2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar ben de geldim :)
Dün beta-hcg sonucumu 78 olarak aldım. Yarın ve cumartesi tekrar bakılacak. inşallah artış görülür.
Burada olabilmek için biraz uğraştım ama oldu. Hep sizinle kalmak isterim. hepinizi öptüm.

günaydın canım valla bende çok kötü grip oldu 5 günün sonunda anca kendime gelmeye başladım ilaç kullanamadığım için daha kötü oldum bol bol tarhana çorbası içtim vallaa

gecen yil bu zamanlar hamilemiyim degilmiyim, "aa kasigimda ignelenme oldu acaba yerlesiyormu" basim mi dondu sanki?" diye diye 30 ocakta lekelenmem oldu. Hayirlisi olsun dedim. sbh uyandim hala regl olmadigimi gordum hemrn evdeki testi aldim heyecanla yaptim ama nasil titriyorum. Aninda cift cizgiyi gordum ikincisi biraz silik ama giderek belirginlesiyordu ve nihayet bu guzel ve heyecanli surec baslamisti bizim icin. esime soyledigim ilk gun hic konusmadan birbirimize bakip aptal aptal gulduk :) uzatmadan 8 ekim gorunen dogum tarihim 30 eylulde gerceklesti :) suan dunyalar tatlisi oglumu hem salliyor hem size yaziyorum. umarim burdaki heyecaniniz guzel arkadasliklar da getirir sizlere :) cunku biz eylul-ekim anneleri harika dostluklar kurduk. Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi kilsin, sizlerede hayirli guzel dogumlar saglikli hayirli bebisler versin. gorunce duygulandim yazmak istedim :) herzaman olumlu dusunun,hamileliginizin her anini yasayin. kendinizi bebeginizi dinleyin, ki bebeginizin hickirigini nefes alis verisini benim gibi farkedip videoya alin yazdikca yazasim var :) neyse size bol sohbetler :)

Canım leken için doktoruna gittin mi. Benimde oldun 5 gün. Biraz bekledim geçmeyince gittim. Hemen iğne yaptı progesteron birde alttan jel. Biz tedbiri bırakmayalım dedi. Bebeğim çok iyiymiş ama kesenin altında ufacık bi kanama gördü. Raporla yatıyorum şimdi. Sakın ihmal etme muhakkak git. İnşallh atlatacağız

Ay canımmm darısı bizim de başımıza. İnşallh hepimiz senin gibi bebeğimize kavuşuruz inşallhhhh

Canım hayırlı olsun inşallh sağsalim bebeklerimiz kucağımıza alırız. Öpüyorum seni

Ne kadar güzel yazmışsınız , okurken duygulandım. Zaten bu ara herşeye sulu gözüm. Amin, inşallah darısı bizlerin de başına. Bizler de sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Burdaki paylaşımlar güzel hakkaten. Herkes birbirini anlıyor, destek oluyor.

günaydın canım valla bende çok kötü grip oldu 5 günün sonunda anca kendime gelmeye başladım ilaç kullanamadığım için daha kötü oldum bol bol tarhana çorbası içtim vallaa

Çok geçmiş olsun. Hamileyken grip benim de korktuğum bir durum ilaçsız çok zor iyileşilir. Nasılsın şimdi? İnşallah iyisindir.

Merhabalaar,

Ben de aranıza yeni katıldım, daha çok yeni bi hamileyim keseyi bile görmedim ama olsun o karnımda bişeyin büyüdüğünü bilmek bile güzel... Ben de hamilelikten önce kahverengi akıntı şikayetiyle doktora gitmiştim ve progesteron hormonumda sorun olabileceğini söylemişti. Şimdi de hamile kalır kalmaz progestan kullanmaya başladım. Henüz bi kanama gibi bişeyim olmadı şükürler olsun, inşallah hepimiz sorunsuz alırız kucağımıza bebişleri

tabiki gittim canım her hafta kontrole gidiyorum ben. lekem için progestan kullanıyorum. şükür bugün kesildi. bebek sağlıklı dedi içerde kanama yok dedi. yarın yine kontrole gidicem inş. ben zaten pimpirikliyimdir lekeyi görür görmez soluğu doktorda alırım. belki de pimpiirkli olduğum için başıma geliyor:) bebeklerimiz sağlıklı olsun başka bir şey istemem. ben de hiç kalkmıyorum canım ya oturuyorum ya da yatıyorum. geçmiş olsun sana da.

