2014 Ekim-Kasım bebekleri büyüyor...

küçük fitil yok canım yarım yada ceyrek verılyor bıze eczane yarım dedı verdım sonra doktor ceyrek verın yeterlı dedı artık cyrek verıyorum
evet evet bızde de öyle oluyo bazen 50 de doyuyo bazen baya ıcıyo anlamıyorum demek kı hepsı böyle mınnakların:):)

Benimkide kabız olmuş off çok fena yaa..herşeyi denedik bugün doktorada götürdük merhem verdi ama 3 gündür yapamadı bekliyoruz hala..ağlıyo ıkınıyo çok kötü bişey
Pirtladiginda öyle mtlu olacagim hic aklima gelmemişti canim yavrum benim öyle masum ki kiyamiyorum duygusalligim da diz boyu zeynepcigim

Ne kadar içtiklerini nasil biliyorsunuz ki?

Çok uyursa büyüyo ya canım fazla içebiliyo..
Eşim almış şimdi büyük almış kesicez..gece de yapamazsa vericez..

Canım ben kaldığım hastaneden almıştım her medicalde vardır normal bel korsesi..
Canim dikişlere zarari olur mu ki hani giyerken falan
Ben pazardan almistim dörtlü bele kadar olanlardan o korse olur mu ki

Çok uyursa büyüyo ya canım fazla içebiliyo..
Eşim almış şimdi büyük almış kesicez..gece de yapamazsa vericez..
fitil yerıne önce bı makatını uyarsanız baktınız vermıyo kakasını o zmn atın ıstersenız ..3 e bölün öyle verın cnm doktor öyle söylemıstı bıze.. bıde eşinizin aldıgı fıtılın adı ne?

Ben meme veriyorum ama doyup doymadigi konusunda tedirginim
emdıkten kısa bı sure sonra aglamıyorsa doyuyodur cnm ..eger az az emıyorsa sende sık sık emzır:) kılo takıbı yapabılırsın dogduktan 1 ay sonra en az 1 kılo alması gerekıyo almıssa yeterlıdır sutun degılse mama takvıyesı yapabılırsın sende

Canim bende otururken emzirebiliyorum yatarken denedim olmadi tutturamadim memeye
Biraz ayakladim ben annem ve KV sagolsunlar gunduzleri bendeydiler hep yardim ettiler ilk hafta da eşim sağolsun koştu hep Allah razi olsun bebis uyurken uzanmaya calis canim kendine zaman ayirmaya calis
Sen hatirladigim kadarıyla benden önce doğum yapmistin değil mi
Dikişe kadar indirmiyorum..dikişin ordan geçirirkende geriyorum iyice..
Senin korse nasil canim slip bele kadar mi
Günde 5-6 kere çiş veya kaka yapıyosa doyuyodur canım
CIS sayisini bilemiyorum ki ama port yaparken çok zorlaniyor iste

Tugcecigim tesekkur ederim aciklaman icin aglamasi genellikle kaka yaparken ve gaz cikarirken oluyor hem de çok oluyor
Ben rezene iciyorum lohusa şerbeti içi yorum ve yemeklere kimyon atmaya basladim rahatlasin diye fakat emzirdikten sonra agzindan cikardigi gazlar sayilidir cikaramiyoruz v

Adına bakamadım valize attım canım sabah dönücez ya..fitili baya küçülttü kv ama sokamadı makatı çok küçük.. Denedik baya zyağıyla pıt pıt yaptık gelmedi bişey olmadı doktora götürcez tekrar..

beyza ıcınse bılmıyorum ama esmaya olur o fıtıl cunku bızım kızda aynı kılodaydı fıtılı verdıgımızde ..sen kendın denesene makatının agzına getır fıtılı azıcık gırdıkten sonra parmagınla ıttır o esnada bıraz aglayabılır sonra hemen totosunu hafıf havaya kaldır..

:)sımdı benım bebiş bıberonla aldıgı ıcın hava yutumu daha cok oluyo ve gazını baya cıkarıyo ..anne gögsundan alanların hava yutumu daha az oldugu ıcın belkı sonradan da kendı cıkarıyo olabılır..bı gun hep emdıkten sonra sabırla gazını cıkarmaya calıs bakalım eger varsa ugras sonunda muhakkak cıkarır

Bugün dönüyoruz inşallah canım evde annem dener kv pek uğraşmak istemedi ben zaten koyamam ağlamasına dayanamıyorum..

Sorular
1- bebeginizin anne karnindaki aliskanliklari ile dogdugundaki aliskanliklari uyusuyor mu
2-nasil uyutuyorsunuz
3-ilk ne zaman yikadiniz
4-sut artiran hangi yontem ise yaradi
5-gogus yaralarina hangi yontem ise yaradi
6-hangi araliklarla ne kadar sure emziriyorsunuz
7-burnunu nasil temizliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…