2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar biz doktordan geldik 1023 gr olmuş kızım maşallah :) doktordan memnun kaldım ama sizin kıymetli bebek sezeryan olur dedi

Ya kızlar bna yardm edin nolurrr söylemesi ayıp bnm koca pek bi isteksiz davranıo bnmle birlikte olmaya kafayı yiyecem napcm bn ya bnm kocadada bazı hormonlarn tavanmı yapması lazm sorsan bebişi çok istior ama doğru düzgün icraat yok off
canım yazdıklarını şimdi okudum. benim eşimde son 2 ay aynı senin dediğin gibiydi hatta söylemesi ayıp yumurtlama günüm diyordum adam tınlamıyordu bile. enson bende vazgeçtim artık hatta bu böyle olmıycak deyip tüp bebek yöntemleri bile araştırmaya başlamıştım. hamiş olduğum ay yumurtlamadn 2 gün önce ilişki oldu ve bebişin gelceği varmış. o yüzden canını çok sıkma oluruna bırak hatta eşim bana şu yumurtlama günlerini söyleme strese giriyorum bile dedi. bikaç ay oluruna bırak sen rahatlayınca bebişde kendiliğinden gelir

Âmin inşallah canım dualarında Bizede yer vardır umarım
Tabiki canım benim her zaman hamislerimize dua ediyorum inşallah da değerin kat kat artsın sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin allahım kucağına almayı nasip etsin:)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 60
Oyyy yavrum sen ne güzel doğurmuşsun. Siz bir tane daha yapın bundan. Maşallah.
Eşimde yapalım bikaçtane daha diyor :) okul bitti benim bu sene staj yapıp ardından iş dünyasına girmek istiyorum yeniden.oyuzden başka yapmam die düşünüyorum.allah olmayana versin daha bizimkileride bize bağışlasın.rüzgarın ömrü uzun olsun yeter bana.miraç kandili doğdu oplum Miraç Rüzgar koyduk adını.

Eşimde yapalım bikaçtane daha diyor :) okul bitti benim bu sene staj yapıp ardından iş dünyasına girmek istiyorum yeniden.oyuzden başka yapmam die düşünüyorum.allah olmayana versin daha bizimkileride bize bağışlasın.rüzgarın ömrü uzun olsun yeter bana.miraç kandili doğdu oplum Miraç Rüzgar koyduk adını.

Yaa çok güzel bir duygu demi biz şuan hareketleriyle yetiniyoruz doğsun kim bilir neler yapacağız bizim baba bütün akşam kulağı karnımda eli karnımda öyle oturuyor allahım olmayanlarada nasip etsin hepsi ayrı güzel duygular ayrı heyecan. Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz aramıza katılmasını. Allahım Miraç Rüzgar'ınıza sağlıklı uzun ömürler versin inşallah maşallah canım.

Back
X