kızlarr yardımm
ben çok ağır geçiriyorum midem bulanıyor bir kaç kez de kustum, yetmez gibi ishal oldum yorgunum psikolojim de kötü ben böyel nasl anne olacağım bebeğime nasıl bakacağım hep böyle mi olacak diye hep dua ediyorum tek tesellim eşim, hep yardımcı sağolsun
Yok panik yapma ben dün doktora gittim hala üstten gözükmedi. Gene alttan baktık hiç sıkıntı yok. Çok takıyorsan alttan baktır cnm. Zaten bi zararı yok bebeğinehmm bana alttan ultrasonla bakmadılar. cuma günü kontrole gideceğim inşallah duyarım. sat 6 aralık olmasına rağmen bugün kendi doktoruma gittim burada keseler var ama net değil dedi karından ultrasonla. iyice tedirginleşip korkmaya başladım. betahcgler olmasa hamile olduğuma inanamayacağım
kızlarr yardımm
ben çok ağır geçiriyorum midem bulanıyor bir kaç kez de kustum, yetmez gibi ishal oldum yorgunum psikolojim de kötü ben böyel nasl anne olacağım bebeğime nasıl bakacağım hep böyle mi olacak diye hep dua ediyorum tek tesellim eşim, hep yardımcı sağolsun
SLM KIZLAR.. daha şimdiden korunma yöntemlerinden konuşulmuş. diyanetin sitesinden bakabilirsiniz ama son açıklamalara göre spiral ve bağlatmaya cevaz verilmiyor. tabii bu noktada hassasiyeti olanlar için söylüyorum. eşinizin korunması en iyi yöntem ama olmuyorsa ya da onda da kaza olabilir diyorsanız kendinizin de az hormon alacağı d.k.hapları var onları tercih edebilirsiniz.. benim görüşüm naçizane..
2.5 yıllık evliyiz ve hiç kazasız 2. bebek geliyo. eşin dikkatli olması, kontrol yapması ve sizin hamile kalmak/kalmamak isteğinize saygı göstermesi en önmlisi . yine de Allah rızık verdiyse ne yaparsanız yapın gelir bebeler :))
çok geçmiş olsun canım.. Rabbim hayırlı zamanda kucağını doldursun..
canımmm çok yazık ediyorsun bebişine.. daha oluşmadan akciğerlerini,vücut organlarını 4000 çeşit kimyasala maruz bırakıyorsun.. sağlam bebek olur mu evet olur. ama ileride onun da tiryaki olma olasılığı %25 oranında artar.. insan anne karnındayken aldığı tat,lezzet,koku duygusunu kodlar hayatı boyunca taşırmış. bebeğini düşün lütfennn..
kuzum bişey soracağım. ben de ünv geçmek için başvurmayı düşünüyordum lisede çok sıkıldım. 2 çocukla doktora falan yapılır mı? bu arada daha hala y.lisanstayım.. profesyonel fikrin nedir? ünv gittikçe lise öğrencilerinden seviye olarak çok da farklı olmadıklarını görüyorum. yine aynı şeyler olacaksa yarım gün çalışıp çocuklarımla ilgilenmeyi tercih ederim. bu konuda detaylı görüş bildirirsen sevinirim. çünkü tayin durumumuzu bile ona göre ayarlayacağız bu sene.. hamile kalınca iyice kararsız kaldım. lisede yokluğun çabuk doluyor ama ünv de 2 sene izin almak çok zor gb geliyor. sen ne yaptın ya da yapmayı düşünüyorsun doğum izni konusunda?
kızlarr yardımm
inanılmaz derece mutsuz hissediyorum keyfim bi damla yok aglasam saatlerce diyorum kusmam yok az bulantı var o kadar protestan sağolsun uyutuyor baş dönmesi yapiyo[/QUO
aayy canım o ilaçtan bende kullanıyorum doktorun ne olur ne olmaz diye verdi karnım agrıyo adet ağrısı gibi diyee o haptan midem bulanıyooo yutmakta bile zorlanıyorumm bende de uyku ve halsizlik yaptı koltukta uzanıyorum farketmeden uyuyorum valla perşembe günü dr gidicem inş bırak der sende inş kurtulursun bu ilaçtan ve riskli dönemin çabuk geçer
inş cuma günü evhamlarım sona erer.
sizin de kasık ağrısı oluyor mu adet olacak gibi?
ben geceleri çok susuyorum, sabahları midem bulanıyor ama kusma olmadı.
Mide bulantısı bişeyler atıştırınca geçiyor
kızlar aranızda migrenli olan varmı ben yogun migren agrısı ile ugraşıyorum eger varsa neler yapıyosunuz paylaşırmsınız
Off kzlar kese gorunmedi bi hafta bekle dedi dr nasil gecer bi hafta(
Günaydın kızlar. İnş bugün sancısız paniksiz bir gün olur hepimiz içinCumartesi ilk kontrolüme gideceğim, heyecan yaptım, bir an evvel geçse ya şu günler diyorum. Ben çok hapşırıyorum kızlar aramızda benim gibi olan var mı? Sabah kalkar kalkmaz 10 kez ard arda en az, bütün gün 50yi buluyor, bazen kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor sırf bu yüzden. Hamileliğimi öğrendim öğreneli böyle..:26:
sıkıntı yapma kendine, ben ilk 4+2 de gitmiştim o zaman keseyi görmüşlerdi, 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi, gittim kese normal ultrasonla görünmedi mesanenin dolu olması gerekiyomuş, vajinal ultrasonla baktı ordaydı bebişim pıt pıt kalbi de atıyodubir sürü kan tahlilleri idrar tahlilleri felan yaptık iki gün sonra onun sonuçlarına bakarken bir daha bakarız dedi, baktık normalde de göründü kese ve kalp atışı yavrumun çok minik olduğu için görünmüyo mesanen dolu git arkadaşım Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?