- 16 Eylül 2013
- 1.807
- 1.983
- 248
Hayırlı olsun canım... Rabbim yawrunu seninle kılsın.. Güzel güzel tutunur inşaAllah sanaKızlar beni kimse görmüyormu sat 12 Mayıs dün test yaptırdım 272,86 nasıl sizce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım... Rabbim yawrunu seninle kılsın.. Güzel güzel tutunur inşaAllah sanaKızlar beni kimse görmüyormu sat 12 Mayıs dün test yaptırdım 272,86 nasıl sizce
Âmin inşallah canımHayırlı olsun canım... Rabbim yawrunu seninle kılsın.. Güzel güzel tutunur inşaAllah sana![]()
Âmin inşallah canım dualarında Bizede yer vardır umarımSüper hamilesin çok sukur gözün aydın allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah:):):)
canım yazdıklarını şimdi okudum. benim eşimde son 2 ay aynı senin dediğin gibiydi hatta söylemesi ayıp yumurtlama günüm diyordum adam tınlamıyordu bile. enson bende vazgeçtim artık hatta bu böyle olmıycak deyip tüp bebek yöntemleri bile araştırmaya başlamıştım. hamiş olduğum ay yumurtlamadn 2 gün önce ilişki oldu ve bebişin gelceği varmış. o yüzden canını çok sıkma oluruna bırak hatta eşim bana şu yumurtlama günlerini söyleme strese giriyorum bile dedi. bikaç ay oluruna bırak sen rahatlayınca bebişde kendiliğinden gelirYa kızlar bna yardm edin nolurrr söylemesi ayıp bnm koca pek bi isteksiz davranıo bnmle birlikte olmaya kafayı yiyecem napcm bn ya bnm kocadada bazı hormonlarn tavanmı yapması lazm sorsan bebişi çok istior ama doğru düzgün icraat yok off
Tabiki canım benim her zaman hamislerimize dua ediyorum inşallah da değerin kat kat artsın sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin allahım kucağına almayı nasip etsin:)Âmin inşallah canım dualarında Bizede yer vardır umarım
Aminnnn Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasınTabiki canım benim her zaman hamislerimize dua ediyorum inşallah da değerin kat kat artsın sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin allahım kucağına almayı nasip etsin:)
Doğurdum cnm giremedim siteye epeydir.maşallah oğlum 1 aylık oldu bile :)kuzum doğurdun mu miniğini bi ses ver
Vayyy artist vayyyDoğurdum cnm giremedim siteye epeydir.maşallah oğlum 1 aylık oldu bile :)
Kızlar biz doktordan geldik 1023 gr olmuş kızım maşallah :) doktordan memnun kaldım ama sizin kıymetli bebek sezeryan olur dedi
Doğurdum cnm giremedim siteye epeydir.maşallah oğlum 1 aylık oldu bile :)
kızlar kıymetli bebek kim doktorunuz mu :)Doktorum normalden yana ama bizimkide kıymetli bebek bana da kesin sezeryan diyecek.
Bende normal istiyorum aslında da işte zor bulmusken doktorlar da riske girmek istemiyor canimDoktorum normalden yana ama bizimkide kıymetli bebek bana da kesin sezeryan diyecek.
:) yok canım kıymetli bebek bizim tüp bebek ya o yüzden öyle diyor doktorlar :)kızlar kıymetli bebek kim doktorunuz mu :)
hımm hiç duymamştm cnm ya k.bakmayın ilgimi çekti.rabiim kıymetlilerinize sağ salim kavuştursun inşallah :):) yok canım kıymetli bebek bizim tüp bebek ya o yüzden öyle diyor doktorlar :)
kızlar kıymetli bebek kim doktorunuz mu :)
hımm hiç duymamştm cnm ya k.bakmayın ilgimi çekti.rabiim kıymetlilerinize sağ salim kavuştursun inşallah :)
Bende normal istiyorum aslında da işte zor bulmusken doktorlar da riske girmek istemiyor canim
Eşimde yapalım bikaçtane daha diyor :) okul bitti benim bu sene staj yapıp ardından iş dünyasına girmek istiyorum yeniden.oyuzden başka yapmam die düşünüyorum.allah olmayana versin daha bizimkileride bize bağışlasın.rüzgarın ömrü uzun olsun yeter bana.miraç kandili doğdu oplum Miraç Rüzgar koyduk adını.Oyyy yavrum sen ne güzel doğurmuşsun. Siz bir tane daha yapın bundan. Maşallah.
Eşimde yapalım bikaçtane daha diyor :) okul bitti benim bu sene staj yapıp ardından iş dünyasına girmek istiyorum yeniden.oyuzden başka yapmam die düşünüyorum.allah olmayana versin daha bizimkileride bize bağışlasın.rüzgarın ömrü uzun olsun yeter bana.miraç kandili doğdu oplum Miraç Rüzgar koyduk adını.