arkadaşlar aventin kalkanını öneriyolardı canım onu takıp emzirebilirsin..Kızlar acil yardıma ihtiyacım var göğüs ucum olmadığı için kizimi emziremiyorum ne yapabilirim göğüs ucu icin
Bebisler fazla yediklerini kusarlar.bazen burunlarindan bile gelir derler. Ben kusunca doydugundan emin oluom:))Canım neden kusar hiç bilmiyorum ama senin ki sanırım gazını çıkartmak isterken kusmuş ağızdan gaz çıkartmak isterken mşde kasları tam gelişmediği için kusmuştur benim kızım da çoook kusuyo her emmeden sonra mutlaka gazını çıkartıyorum yoksa uykuda fışkırıyo burnundan dahi geliyo bazen çok korkuyorum doktora götürdük biley olmaz gazını çıkarıp yan yatır boğulmasın dedi bide hıçkırık tuttuğunda kusuyo
Zeycm senin bebisler tek yumurta miymis?? Bir ara cok benziolar demistin de.merak ettim.Canım doktor bana eğer virütik bir sebepten ishal veya kabızsan bebeğe geçer ama yediğin içtiğinden ötürü kabız veya ishalsen sütünden bebeğe geçmez dedi..
Evet canım haklısın benim kız kustuğunda hep burnundan geliyo oda burnunda tıkanıklık yapıyo serum fizyolojik aldım bugün bende kusunca doyduğunu anlıyorum hem kusan çocuk çabuk büyür derlerdi doğruymuşBebisler fazla yediklerini kusarlar.bazen burunlarindan bile gelir derler. Ben kusunca doydugundan emin oluom:))
Kızlar benim kız ara ara kişniyor gibi ses çıkartıyor acaba gaz çıkartacakken mi yapıyot
Canım çok benziyolar ama kardeş benzemesi tek yumurta değiller :) senin bebeklerin nasıl sen nasılsın??Zeycm senin bebisler tek yumurta miymis?? Bir ara cok benziolar demistin de.merak ettim.
Kesinlikle kalkan kullan ben de aldım çok memnunum.arkadaşlar aventin kalkanını öneriyolardı canım onu takıp emzirebilirsin..
Doyduğu için diyor kayınvalidem. Benimki de kusuyor bazen.,Canım neden kusar hiç bilmiyorum ama senin ki sanırım gazını çıkartmak isterken kusmuş ağızdan gaz çıkartmak isterken mşde kasları tam gelişmediği için kusmuştur benim kızım da çoook kusuyo her emmeden sonra mutlaka gazını çıkartıyorum yoksa uykuda fışkırıyo burnundan dahi geliyo bazen çok korkuyorum doktora götürdük biley olmaz gazını çıkarıp yan yatır boğulmasın dedi bide hıçkırık tuttuğunda kusuyo
Ikiz bebek cok zormus zeynepcm. Inan ilk soku ancak atlattim. Simdi kendim bakabiliorm arada annem ablam gelio. 40 miz ciksa buyusek dah iyi oluruz heralde. Tek olsam hayatta bakamazmisim.Canım çok benziyolar ama kardeş benzemesi tek yumurta değiller :) senin bebeklerin nasıl sen nasılsın??
Evet tek çok zor canım bizde nöbet usulü bakıyoruz resmen..Ikiz bebek cok zormus zeynepcm. Inan ilk soku ancak atlattim. Simdi kendim bakabiliorm arada annem ablam gelio. 40 miz ciksa buyusek dah iyi oluruz heralde. Tek olsam hayatta bakamazmisim.
Ayy geçmiş olsun canım bende kaynatıyorum biberonlarını..altlarını değiştirince elimi yıkamadan mama yedirmiyorum mamalarını da damacana suyla yapıyorum..inşallah hemen iyileşir..iki gundur betulun kakasi asiri cıvık ve akıntılı gbiydi..babamiz gripti..dun oksurmeye basladi burnu tıkandı eyvah betule de gecti ddk..huysuzlandi dun acile gttik kakasindan numune aldilar tahlil sonucunda dizanteri paraziti cikti..antibiyotik tedavisi baslatildi eger 3 gun icinde bi gelisme olmazsa doktor yatisini yapariz hastaneye ddi
nasil bulasti ddik doktor bizden bile bulasmis olabilr mama yediqi icin sulardan gecms olabilr ddi eger öpen bi kiside warsa ondan bulasms olablr ddi morallerim sifir aman sende dikkat et suan her mama verisimde biberonu 5 dakika kaynatip veriyorum
Ilk baslarda oyle canm. Sonra toparlanacak biz bugun 16 gunluk olduk. Eskiye oranla daha fazla uyaniklar. Ilk baslarda ben de mama verdim cunku sut inmedi. Pazartesi ameliyat oldum. Surekli gogsume ikizlerimi almama ragmen persembe hareketlendi. Cumartesi sut indi. Insallh siz benim kadar beklemezsiniz.kolay gelsin.Kızım ilk kakasini yapti baya bir sonra.
Sütüm daha gelmedi.. 2,3kez mama verdiler,ama hep uyuyo
Kızım ilk kakasini yapti baya bir sonra.
Aramıza hos geldin... Allah analı babalı büyütsün ins. Hayırlı olsun mustafan :)Canim.bebeğine kavusmussun yaşi uzun.olsunsaglikli bir ömrü olsun ins..
İlk 2 gün sut gelmiyor canim.böle su gibi birşey geliyor
.mama vermekten korkma ama kasikla ver sakin biberon deneme.
Birde çok uyutma sarilik.için tehlikeli canim..
Saat Bask emzir zorla uyandir
.
Şekerli su verdin mi azcık?Kızım ilk kakasini yapti baya bir sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?