gerçi adetten iki gün sonra olduğu için bu da normal...hap var yum yok...sıkıntı dersen yapmadı bende ama daha evvel kullandığımda da böyle bişey olmamıştı zaten....acaba bilmeden kafaya takıyorsunda ondan mı böyle hissediyorsun
biliyorum canım teşekkürler baktığın için ...içtim onu da aksine o daha fazla ağrı ve şişkinlik yaptı göğüslerime...hormon düzenleyici...cnm prolaktin düsürücü kürü buldum.doktor saracoglu nun testere disli aslan pencesi kürü müs.youtubede var nasil kullanildigini anlatiyo.al kullan
evet canım kalpsizce hamile ve şu anda da hanfendi hamiş...elbet vardır zamanı bi anda olmuyor....ben yanlis hatirlamisim cnm özür.burdan bir arkadas daha vardi galiba mol gebelik gecirdim kemoterapi falanda gördüm diyodu galiba yanlis hatirlamiyosam.simdi tekrar hamile ve maasallah cok saglikli ilerliyo hamisligi insaallah sende en kisa zamanda hamis olursun cnm allahim büyük.
Kolay gelsin canım ben bitirdim şükür eşim çok yardım ediyor sağolsun.. bugün hamiş haberi yok ama kötü birşey de yok..Zaten kızlar klasik pazar havasında pek kimse uğramamışMerhaba kızlar temızlıkten gıremedım bı turlu varmı güzel haberler bugünnn ?
Blummmm nasılsın fıstıkkızlar nerelerdesinizzzzz :) kocişleri buldunz topiği unuttunuzadetıme daha 12 gün olmasına ragmen adet olcakmısım gibi sıkıntı ve agrım var erken basladı agrılar benım bu ayda kırmızlar gelecek heralde hadi hayırlısı
Sağol kaygılı mm teşekkür ederim çok korktuk bizdeÇok şükür canım korkuttun beni dün bile dua ettim ilişkiye dikkat edin bebek sağlıkla gelişiyo çok şükür rahat ol kısmet olursa haftaya keseni göreceksin içini rahat tut yaramaLık yapma yeter :)
Hadi inşallah bakalımInşallah canim.. sevindim moral oluyo duyunca darisi bana @Mogami ye :)
Slm cnm bu isimler degildi benim söyledigim kişi mol gebelikten sonra hamiş olduğnu duyunca cok sevinmiştik iyi gidiyo gebeligide maaşallah. ama şimdi ismini hatırlayamadımevet canım kalpsizce hamile ve şu anda da hanfendi hamiş...elbet vardır zamanı bi anda olmuyor....
slm canımda o arkadaşı bilmiyorum ya....evet kaygılıylada muhabbetimiz daim sağolsun işallah o da bebişine kavuşur:)Slm cnm bu isimler degildi benim söyledigim kişi mol gebelikten sonra hamiş olduğnu duyunca cok sevinmiştik iyi gidiyo gebeligide maaşallah. ama şimdi ismini hatırlayamadımMINIKKUS1 yı hatırlıyodur kulagını çınlatalım duysun.
canim sen zonguldak limisin bende bartinliyim zonguldaktan koptuk ama evlendim esimde samsun carsambali canim rabbim tez zamanda bebegini nasip etsin insallah hayirli haberlerini aliriz hayirlisiyla gelsin bebegin rabbimiz hayirli kilsinmerhaba arkadaslar ben hipo hipo yum hayitin damlasini kullaniyorum cok az suya 15-20 damla damlatin diye yaziyo,gunde iki tefa ben 25 damla kullaniyorum .damlasini kullanipta ise yarayan varmi daha once hapini kullandim 3 ay boyunca bi ise yaramadi bu arada 8 senelik evliyim bebek yok
iyiyim fındıgım sen nasılsın??? bebişin nasıl?Blummmm nasılsın fıstık![]()
bebş bii korkuttu progestan alıyorum şimdilik bişey yok teyzesiiyiyim fındıgım sen nasılsın??? bebişin nasıl?