• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

KIZLARRRRR,

ÜNİDEN ARKADAŞIM BERABER ADET BEKLİYORDUK O GECİKTİ 7.GÜN KAN TESTİNDE NEGATİFİ GÖRDÜ BUGÜN 17.GÜNÜ KAN TESTİ POZİTİF HAMİLEEE :):) GEÇ DÖLLENME OLMUŞ YA NASIL MUTLUYUM SÖKTÜRÜCÜ ALACAKTI ALMA DEDİM İÇİME DOĞDU ÇIKTI GELDİ BEBİŞİ ALLAHIM İNŞALLAH DEĞERİ KAT KAT ARTAR :)BU ARADA KORUNUYORDU SADECE ARTIK OLMAZ DİYE Bİ İKİ KEZ ADETTEN ÖNCE İLİŞKİ OLMUŞŞ İŞTE RABBİM VERDİ Mİ:)

ÖNEMLİ SORU ?????
adet gecikmesi olmadan test yapmayacağım diye milyon kere söz verdim (hiç tutmadım sözümü) ama şimdi erken test yapmak istiyorum malum yılbaşı kocaaa bir yılı geride bıraktık eşime de ne hediye alıyım diye düşünüp durdum sanırım erken test yapıp pozitifse kutuya koyup vereceğim hee olmadı gömlek alırım :KK57:
normal test mi alayım erken test mi kan mı vereyim pufffffffffffffff:KK58:

kan en güzeli bi kerede net cevap :)

Sana tavsiyem 22-23 günlere kadar gün aşırı devam edin.ben testlerde 14-15. Günler pozitifi görürdüm ama yumurtam gec catlıyormus sanırım.vucut ısım 18-19.günler yükselirdi çünkü.ayrıca hamile kaldıgım ay 14. Ve 18. Günler calısma olmustu.hatta ben 18. Gün cok geç kalındı die üzülüyordum .megerse 18. Günkü çaluşmadan geldi kuzum.pozitif olsa bile testin yumurtanın ne zaman çatlayacagı belli olmuyor her insanın bünyesi farklı.sen garantiye al yinede bu ayı :KK66:
Unuturmuyum hiç senin sürecini canım bizim bugünde çalışma olucak sonra dediğin gibi gün aşırı devam edelim ovu testim bugün bitiyo adet olursam sipariş edicem tekrar ovu testi nimet gibi

Insallah bendede sorun olmaz :) bir atlataam sunu ya
İnşallah canım ama ihmal etme en azından kafan rahatlatacak bi problem varsa bile artık ne olduğunu bileceksin ve ona göre hareket edeceksin sorunun ne olduğunu bilmeden çözüm aramak daha zor
:KK61:günaydın kızlar. uykusuz geçen bi gece daha.. en son bebek düşüncesini erteleme kararı aldık eşimle ama sağolsun kayınvalidem bizi kendimize bırakmıyor. bu gece yine gözümü kırpmadan sabah ettim sayesinde. tutturdu soğan suyuna başla için temizlensin bi an önce bebek olsun. ne yapacağımı şaşırdım zaten beynimden bebek düşüncesini atmaya çalışıyorum beni zorla strese sokuyor... off of..
Ahh bu kayınvalidele r ya bi rahat bırakın kardeşim size ne milletin içinden dışından bi huzur verin ben onu bunu anlamam en iyi kV uzak kv ben çok şanslıyım galiba :)

günaydın batına bi şey kalmadı nasıl hissediyorsun?
canim bu sabah korktum belde hafif agri kasiklarimda da agri basladi tamam dedim oluyorum lavaboya gittim bişey yok agrida gitti iste böyle diken üstündeyim bide sol tarafimda başka bi agri var yumurta oldugunda catlamadan agrir ya olgunlasmis onun yeri de hissedilir sekilde hafif agri hayirlisi kendimi zor tutuyorum test yapmamak için tesekkur ederim mj icin :):KK19::KK60:

canim bu sabah korktum belde hafif agri kasiklarimda da agri basladi tamam dedim oluyorum lavaboya gittim bişey yok agrida gitti iste böyle diken üstündeyim bide sol tarafimda başka bi agri var yumurta oldugunda catlamadan agrir ya olgunlasmis onun yeri de hissedilir sekilde hafif agri hayirlisi kendimi zor tutuyorum test yapmamak için tesekkur ederim mj icin :):KK19::KK60:

:):) desene beklemeler başladı daha gün gelmeden :) hadi inşallah gelsin klomen bebişi :) çatlatmasını da vurmuş muydun ?

sweet42 sweet42 arkadaşımda geç döllenmeyle hamiş olduğu anlaşıldı şimdi kaygılandım işte :-):-) acabalar geldi ama ben 41.günde kanda negatif gördüm olmaz ki di mi?

:):) desene beklemeler başladı daha gün gelmeden :) hadi inşallah gelsin klomen bebişi :) çatlatmasını da vurmuş muydun ?
canimm uzayan akıntı olmustu bende ogun catladiysa degetlendirdik insallah buayda gelir kizim beni hamile görmüş ruyasinda anne diyo gercek gibiydi ertesi günistihareye yatti ne gormus allah i tealayi gormus konusmus demis senin gunahlarini affettim ama ama cehennemi gor demis bir melek elinden tutmus goturmus orda yanan insanlari gormus sonrada melek gitmis sirat koprusunden yildiz olmus cennete gitmis hayirlara ciksin ruyasi olur yada olmaz ee canim sen ne durumdasin reglin geldimi ne durumdasin insallah buay gelir bebisin

sweet42 sweet42 arkadaşımda geç döllenmeyle hamiş olduğu anlaşıldı şimdi kaygılandım işte :-):-) acabalar geldi ama ben 41.günde kanda negatif gördüm olmaz ki di mi?
yaaaa git bi kan testi verrr bakk bebiş varsa boşa ilaç maydanozzz kullanmasınnn nie olmasın kuzum yaaa benm gelini örnek verdim sanaaaa şimdi hamişşş 6 haftalıkkk ayyy anlamıo bu kızzzzz

canimm uzayan akıntı olmustu bende ogun catladiysa degetlendirdik insallah buayda gelir kizim beni hamile görmüş ruyasinda anne diyo gercek gibiydi ertesi günistihareye yatti ne gormus allah i tealayi gormus konusmus demis senin gunahlarini affettim ama ama cehennemi gor demis bir melek elinden tutmus goturmus orda yanan insanlari gormus sonrada melek gitmis sirat koprusunden yildiz olmus cennete gitmis hayirlara ciksin ruyasi olur yada olmaz ee canim sen ne durumdasin reglin geldimi ne durumdasin insallah buay gelir bebisin

hayırlara olsun onlar daha küçük rüyaları da doğrudur inanıyorum ben :) bende regl gelmedi bekliyorum bu gidişle benim bat şubata kayacak :(

evet kuzum...ilkini bi halledebilirsem sonrasında geri çekilmeyle devam edeceğim...sürpriz bi bebeğe açığım yani :-)
ayyy inşallah bende sürprix olsun cok isterım :) gercı bunca zaman gerı cekılme yontemını denedk hiç sürprız ollmadı :)
inşallah gelir annesinin göbüşüne :KK68::KK46:
amin canım amin :)

Back
X