iyi akşamlar güzel anneler....
galiba bende aranıza katılcam yarın kan tahlli yaptırcam....
idrar testinde çok silik çıktı...
tahminim eylül ortası gibi olcak inşallah
sezeryan oldugum için
inanılmaz derece mutsuz hissediyorum keyfim bi damla yok aglasam saatlerce diyorum kusmam yok az bulantı var o kadar protestan sağolsun uyutuyor baş dönmesi yapiyo[/QUO
aayy canım o ilaçtan bende kullanıyorum doktorun ne olur ne olmaz diye verdi karnım agrıyo adet ağrısı gibi diyee o haptan midem bulanıyooo yutmakta bile zorlanıyorumm bende de uyku ve halsizlik yaptı koltukta uzanıyorum farketmeden uyuyorum valla perşembe günü dr gidicem inş bırak der sende inş kurtulursun bu ilaçtan ve riskli dönemin çabuk geçer
Bende iğnesinden oldum dün bulantıdan ölüyorum sandım. Gece bile zor uyudum. Hiç bişeyde yiyemiyorum. Hep bulantı(
Günaydın kızlar. İnş bugün sancısız paniksiz bir gün olur hepimiz içinCumartesi ilk kontrolüme gideceğim, heyecan yaptım, bir an evvel geçse ya şu günler diyorum. Ben çok hapşırıyorum kızlar aramızda benim gibi olan var mı? Sabah kalkar kalkmaz 10 kez ard arda en az, bütün gün 50yi buluyor, bazen kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyor sırf bu yüzden. Hamileliğimi öğrendim öğreneli böyle..:26:
Canım leken için doktoruna gittin mi. Benimde oldun 5 gün. Biraz bekledim geçmeyince gittim. Hemen iğne yaptı progesteron birde alttan jel. Biz tedbiri bırakmayalım dedi. Bebeğim çok iyiymiş ama kesenin altında ufacık bi kanama gördü. Raporla yatıyorum şimdi. Sakın ihmal etme muhakkak git. İnşallh atlatacağızcanım mandalina portakal ye.
peynir zeytin ekmek ye.
ben 5 haftalıktan beri bulantı yaşıyorum. pek kusmuyorum ama öğürüyorum sürekli sırtım çok ağrıyor. bu haftalarda en büyük sorunumuz mutsuzluk. hayattan soğuyoruz genelde.
ben bir kaç gündür leke yaşıyorum. bebek sağlıklı şükür ama insan yine de tedirgin oluyor. sürekli kaygılıyım. yemek yapamıyorum. ama sanmayalım ki bu hep böyle gidecek. çok az gebe 9 ay bulantı yaşarmış. buna da şükür diyelim hep. serumla yaşayan var.
gecen yil bu zamanlar hamilemiyim degilmiyim, "aa kasigimda ignelenme oldu acaba yerlesiyormu" basim mi dondu sanki?" diye diye 30 ocakta lekelenmem oldu. Hayirlisi olsun dedim. sbh uyandim hala regl olmadigimi gordum hemrn evdeki testi aldim heyecanla yaptim ama nasil titriyorum. Aninda cift cizgiyi gordum ikincisi biraz silik ama giderek belirginlesiyordu ve nihayet bu guzel ve heyecanli surec baslamisti bizim icin. esime soyledigim ilk gun hic konusmadan birbirimize bakip aptal aptal gulduk :) uzatmadan 8 ekim gorunen dogum tarihim 30 eylulde gerceklesti :) suan dunyalar tatlisi oglumu hem salliyor hem size yaziyorum. umarim burdaki heyecaniniz guzel arkadasliklar da getirir sizlere :) cunku biz eylul-ekim anneleri harika dostluklar kurduk. Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi kilsin, sizlerede hayirli guzel dogumlar saglikli hayirli bebisler versin. gorunce duygulandim yazmak istedim :) herzaman olumlu dusunun,hamileliginizin her anini yasayin. kendinizi bebeginizi dinleyin, ki bebeginizin hickirigini nefes alis verisini benim gibi farkedip videoya alinyazdikca yazasim var :) neyse size bol sohbetler :)
Selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. İnşallah bende eylül annesi olacağım :)
Canım hayırlı olsun inşallh sağsalim bebeklerimiz kucağımıza alırız. Öpüyorum seniKızlar ben de geldim :)
Dün beta-hcg sonucumu 78 olarak aldım. Yarın ve cumartesi tekrar bakılacak. inşallah artış görülür.