canım yaa çok merak ettim seni, doktor dönüşü bize yazmadın.Lütfen güzel haberlerini bekliyoruz.

canım benim yoğunluktan giremedim telefonumdanda giremedim sürekli hata verdi yazamadım oyüzden Bebişim sağlıklı doktor dikkat etmemi ani ve yorucu hareketlerden uzak durmamı söyledi. 7 hafta 5 günlük olmuş boyuda 1,29 cm'miş fasulyemin ellerini gördüm kalp atışlarını tekrar duydum dünyalar benim olduuu allahım hep böyle güzel haberler duyarız

Her hoca başka ıste dıyanet te desen farklı açıklamalar yapmaya bayılıyor ben bızzat kendı hocamdan sordum ogrendım spırale günah yokmuş sonuçta eskı kadınlar da bu şekılde korunmuşlar cok ılgınctır spırallerını kendılerı yapıyorlarmış cok ılgınc korunman yöntemleri duydum neyse sonuçta dedıgın gıbı eşsinin korunması daha ıyı evt ama benım esıme guvenım sarsıldıgı ıcın bundan sonra esımle bırakamam bıde tamamen kendı ıstegıydı cocuk fıkrı bana söyledi bende hayır sımdı degıl dememe rağmen kendısı bunu bana yaptı daha sonra kaza oldu hayatım vs dıye gecıstırdı ıste bu sebeplerden ötürü esımle bırakmıyacagım kesın hem ası olup hemde spıral taktırcam cunku spıralın kayması gıbı durumlar cok oluyor ornek benım eltım spıral kaymış ve hamıle kalmış suanda ıcınde spırale hamıle..
Istemedıgın bır gebelık sana cok kötü oluyor gebelıgın zehır oluyor ben başka bu duyguları yasadım ama sonuçta gectı ve benım ıkıncı cocuğum ben ıkı cocuk ıstıyorum zaten bıde oğlumda cok uslandı suan Allah yardımı ettikçe ıkıncı cocuk fıkrı cok guzel gelmeye başladı suan sabırsızlıkla beklıyorum ıkıncı bebısımı ve ben cocukları cok sevıyorum Allah bana nasıp ettı ıkıncı çocuğuda nasıl ıstemem kı..bıde söyle bır ıstegım vardı evlenınce ıkı cocuk ıstıyorum aralarında ıkı yas olsun ıstıyorum dıyordum..ben cesaret edemezdım ıkıncıncocuga boylesı daha ıyı oldu bana ıkıncı evlat oğluma da kardeş gelıyor..ıns sağlıkla kucağıma almak nasıp etsın Allah I'm bebegımı korusun..

Altan bakdirmagin zarari mi var bebege? Ben almanyada yasiyorum ve burda hep altan bakiliyor, ne güzel herkes gördü ben Hale görmedim bebisimi haftaya bugün randevum var, bi görsemde rahatlasam

Saol canım sanada. Ya yatmak çok sıkıcı amaaaaa ;( mecbur bebişimiz için. Banada iğne yaptı doktorum. Yatacaksın 10 gün dedi. Bebeklerimiz için değer ama yetrki onlar sağlıklı olsun

Altan bakdirmagin zarari mi var bebege? Ben almanyada yasiyorum ve burda hep altan bakiliyor, ne güzel herkes gördü ben Hale görmedim bebisimi haftaya bugün randevum var, bi görsemde rahatlasam

Canım ben hep alttan baktırıyorum. Bir sakıncası yok 2 seferdede alttan baktılar. Sende içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…