2014 Ekim-Kasım bebekleri büyüyor...

Bebisler fazla yediklerini kusarlar.bazen burunlarindan bile gelir derler. Ben kusunca doydugundan emin oluom:))

Canım doktor bana eğer virütik bir sebepten ishal veya kabızsan bebeğe geçer ama yediğin içtiğinden ötürü kabız veya ishalsen sütünden bebeğe geçmez dedi..
Zeycm senin bebisler tek yumurta miymis?? Bir ara cok benziolar demistin de.merak ettim.

Bebisler fazla yediklerini kusarlar.bazen burunlarindan bile gelir derler. Ben kusunca doydugundan emin oluom:))
Evet canım haklısın benim kız kustuğunda hep burnundan geliyo oda burnunda tıkanıklık yapıyo serum fizyolojik aldım bugün bende kusunca doyduğunu anlıyorum hem kusan çocuk çabuk büyür derlerdi doğruymuş

iki gundur betulun kakasi asiri cıvık ve akıntılı gbiydi..babamiz gripti..dun oksurmeye basladi burnu tıkandı eyvah betule de gecti ddk..huysuzlandi dun acile gttik kakasindan numune aldilar tahlil sonucunda dizanteri paraziti cikti..antibiyotik tedavisi baslatildi eger 3 gun icinde bi gelisme olmazsa doktor yatisini yapariz hastaneye ddi
nasil bulasti ddik doktor bizden bile bulasmis olabilr mama yediqi icin sulardan gecms olabilr ddi eger öpen bi kiside warsa ondan bulasms olablr ddi morallerim sifir aman sende dikkat et suan her mama verisimde biberonu 5 dakika kaynatip veriyorum

Doyduğu için diyor kayınvalidem. Benimki de kusuyor bazen.,

Canım çok benziyolar ama kardeş benzemesi tek yumurta değiller :) senin bebeklerin nasıl sen nasılsın??
Ikiz bebek cok zormus zeynepcm. Inan ilk soku ancak atlattim. Simdi kendim bakabiliorm arada annem ablam gelio. 40 miz ciksa buyusek dah iyi oluruz heralde. Tek olsam hayatta bakamazmisim.

Ikiz bebek cok zormus zeynepcm. Inan ilk soku ancak atlattim. Simdi kendim bakabiliorm arada annem ablam gelio. 40 miz ciksa buyusek dah iyi oluruz heralde. Tek olsam hayatta bakamazmisim.
Evet tek çok zor canım bizde nöbet usulü bakıyoruz resmen..

Ayy geçmiş olsun canım bende kaynatıyorum biberonlarını..altlarını değiştirince elimi yıkamadan mama yedirmiyorum mamalarını da damacana suyla yapıyorum..inşallah hemen iyileşir..

Kızım ilk kakasini yapti baya bir sonra.
Sütüm daha gelmedi.. 2,3kez mama verdiler,ama hep uyuyo

Ilk baslarda oyle canm. Sonra toparlanacak biz bugun 16 gunluk olduk. Eskiye oranla daha fazla uyaniklar. Ilk baslarda ben de mama verdim cunku sut inmedi. Pazartesi ameliyat oldum. Surekli gogsume ikizlerimi almama ragmen persembe hareketlendi. Cumartesi sut indi. Insallh siz benim kadar beklemezsiniz.kolay gelsin.

Canim.bebeğine kavusmussun yaşi uzun.olsunsaglikli bir ömrü olsun ins..
İlk 2 gün sut gelmiyor canim.böle su gibi birşey geliyor
.mama vermekten korkma ama kasikla ver sakin biberon deneme.
Birde çok uyutma sarilik.için tehlikeli canim..
Saat Bask emzir zorla uyandir

.

Aramıza hos geldin... Allah analı babalı büyütsün ins. Hayırlı olsun mustafan :)

Kızlar bizde yarın için çocuk cerahisinden randevu alıcaz sünnet olayı için eğer uygunsa yaptırıcaz yarın sünnetini

arkadaşlar ben altı gun önce sezeryan doğum yaptım. ilk andan beri bebeğimin gözünden sarı akıntı geliyor sizde de böyle bişi oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…