2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım mandalina portakal ye.
peynir zeytin ekmek ye.

ben 5 haftalıktan beri bulantı yaşıyorum. pek kusmuyorum ama öğürüyorum sürekli sırtım çok ağrıyor. bu haftalarda en büyük sorunumuz mutsuzluk. hayattan soğuyoruz genelde.
ben bir kaç gündür leke yaşıyorum. bebek sağlıklı şükür ama insan yine de tedirgin oluyor. sürekli kaygılıyım. yemek yapamıyorum. ama sanmayalım ki bu hep böyle gidecek. çok az gebe 9 ay bulantı yaşarmış. buna da şükür diyelim hep. serumla yaşayan var.

Yok panik yapma ben dün doktora gittim hala üstten gözükmedi. Gene alttan baktık hiç sıkıntı yok. Çok takıyorsan alttan baktır cnm. Zaten bi zararı yok bebeğine

Canımm üzülme benimde çok miğdem bulanıyo. Ama bebeğim için değer dıyorum o sağlıklı olsun diyorum.şuan bile ağzımda miğdem. Merak etme tabiki güzel bi anne olcaksın normal bu korkular

kızlar aranızda migrenli olan varmı ben yogun migren agrısı ile ugraşıyorum eger varsa neler yapıyosunuz paylaşırmsınız

Canım hangi kadroya geçmeyi düşünüyorsun? Cevabım ona göre değişebilir. Öncelikle doktora yaparken ders döneminde biraz daha yoğun olursun ama laboratuvara dayalı bir bölümün yoksa muhtemelen tez dönemin biraz daha rahat geçebilir. Yine de doktoranın yanında yüksek lisansın çok hafif kaldığını söylemem lazım. Hele ki doktora yeterlik sınavı canına okuyabilir. :18:

Araştırma görevlisi olursan tam zamanlı çalışman gerekir. Öğretim görevlisi olursan da ders programının yoğunluğuna bağlı olarak değişir.

Bu arada arkadaşlar sizi sıktıysak özür dilerim ama ben yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum sanırım.

Canım hiç moralini bozma. Büyük ihtimalle bu şikayetlerin birinci trimesterden sonra bitecek ya da çok hafifleyecek. Bence bol bol su içmeyi ihmal etme, ishalde kaybettiğin suyu yerine koyman lazım. Hatta çok ağır geçiyorsa günde 1 şişe doğal maden suyu da içebilirsin, mineral kayıplarını dengeler.

iyi akşamlar güzel anneler....
galiba bende aranıza katılcam yarın kan tahlli yaptırcam....
idrar testinde çok silik çıktı...
tahminim eylül ortası gibi olcak inşallah
sezeryan oldugum için

sağolun kızlar hepiniz de zaten zeytin ekmek olmasa ne yapatım bilniyorum ve muz.
maden suyu iyi fikir içeyim şimdi hemen. allahımn yardımcımız olsu güç versin inşallah

canım cumtesi şiddetli migren agrisi geçirdim esimde yoktu kivrandim ama kendimce bi yöntem rahatlattı viks sürdüm anlima çembere bağlayıp sessiz ortamda yattim birinde nane yağı soledi

inanılmaz derece mutsuz hissediyorum keyfim bi damla yok aglasam saatlerce diyorum kusmam yok az bulantı var o kadar protestan sağolsun uyutuyor baş dönmesi yapiyo

valla benimde agrım oluyo hatta doktor ne olur ne olmaz diye progestan verdi onu içiyorum ama yürüyünce hareket edince agrı yapıyo kötü bişey değilmiş karın agrısı rahim büyüdüğünden agrı yaparmış öyle dedi doktor tabi sende doktoruna bi sor istersen etrafımdakiler de bende de vardı geçiyo felan diyolar inş bu dönemlerimizi sağlıkla atlatırız mide bulantın için de çubuk kraker iyi geliyo

Kızlar merhaba, ben de durumlar şöyle: geçtiğimiz haftalarda adet başlangıcı gibi ağrım olmuştu, 1 hafta yattım evde, sonra geçti, şimdi arada ani bir hareket yapınca yumurtalıklarıma iğne batar gibi ağrı oluyor. Ama sık değil çok şükür. Bulantı ile ilgili, ben de öyle fazla bir bulantı olmadı. Ama miğdemde bir hassasiyet var. Bazı şeylere karşı bulantının bir adım öncesi olduğu gibi hafif bir tiksinme oluyor. Bir de yemeklerden sonra şişkinlik hissediyorum. Onun dışında hamileliğe 50,6 başlamıştım, 51,9 kg oldum. Kan testlerimi verdim geçtiğimiz hafta. Dr hamilelik için istenen A'dan Z'ye testlerden istemişti. Kan sayımından, idrar testine, toxo plazmadan, kızamığa, hiv, sarılık, tsh, glukoz hepsine bakıldı. Cuma günü kontrolüm var. İnşallah iyi haberlerle dönerim ve yazarım size burdan. Allah hepimize rahat bir hamilelik kolay bir doğum nasip etsin. Sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize

kızlar aranızda migrenli olan varmı ben yogun migren agrısı ile ugraşıyorum eger varsa neler yapıyosunuz paylaşırmsınız

benim de migrenim var canım, hatta geçen akşam tuttu ertesi gün ağrıdan kıvranırken eşim işten gelip beni o halde görünce doktorumuzu aradı hemen, minoset içsin gerekirse iki tane alabilir demiş, bir tane içtim yarım saate geçti, normalde migren hapı almadan geçmeyen ağrı minosetle nasıl geçiverdi anlamadım ama işe yarıyor

Off kzlar kese gorunmedi bi hafta bekle dedi dr nasil gecer bi hafta (

sıkıntı yapma kendine, ben ilk 4+2 de gitmiştim o zaman keseyi görmüşlerdi, 10 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi, gittim kese normal ultrasonla görünmedi mesanenin dolu olması gerekiyomuş, vajinal ultrasonla baktı ordaydı bebişim pıt pıt kalbi de atıyodu bir sürü kan tahlilleri idrar tahlilleri felan yaptık iki gün sonra onun sonuçlarına bakarken bir daha bakarız dedi, baktık normalde de göründü kese ve kalp atışı yavrumun çok minik olduğu için görünmüyo mesanen dolu git arkadaşım Allah'ın izniyle sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza inşallah...

Günaydın Arkadaşlar ,
Okuduğum şeyler hamilelikte olağan durumlar gibi gözüküyor bende dahil bende aynı şeyleri hissediyorum biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor ...

Günaydın kızlar. İnş bugün sancısız paniksiz bir gün olur hepimiz için Cumartesi ilk kontrolüme gideceğim, heyecan yaptım, bir an evvel geçse ya şu günler diyorum. Ben çok hapşırıyorum kızlar aramızda benim gibi olan var mı? Sabah kalkar kalkmaz 10 kez ard arda en az, bütün gün 50yi buluyor, bazen kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor sırf bu yüzden. Hamileliğimi öğrendim öğreneli böyle..:26:

Birşeye alerjin mi var acaba , doktoruna danış ,,

Insallah ya beklemedeyim hala.takmamaya calisyorum daha cabuk vakit geciyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…