2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Valla bizimki normal derse şaşırmıcam bende artık sormayı düşünüyorum bir daha ki gittiğimde 28. haftada olucam sorsam erken olur mu sence canım?
Niye erken olsun canim doktorunun düşüncesini öğrenmiş olursun. Ben normal doğumdan korkuyorum sanki :)

canım yazdıklarını şimdi okudum. benim eşimde son 2 ay aynı senin dediğin gibiydi hatta söylemesi ayıp yumurtlama günüm diyordum adam tınlamıyordu bile. enson bende vazgeçtim artık hatta bu böyle olmıycak deyip tüp bebek yöntemleri bile araştırmaya başlamıştım. hamiş olduğum ay yumurtlamadn 2 gün önce ilişki oldu ve bebişin gelceği varmış. o yüzden canını çok sıkma oluruna bırak hatta eşim bana şu yumurtlama günlerini söyleme strese giriyorum bile dedi. bikaç ay oluruna bırak sen rahatlayınca bebişde kendiliğinden gelir
İnş cnm ama insanın elinde olmuyo malesef sen ne kadar ınutmaya çalışsanda ınutturmayanlar çok oluyor Rabbim en güzelini bilir tabi de eşimde biraz istek olsa yani tek başına olmuo malesef

Senin bebiş nasl cnm büyüdümü birazck o yumuk yumuk elleri
Iyı cok sukur canım buyuyorum 2.5 aylık olduk cok sukur emmıyor hala oldugu kadar sagıp verıyorum ama olsun ona sukur.
Maşallahhh:KK200::KK200::KK200::nazar:

Eklentiler

• IMG-20150613-WA0019.webp
    IMG-20150613-WA0019.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 70
Kız cidden düşünüyorumbazen zaman ne çabuk geçmiş hamile kaldığını ay dün gibi aklımda 11 ddenemedeydi galiba 9 olabilir senden tiyo falan istemiştir ne günlerdi ya ama çoook şükür topiğin çoğu hamile kaldı maşallah
OYYYYY 38 olmusun kız masallah yaa :KK70: Gercekten nasıl gecıyo vakıt yaa daha gecen gun hamıs haberlerı verıyoduk :KK70: Darısı topıkın dıger uyelerıne olsun ınsallahh

Kız maşallah ya 2 buçuk ay geçmiş bile ama senin kız beyaz tenliydi ama şimdi esmer olmuş:110:ama çok tatlı benim eşim tarafı çok esmerler diyorum size çekmesin çok esmer sevmiyorum ama hissediyorum ta benimki çok esmer olcak demedi demeyin:KK70:Ama senin prenses tam iyi benimki dahs esmer olur makyaj yapar fotosunu paylaşırım bende :KK70::KK70:
Iyı cok sukur canım buyuyorum 2.5 aylık olduk cok sukur emmıyor hala oldugu kadar sagıp verıyorum ama olsun ona sukur.
Maşallahhh:KK200::KK200::KK200::nazar:

Kız cidden düşünüyorumbazen zaman ne çabuk geçmiş hamile kaldığını ay dün gibi aklımda 11 ddenemedeydi galiba 9 olabilir senden tiyo falan istemiştir ne günlerdi ya ama çoook şükür topiğin çoğu hamile kaldı maşallah
Evet evet 11.denemeydi :) ozaman daha kalabalıktı topik. Tüyolar havada uçuşuyodu :) :)

Kız maşallah ya 2 buçuk ay geçmiş bile ama senin kız beyaz tenliydi ama şimdi esmer olmuş:110:ama çok tatlı benim eşim tarafı çok esmerler diyorum size çekmesin çok esmer sevmiyorum ama hissediyorum ta benimki çok esmer olcak demedi demeyin:KK70:Ama senin prenses tam iyi benimki dahs esmer olur makyaj yapar fotosunu paylaşırım bende :KK70::KK70:
Aslında beyaz tenli herkes aynı babası dio.fotografta biraz daha koyu renk çıkıyo :) ama pamuk gibi beyazda degil ortada bi renk :)

Sabah şerifleriniz hayır olsun hatunlar...
Bu gece sahura kalkıp, yarın oruçlu olacağız.. Çok heyecanlııı... :rolleyes::rolleyes:

Dışarıda Allah tan yağmur yağıyorda biraz serinliyor ortalık.. bu sıcak havalarda hamişlere yarın etsin Rabbim..

Back
X