- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Amiinn canım amin koyulaşması moralimi yerine getirdiMaşallah canım bak ovulasyon da çift çizgiyi yakaladı darısı gebelik testine hadi inşallah olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiinn canım amin koyulaşması moralimi yerine getirdiMaşallah canım bak ovulasyon da çift çizgiyi yakaladı darısı gebelik testine hadi inşallah olur :)
Oh çok iyi bu moralle tam gaz devam gelsin bebişin :)Amiinn canım amin koyulaşması moralimi yerine getirdi
canim insallah sende hamiss olarak gelirsin aramiza allaha emanet olIyi akşamlar kızlar nasılsınız? Yarın görümcem geliyor haftaya eşimin memlekete ordanda bursaya gideceğiz. Şubata kadar gelemeyebilirim inş güzel haberlerle dönerim. Kendinize iyi bakın. @KAYGILIMogami
maysu inş güzel haberler duyarım. E elf21
rahis @mgul
hanfendi25 hamileler dualarınızı bekliyoruz.
![]()
![]()
Bak sana demiştim yarın çatlıycak yumurtan diye boşuna sıkıntı yapıyosun diye haklı çıktım şekerim inşaallah bu defa tutacak sipermcikler yumoşlarını bebişler yolda lekerim.Canım yumurtlama zamanı ateş ölçümünü bilmiyorum adet zamanı yüksek oluyo onu takip ediyorum. Ovu testim bugün kopkoyuydu bugün ve yarın çalışıcaz inş Allaha şükür testim koyulaştı geçte olsa yumurtlucam gerçi hesaplayocılarda ovu günü bugün çıkıyo çörekotu kürü kullanınca panik oldum sanırım şimdi kopkoyu çıkınca çok mutlu oldum
Evet kuzum yaaa haklısın dediğin gibi oldu inş hamiş haberlerimizi duyururuz burdan hep kızım olursa eylülde doğsun adını eylül koyayım isterdim rabbim evlat nasip ederde kıZ olursa muhtemel doğum tarihi eylül olucak bu ay belirti aramıcam çok hayalde kurmucam en azından yumurtadığımı biliyorum çok şükürBak sana demiştim yarın çatlıycak yumurtan diye boşuna sıkıntı yapıyosun diye haklı çıktım şekerim inşaallah bu defa tutacak sipermcikler yumoşlarını bebişler yolda lekerim.
Evet haklisin canim bilemedim .. rabbim dert verip derman aratmasinCanım nacizane tavsiyem bence önce yaptır bi tıkanıklık yapışıklık falan varsa açılıyor sonrasında 3 ay bekleme süresi var eğer olmazsa ki inşallah olur o zaman aşılama düşünürsün bende öyle yaptım ekimde çektirdim Dr 3 ay bekleyelim sonra bakalım duruma dedi
Ondanda korkuyorum yaaCanim once hsg yi yaptir tabi cunku varsa bi tikaniklik acilir ve dogal yoldan da olur..
Amin kuzucum ama dert verirse de dermansız dert vermesin rabbim bekleyen umut eden isteyen herkese hayırlı bir zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hiçbirimiz in boynunu bükük koymasınEvet haklisin canim bilemedim .. rabbim dert verip derman aratmasin
bence yarın salı ve carsamba yapın canm garanti olur hatta cuma da yap ne zaman catlayacağı belli olmuyo bazen.. cok sevindim koyuyu görmene benim 2 aydır göremeyip üzüldüğüm bişey meğer ne önemliymiş..Eki Görüntüle 1353993 Kızlar testimin son halini ekliyorum 8.9.12.14.16. günler beraber olduk yarın ve çarşamba da yapıp bu ayı kapatırız: )
Bi de hsg den hiç korkma canım ben çok korktum çok kastım kendimi ya kötü birşey çıkarsa düşüncesi günlerce uykusuz bıraktı beni ama çok şükür korktuğum gibi çıkmadı dr temiz hiç bi problem yok dediğinde bile inanamadım tekrar tekrar sordumEvet haklisin canim bilemedim .. rabbim dert verip derman aratmasin
Değerlendireyim canım doğru söylüyosun ben de koyulaşmayınca kist oldu diye çok korktum şükür koyulaştıbence yarın salı ve carsamba yapın canm garanti olur hatta cuma da yap ne zaman catlayacağı belli olmuyo bazen.. cok sevindim koyuyu görmene benim 2 aydır göremeyip üzüldüğüm bişey meğer ne önemliymiş..
