2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
tam hissettiklerimi söylemişsin 8. haftada yogunlaşıyomuş bulantılar
kızlar bende bulantı yok ama hiç yemek istediğide yok dünden beri bişey yemedim sayılır ama acıkmadımda sizdede varmı bu durum

sen yine daha 6. haftadasın. Ben o haftalarda çok rahattım yemek konusunda hatta kilo bile aldım iştahım da pek bir açıktı.

Ama işte şimdi tuhaf, yesem bir türlü yemesem bir türlü :)

Ay bi sey daha sorucam :) ben hic su icemiyorum. Eskiden günde 2-3 litre su icen ben, 2 bardak bile icemiyorum, icince direkt kusuyorum. Nolcak benim halim

eğer 3.çocuk düşünmüyorsan tüplerini bağlatmanı öneririm demek kolay hamile kalabiliyorsun

Saol CNm ama tuplerı baglatmak cok günahmış bı cok hocadan duydum onun dışında ztn tuplerını baglatman ıcın devlet şart koymuş otuz yasını geçmen lazım mış ben daha yırmı altı yaşındayım

Ay bi sey daha sorucam :) ben hic su icemiyorum. Eskiden günde 2-3 litre su icen ben, 2 bardak bile icemiyorum, icince direkt kusuyorum. Nolcak benim halim

Aynı durumdayım suya hasret kaldım. Sadece ilaç içerken ićebiliyorum..

meleklerimiz sağlıklı olsun da razıyım dokuz ay cekmeye

bende aynı tehlıkem vardı bılıyosun atlattık cok sukur :) bu hafta ıcı kontrol vatr kalp atısları ıcın onu beklıyorum sabırsızlıkla

çok sevndm cnm inş kalp atışlarını da duyarsınz :)
seninle konuşmak iyi geldi demiştm o günden sonra hiç takmıyrm :) hayırlıysa olur hayırlı diilse olmaz ne yapalım çok sükür hamile kalabiliyrz :))

yaşın önemi var tabi, ama bol bol kürtaj olmak yerine bağlatıpta eğer günahsada (tartışılır bir konu) günah olması daha iyi gibi

benim karnım deli gibi acıkıyo hiç bulantım yok gece yatmadan bişey yiyorum sabah da namaza kalkınca namazdan sonra yiyip yatıyorum yoğurt yiyorum yada süt içiyorum az ama sık sık yiyorum midem kazınıyo resmen bende bebişimi çok merak ediyorum inşallah iyidir annesinin kuzusu kontrolume de daha çok var allahım hayırlısını versin

SLM KIZLAR.. daha şimdiden korunma yöntemlerinden konuşulmuş. diyanetin sitesinden bakabilirsiniz ama son açıklamalara göre spiral ve bağlatmaya cevaz verilmiyor. tabii bu noktada hassasiyeti olanlar için söylüyorum. eşinizin korunması en iyi yöntem ama olmuyorsa ya da onda da kaza olabilir diyorsanız kendinizin de az hormon alacağı d.k.hapları var onları tercih edebilirsiniz.. benim görüşüm naçizane..
2.5 yıllık evliyiz ve hiç kazasız 2. bebek geliyo. eşin dikkatli olması, kontrol yapması ve sizin hamile kalmak/kalmamak isteğinize saygı göstermesi en önmlisi . yine de Allah rızık verdiyse ne yaparsanız yapın gelir bebeler :))
2inci gebeligimde 2inci bir dusukle sonlandi.. kendinize ve bebeklerine iyi bakin.. allah'im kucaginiza akmayi nasip etsin..
çok geçmiş olsun canım.. Rabbim hayırlı zamanda kucağını doldursun..

canımmm çok yazık ediyorsun bebişine.. daha oluşmadan akciğerlerini,vücut organlarını 4000 çeşit kimyasala maruz bırakıyorsun.. sağlam bebek olur mu evet olur. ama ileride onun da tiryaki olma olasılığı %25 oranında artar.. insan anne karnındayken aldığı tat,lezzet,koku duygusunu kodlar hayatı boyunca taşırmış. bebeğini düşün lütfennn..

Miskaaaaaaa :)
Ben de kimyacıyım. Hatta kimyager yetiştiriyorum. Öğretim üyesiyim. :13:
kuzum bişey soracağım. ben de ünv geçmek için başvurmayı düşünüyordum lisede çok sıkıldım. 2 çocukla doktora falan yapılır mı? bu arada daha hala y.lisanstayım.. profesyonel fikrin nedir? ünv gittikçe lise öğrencilerinden seviye olarak çok da farklı olmadıklarını görüyorum. yine aynı şeyler olacaksa yarım gün çalışıp çocuklarımla ilgilenmeyi tercih ederim. bu konuda detaylı görüş bildirirsen sevinirim. çünkü tayin durumumuzu bile ona göre ayarlayacağız bu sene.. hamile kalınca iyice kararsız kaldım. lisede yokluğun çabuk doluyor ama ünv de 2 sene izin almak çok zor gb geliyor. sen ne yaptın ya da yapmayı düşünüyorsun doğum izni konusunda?

hmm bana alttan ultrasonla bakmadılar. cuma günü kontrole gideceğim inşallah duyarım. sat 6 aralık olmasına rağmen bugün kendi doktoruma gittim burada keseler var ama net değil dedi karından ultrasonla. iyice tedirginleşip korkmaya başladım. betahcgler olmasa hamile olduğuma inanamayacağım

bize de dua et cnm başlayalım ve devamını getirelim namzlarımızın

canım aramızda tam bir hafta var ve benim daha perş günü vajinalden ancak görünü. imkanın varsa çok merak ediyorsan bu hafta öyle öğrenebilirsin. bana da dış dediler,boş dediler, geç dediler. bebiş tam çıktı :))

bize de dua et cnm başlayalım ve devamını getirelim namzlarımızın
kızlar yaa yazdım mı bilmiyorum ama 70000 sübhanallahi ve bihamdihi subhanallahil azim çekiliyor ilk 4 ay içinde. hem rahatlatır hem de inş korur bebişleri. benim gb evhamlı anne adayları için yaptığım uygulamalar;
sabahları evden çıkarken 3 kere bismillahillezi la yedurru measmihi şeyun fil ardi vela fissema ve hüvessemiul aliym..
yani Öyle bir Allahın adıyla işe başlıyorum ki onun izni olmadan yerde,gökte hiçbirşey bana zarar veremez. O herşeyi duyan bilendir.
sonra da 7 ayetel kursi okunur. bir sağ,bir sol,bir aşağı,bir yukarı,bir ön,bir arkaya yani 6 cihete üflenir kazalardan emin olmak duasıyla. 7.de okunan nefesle birlikte yutulur. böylece dua bebişe de size de gitmiş olur annişler

inş cuma günü evhamlarım sona erer.
sizin de kasık ağrısı oluyor mu adet olacak gibi?
ben geceleri çok susuyorum, sabahları midem bulanıyor ama kusma olmadı.
Mide bulantısı bişeyler atıştırınca geçiyor

kızlarr yardımm

ben çok ağır geçiriyorum midem bulanıyor bir kaç kez de kustum, yetmez gibi ishal oldum yorgunum psikolojim de kötü ben böyel nasl anne olacağım bebeğime nasıl bakacağım hep böyle mi olacak diye hep dua ediyorum tek tesellim eşim, hep yardımcı sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…