2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Slm kızlar nasılsınız ben iyi değilim ama bunada şükür.pazartesi akşamından beri hastanedeyim.sol böbrekten taş düşürüyomuşum ama düşmemiş ortada durmuş ve dayanılmaz bir sancıyla ambulans çagırdık.dün sabah sol böbregime hortum taktılar.içimde bir hortumla yaşıyorum.ağrılarım azaldı ama ameliyat derlerse diye bekliyorum. tam yum günümdü pazartesi ama kaçtı allahım sağlıgımı versin inşaallah

Cokk gecmis olsunn insallah iyi olur yum kacti diye uzulme vardir bundada bi hayir ya hamile kalip bu islemler gerekseydi

Eylul 20den sonra bekliyruz canm ama bayrama denk gelecek sanirim drumla konusucam haftaya kontrole gidince bakalim ne diyecek sezeryanla onceden alalim diyebilir diyorum kendimce cunku ben ondan baska drla doguma girmek istemiyorum

Hakkinizda hayirlisi olsun bayram cocuklarii:) benimde ekim 5 gibimkismetse :)

Slm kızlar nasılsınız ben iyi değilim ama bunada şükür.pazartesi akşamından beri hastanedeyim.sol böbrekten taş düşürüyomuşum ama düşmemiş ortada durmuş ve dayanılmaz bir sancıyla ambulans çagırdık.dün sabah sol böbregime hortum taktılar.içimde bir hortumla yaşıyorum.ağrılarım azaldı ama ameliyat derlerse diye bekliyorum. tam yum günümdü pazartesi ama kaçtı allahım sağlıgımı versin inşaallah
Geçmiş olsun cnm bnm Allah sağlığına kavuştursun bi an önce

BACILAR @betiboop FISTIĞINDAN BENİM SEVDİĞİM Bİ TOPİK ADI GELDİ PAYLAŞMAK İSTEDİM SİZLERDE SEVDİYSENİZ ARTIK BU BAŞLIKLA DEVAM EDELİM DİYORUM BEN

BERABER ANNE OLDUK BİZ ---- SİZCE NASIL??
Mogamim ve tüm arkadaşlar kızıma dün kavuştum hiç açıklığım olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım ama kızım Büşra da ben de iyiyiz Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşaallah:):)

Mogamim ve tüm arkadaşlar kızıma dün kavuştum hiç açıklığım olmadığı için sezaryen olmak zorunda kaldım ama kızım Büşra da ben de iyiyiz Allah isteyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşaallah:):)
Allah analı babalı hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin

Allah anali babali buyutsun canim saglikli guzel bir omru olsun kizimizin insallahhh

Geçmiş olsun canım her şerde bir hayır vardır üzme kendini vaktî geldiğinde Rabbim sanada tattıracak o duyguyu inşallah
Slm kızlar nasılsınız ben iyi değilim ama bunada şükür.pazartesi akşamından beri hastanedeyim.sol böbrekten taş düşürüyomuşum ama düşmemiş ortada durmuş ve dayanılmaz bir sancıyla ambulans çagırdık.dün sabah sol böbregime hortum taktılar.içimde bir hortumla yaşıyorum.ağrılarım azaldı ama ameliyat derlerse diye bekliyorum. tam yum günümdü pazartesi ama kaçtı allahım sağlıgımı versin inşaallah[/QUOT.

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Gözün aydın canım benim allahım analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun demek sezeryanla oldu inşallah sende bebeğinde iyisinizdir çok sukur atlattin rabbimize emanet olun ssende minigin de :):):)

Gözün aydın canimm:) Rabbim hayırlı ömür versin inşallah

Gozunuzaydin arkadasim Allah saglikli huzurlu mutlu buytmeyi nasip etsin insallah masallahsana ve busramiza :)

Back
X