:) hadi insallah uluşsun yumla spermcikler bebişler gelsin:)Değerlendireyim canım doğru söylüyosun ben de koyulaşmayınca kist oldu diye çok korktum şükür koyulaştı
Yıllar önce bahcelievlerde berra hanıma gidiyordum ve çok memnundum.mükemmel bir doktor kesinlikle tsvsiye ederim.özel muayenehanesi vardı ozamanlar şimdi ne durumda bilmiyorum ama.adı berra özsoy gidemez.nette araştır bir derim kesinlikle memnun kalırsınHanimlar merhaba daha oncede paylasimda bulunmustum aranizda bahcelievler bakirkoy civari iyi bir jinekolog onerecek olan var mi? Eski doktorumdan cok memnundum ta ki birkac gun oncesine kadar. Suan acil iyi bir jinekolog bulmam lazim yardim lutfen![]()
Ooo masallahh kizlar hic bu sayfada bu ay kdr bereketli gormedim listeyi baya hamis anne var cok sevindim gorunce Allah kucaginizada almayi nasip etsin. Bulundugunuz yerdeki bagli oldugunuz saglik ocagina kayit yaptirmayi unutmayin zorunlu olarak gebelik takibi yapiyorlar rutin tahliller asilar felan :)Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme ------>
Wuslt -----------------> 2 Aralık ------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık ------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık ------> 5. deneme -------->
Neslli -----------------> 4 Aralık ------> 7. deneme --------> HAMİŞ
Cemrem15 -----------> 4 Aralık ------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme -------->
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme ------->
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme ------->
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme ------>
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme ------->
Nilgunuk ------------> 10 Aralık ------> 5. deneme --------> HAMİŞ
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme -------->
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme -------->
Maysu ---------------> 10 Aralık ------> 2. deneme -------->
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme -------->
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme -------->
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme -------->
Abcdefcd ------------> 13 Aralık -------> 12. deneme -------> HAMİŞ
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme ------->
Berenay06 ----------> 14 Aralık ------> 3. deneme --------->
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme -------->
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme ---------> HAMİŞ
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme -------->
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme --------->
Bahar12umut ------> 17 Aralık -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Batu7884 ------------> 17 Aralık -------> 4. deneme --------> HAMİŞ
Zehsel ----------------> 18 Aralık -------> 3. deneme --------> HAMİŞ
Sweet42 -------------> 20 Aralık -------> 3. deneme --------->
Arsinli ---------------> 21 Aralık --------> 8. deneme -------->
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme --------->
Tubaomur01 --------> 21 Aralık -------> 5. deneme --------->
Missladybird -------> 21 Aralık -------> 8. deneme ---------> HAMİŞ
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme ------->
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme ------->
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme -------->
Aslı868686 ----------> 29 Aralık -------> 2. deneme
Okosale --------------> 30 Aralık -------> 12. deneme
Gulbike --------------> 30 Aralık -------> 6. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
OCAK BAT
Hyb77 ----------------> 1 Ocak --------> 4. deneme
Fatmasa-------------> 2 Ocak -------> 7. deneme
Nerisbebek ----------> 3 Ocak -------> 12. deneme
Maysu ---------------> 5 Ocak --------> 3. deneme
Hanife55-------------> 6 Ocak -------> 12. deneme
Blummmm ----------> 8 Ocak -------> 7. deneme
Rbakyy ---------------> 8 Ocak -------> 5. deneme
Mine_burcu ---------> 9 Ocak -------> 4. deneme
Friendly8584 -------> 10 Ocak ------> 7. deneme
Jasmine53 ----------> 11 Ocak -------> 15. deneme
Pielorr ---------------> 12 Ocak -------> 8. deneme
Tubaomur01 --------> 14 Ocak -------> 6. deneme
Afrodit26 ------------> 14 Ocak -------> 5. deneme
Bebeem --------------> 15 Ocak -------> 10. deneme
Golyayla -------------> 17 Ocak -------> 24. deneme
Yfrks -----------------> 21 Ocak -------> 15. deneme
Kaygılı ---------------> 24 Ocak -------> 5. deneme
Elisa ------------------> 30 Ocak ------> 7. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Sana tavsiyem 22-23 günlere kadar gün aşırı devam edin.ben testlerde 14-15. Günler pozitifi görürdüm ama yumurtam gec catlıyormus sanırım.vucut ısım 18-19.günler yükselirdi çünkü.ayrıca hamile kaldıgım ay 14. Ve 18. Günler calısma olmustu.hatta ben 18. Gün cok geç kalındı die üzülüyordum .megerse 18. Günkü çaluşmadan geldi kuzum.pozitif olsa bile testin yumurtanın ne zaman çatlayacagı belli olmuyor her insanın bünyesi farklı.sen garantiye al yinede bu ayıEki Görüntüle 1353993 Kızlar testimin son halini ekliyorum 8.9.12.14.16. günler beraber olduk yarın ve çarşamba da yapıp bu ayı kapatırız: )
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Yarın görümcem geliyor haftaya eşimin memlekete ordanda bursaya gideceğiz. Şubata kadar gelemeyebilirim inş güzel haberlerle dönerim. Kendinize iyi bakın. @KAYGILIMogami
maysu inş güzel haberler duyarım. E elf21
rahis @mgul
hanfendi25 hamileler dualarınızı bekliyoruz.
![]()
![]()
adetin birinci günü başlanıyor doğum kontrol hapına kuzum...ben bat saymaya saymaya unuttumBilmiyorum canm olabilir çünkü kist hic hesapta yoktu.. neyse allah in bildiği vardir elbet.. batlarimiz ayni mi ne zaman senin ben baslayali uc gun oldu. Bi de adetin kacinci gunu baslaniyo buna doktorla o kadar konusmusuz ki bunu hatırlayamadım hemen basla dedi diye hatirladim ve basladim 5.gunu
kuzum nihayet pozitif olmuş...iyi yaparsın çarşambayı da değerlendirmekle...hadi kolay geleEki Görüntüle 1353993 Kızlar testimin son halini ekliyorum 8.9.12.14.16. günler beraber olduk yarın ve çarşamba da yapıp bu ayı kapatırız: )