- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
Hadi yaa ama yapamadığı için karnı şişiyor valla bugünde yapamazsa fitil yaptırıcam..bebekler için küçük fitil var mı?
45 lik veriyorum canım ama dün mesela 90 içti yinede doymadı aranıyordu bazı öğünlerde doymuyo..birde arada bir 60 içiyo rahat alıyo..
Ben defter tutuyorum hangisine kaçta kaç ml verdim diye..2-2.5 saatte bir uyanıp istiyolar zaten..şu an 2400 canım perşembe ölçtü doktor..
Pirtladiginda öyle mtlu olacagim hic aklima gelmemişti canim yavrum benim öyle masum ki kiyamiyorum duygusalligim da diz boyu zeynepcigimBenimkide kabız olmuş off çok fena yaa..herşeyi denedik bugün doktorada götürdük merhem verdi ama 3 gündür yapamadı bekliyoruz hala..ağlıyo ıkınıyo çok kötü bişey
Ne kadar içtiklerini nasil biliyorsunuz ki?küçük fitil yok canım yarım yada ceyrek verılyor bıze eczane yarım dedı verdım sonra doktor ceyrek verın yeterlı dedı artık cyrek verıyorum
evet evet bızde de öyle oluyo bazen 50 de doyuyo bazen baya ıcıyo anlamıyorum demek kı hepsı böyle mınnakların:):)
Çok uyursa büyüyo ya canım fazla içebiliyo..küçük fitil yok canım yarım yada ceyrek verılyor bıze eczane yarım dedı verdım sonra doktor ceyrek verın yeterlı dedı artık cyrek verıyorum
evet evet bızde de öyle oluyo bazen 50 de doyuyo bazen baya ıcıyo anlamıyorum demek kı hepsı böyle mınnakların:):)
Canim dikişlere zarari olur mu ki hani giyerken falanCanım ben kaldığım hastaneden almıştım her medicalde vardır normal bel korsesi..
Mama veriyoruz canım ordan biliyoruz..Ne kadar içtiklerini nasil biliyorsunuz ki?
Ben meme veriyorum ama doyup doymadigi konusunda tedirginimMama veriyoruz canım ordan biliyoruz..
Dikişe kadar indirmiyorum..dikişin ordan geçirirkende geriyorum iyice..Canim dikişlere zarari olur mu ki hani giyerken falan
Ben pazardan almistim dörtlü bele kadar olanlardan o korse olur mu ki
Günde 5-6 kere çiş veya kaka yapıyosa doyuyodur canımBen meme veriyorum ama doyup doymadigi konusunda tedirginim
fitil yerıne önce bı makatını uyarsanız baktınız vermıyo kakasını o zmn atın ıstersenız ..3 e bölün öyle verın cnm doktor öyle söylemıstı bıze.. bıde eşinizin aldıgı fıtılın adı ne?Çok uyursa büyüyo ya canım fazla içebiliyo..
Eşim almış şimdi büyük almış kesicez..gece de yapamazsa vericez..
:) bızım bebişler bizi emmiyolar maalesef küçük dogdulkları ıcın süt sagıp ve mama verınce bıberonla ordan biliyoruz:):)Ne kadar içtiklerini nasil biliyorsunuz ki?
emdıkten kısa bı sure sonra aglamıyorsa doyuyodur cnm ..eger az az emıyorsa sende sık sık emzır:) kılo takıbı yapabılırsın dogduktan 1 ay sonra en az 1 kılo alması gerekıyo almıssa yeterlıdır sutun degılse mama takvıyesı yapabılırsın sendeBen meme veriyorum ama doyup doymadigi konusunda tedirginim
Canim bende otururken emzirebiliyorum yatarken denedim olmadi tutturamadim memeyeBen hiç dinlenemedm canım ilk günden uyışukluk geçtiğinden beri ayaktayom bebeğimle uğraşyrm sürekli oturur pozsyonda emzirme peşindeyim başks işlerde yaptgm için dikişlermin agrısıda geçmiyor malesef şimdiden 10 kilo gitti bile benden
Senin korse nasil canim slip bele kadar miDikişe kadar indirmiyorum..dikişin ordan geçirirkende geriyorum iyice..
CIS sayisini bilemiyorum ki ama port yaparken çok zorlaniyor isteGünde 5-6 kere çiş veya kaka yapıyosa doyuyodur canım
Tugcecigim tesekkur ederim aciklaman icin aglamasi genellikle kaka yaparken ve gaz cikarirken oluyor hem de çok oluyoremdıkten kısa bı sure sonra aglamıyorsa doyuyodur cnm ..eger az az emıyorsa sende sık sık emzır:) kılo takıbı yapabılırsın dogduktan 1 ay sonra en az 1 kılo alması gerekıyo almıssa yeterlıdır sutun degılse mama takvıyesı yapabılırsın sende
Adına bakamadım valize attım canım sabah dönücez ya..fitili baya küçülttü kv ama sokamadı makatı çok küçük.. Denedik baya zyağıyla pıt pıt yaptık gelmedi bişey olmadı doktora götürcez tekrar..fitil yerıne önce bı makatını uyarsanız baktınız vermıyo kakasını o zmn atın ıstersenız ..3 e bölün öyle verın cnm doktor öyle söylemıstı bıze.. bıde eşinizin aldıgı fıtılın adı ne?
beyza ıcınse bılmıyorum ama esmaya olur o fıtıl cunku bızım kızda aynı kılodaydı fıtılı verdıgımızde ..sen kendın denesene makatının agzına getır fıtılı azıcık gırdıkten sonra parmagınla ıttır o esnada bıraz aglayabılır sonra hemen totosunu hafıf havaya kaldır..Adına bakamadım valize attım canım sabah dönücez ya..fitili baya küçülttü kv ama sokamadı makatı çok küçük.. Denedik baya zyağıyla pıt pıt yaptık gelmedi bişey olmadı doktora götürcez tekrar..
Tugcecigim tesekkur ederim aciklaman icin aglamasi genellikle kaka yaparken ve gaz cikarirken oluyor hem de çok oluyor
Ben rezene iciyorum lohusa şerbeti içi yorum ve yemeklere kimyon atmaya basladim rahatlasin diye fakat emzirdikten sonra agzindan cikardigi gazlar sayilidir cikaramiyoruz v
Bugün dönüyoruz inşallah canım evde annem dener kv pek uğraşmak istemedi ben zaten koyamam ağlamasına dayanamıyorum..beyza ıcınse bılmıyorum ama esmaya olur o fıtıl cunku bızım kızda aynı kılodaydı fıtılı verdıgımızde ..sen kendın denesene makatının agzına getır fıtılı azıcık gırdıkten sonra parmagınla ıttır o esnada bıraz aglayabılır sonra hemen totosunu hafıf havaya kaldır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?