Burada olabilmek için biraz uğraştım ama oldu. Hep sizinle kalmak isterim. hepinizi öptüm.
gecen yil bu zamanlar hamilemiyim degilmiyim, "aa kasigimda ignelenme oldu acaba yerlesiyormu" basim mi dondu sanki?" diye diye 30 ocakta lekelenmem oldu. Hayirlisi olsun dedim. sbh uyandim hala regl olmadigimi gordum hemrn evdeki testi aldim heyecanla yaptim ama nasil titriyorum. Aninda cift cizgiyi gordum ikincisi biraz silik ama giderek belirginlesiyordu ve nihayet bu guzel ve heyecanli surec baslamisti bizim icin. esime soyledigim ilk gun hic konusmadan birbirimize bakip aptal aptal gulduk :) uzatmadan 8 ekim gorunen dogum tarihim 30 eylulde gerceklesti :) suan dunyalar tatlisi oglumu hem salliyor hem size yaziyorum. umarim burdaki heyecaniniz guzel arkadasliklar da getirir sizlere :) cunku biz eylul-ekim anneleri harika dostluklar kurduk. Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi kilsin, sizlerede hayirli guzel dogumlar saglikli hayirli bebisler versin. gorunce duygulandim yazmak istedim :) herzaman olumlu dusunun,hamileliginizin her anini yasayin. kendinizi bebeginizi dinleyin, ki bebeginizin hickirigini nefes alis verisini benim gibi farkedip videoya alinyazdikca yazasim var :) neyse size bol sohbetler :)
günaydın canım valla bende çok kötü grip oldu 5 günün sonunda anca kendime gelmeye başladım ilaç kullanamadığım için daha kötü oldum bol bol tarhana çorbası içtim vallaa
Canım leken için doktoruna gittin mi. Benimde oldun 5 gün. Biraz bekledim geçmeyince gittim. Hemen iğne yaptı progesteron birde alttan jel. Biz tedbiri bırakmayalım dedi. Bebeğim çok iyiymiş ama kesenin altında ufacık bi kanama gördü. Raporla yatıyorum şimdi. Sakın ihmal etme muhakkak git. İnşallh atlatacağız
canım yaa çok merak ettim seni, doktor dönüşü bize yazmadın.Lütfen güzel haberlerini bekliyoruz.
kuzum baktım sana ama yeni haberini göremedim bizi merakta brakma e mi?
[/B]
SLM KIZLAR.. daha şimdiden korunma yöntemlerinden konuşulmuş. diyanetin sitesinden bakabilirsiniz ama son açıklamalara göre spiral ve bağlatmaya cevaz verilmiyor. tabii bu noktada hassasiyeti olanlar için söylüyorum. eşinizin korunması en iyi yöntem ama olmuyorsa ya da onda da kaza olabilir diyorsanız kendinizin de az hormon alacağı d.k.hapları var onları tercih edebilirsiniz.. benim görüşüm naçizane..
2.5 yıllık evliyiz ve hiç kazasız 2. bebek geliyo. eşin dikkatli olması, kontrol yapması ve sizin hamile kalmak/kalmamak isteğinize saygı göstermesi en önmlisi . yine de Allah rızık verdiyse ne yaparsanız yapın gelir bebeler :))
çok geçmiş olsun canım.. Rabbim hayırlı zamanda kucağını doldursun..
canımmm çok yazık ediyorsun bebişine.. daha oluşmadan akciğerlerini,vücut organlarını 4000 çeşit kimyasala maruz bırakıyorsun.. sağlam bebek olur mu evet olur. ama ileride onun da tiryaki olma olasılığı %25 oranında artar.. insan anne karnındayken aldığı tat,lezzet,koku duygusunu kodlar hayatı boyunca taşırmış. bebeğini düşün lütfennn..
kuzum bişey soracağım. ben de ünv geçmek için başvurmayı düşünüyordum lisede çok sıkıldım. 2 çocukla doktora falan yapılır mı? bu arada daha hala y.lisanstayım.. profesyonel fikrin nedir? ünv gittikçe lise öğrencilerinden seviye olarak çok da farklı olmadıklarını görüyorum. yine aynı şeyler olacaksa yarım gün çalışıp çocuklarımla ilgilenmeyi tercih ederim. bu konuda detaylı görüş bildirirsen sevinirim. çünkü tayin durumumuzu bile ona göre ayarlayacağız bu sene.. hamile kalınca iyice kararsız kaldım. lisede yokluğun çabuk doluyor ama ünv de 2 sene izin almak çok zor gb geliyor. sen ne yaptın ya da yapmayı düşünüyorsun doğum izni konusunda?
tabiki gittim canım her hafta kontrole gidiyorum ben. lekem için progestan kullanıyorum. şükür bugün kesildi. bebek sağlıklı dedi içerde kanama yok dedi. yarın yine kontrole gidicem inş. ben zaten pimpirikliyimdir lekeyi görür görmez soluğu doktorda alırım. belki de pimpiirkli olduğum için başıma geliyor:) bebeklerimiz sağlıklı olsun başka bir şey istemem. ben de hiç kalkmıyorum canım ya oturuyorum ya da yatıyorum. geçmiş olsun sana da.
Altan bakdirmagin zarari mi var bebege? Ben almanyada yasiyorum ve burda hep altan bakiliyor, ne güzel herkes gördü ben Hale görmedim bebisimi haftaya bugün randevum var, bi görsemde rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?