2inci gebeligimde 2inci bir dusukle sonlandi.. kendinize ve bebeklerine iyi bakin.. allah'im kucaginiza akmayi nasip etsin..
Slm güzel anneler nasıl gidiyor hamilelik benim ara ara miğde bulantısı oluyor birde akıntım var sizde durumlar nasıl?
2inci gebeligimde 2inci bir dusukle sonlandi.. kendinize ve bebeklerine iyi bakin.. allah'im kucaginiza akmayi nasip etsin..
canım çok üzüldüm Rabbim yardımcn olsun istanbulda isen üsküdar devlet hstanesinde sevinç hnm var mutlaka ona gitmelisin tüm tetkikleri yapıyo
bende de bulantı var cnm birşey yemezsem değişik bi tat oluyr sürekli birşeyler yemek gerek yakında fil gibi olurum
günaydın kızlar bende dün ögrendim hamileliğimi eylül annesi olacagım Allahın izniyle
Slm canlar bende Allah nasip ederse eylül annesi olucam bebeğimin tahmini doğum tarihi 03.09.2014 Allah hepimizin yardımcısı olsun
anladım benim 4 şubata gün verdi benim arası çok olunca sormak istedim sağol cnm bu arada bugün sağlık ocağına gittim sizin ordada böyle uygulama var mı
Gunaydin kizlar. Ben kimyaciyim ve kozmetik sektöründeyim. Sampuan ya da benzeri hicbir ürünün içinde domuz jelatini falan yok. Kıvamı çeşitli tuzlarla verilir, jelatin kullanilmaz. Sabun cildinizi daha cok kurutur, arada kimyasal olarak pek fark da yok. Yine tercih sizin ama çok boşa evhamlaniyosunuz.
Merhaba canım, sana bir sorum olacak kaç haftalık hamilesin? Bende seninle benzer durumdaydım 5-7 arasına düşürebilmiştim. Kalp atışı duyulduktan 2 gün sonra hiç mide bulantısı vs olmayan ben sigaradan rahatsız olmaya başladım. Isteyerek yada düşünerek yaptığım birşey değil tamamen istem dışı gelişti bu durum yoksa bende seninle aynı durumda olabilirdim. Şimdi 2-3 günde bir bazen 1 tane içiyorum onunda ciddi bir zararı olmayacağını tahmin ediyor ve umuyorum. Doktorum bırakamayacağımı düşündüğü için günde 3-4 taneyi geçme demişti ama şimdi 3-4 günde bir tane belki içiyorum Allah'a şükür. 6-9 . Haftalar arası bunun gibi iğrenip bırakan çok. Seninde başına gelmesini yürekten diliyorum!:)
Nasılsın canım istirahat ediyosun dimi?
Bende merak ettim evreka :44:
bende de bulantı var cnm birşey yemezsem değişik bi tat oluyr sürekli birşeyler yemek gerek yakında fil gibi olurum
hoşbulduk amin inşallahHoşgeldin. Sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Allah
Amin canım hoşgeldin, hayırlısıyla alırız inşallah kucaklarımıza bebeklerimizi
tam hissettiklerimi söylemişsin 8. haftada yogunlaşıyomuş bulantılarben de tuhaf bişeyler oluyor bulantı diyemiyorum tam olarak ama garip oluyorum sanki hani bulantıdan bir tık öncesi. İlla benim de yemek emem gerekiyor, ama yemeği de fazla kaçırırsam daha da rahatsızlık verici hale geliyor
Kızlar merhaba ben de birkaç gündür giremiyorum. Çok yorgun hissediyorum kendimi fırsat bulamadım yoğundum da...
benim mide bulantılarım başladı sabah çıkardım kafamı öne eğemiyorum hemen başım dönmeye başlıyor ve feci bir bulantı. peynir ekmek yiyorum
Umarım herkes iyidir sayfaları detaylı okuyamadım oturamıyorum mide bulantısından
Ben de geçen hafta aile hekimime gidip gebelik dosyası oluşturdum. 4 kere kontrole çağıracaklarını ve aşılarımı orada olacağımı söylediler. İlk olarak 21. hafta şeker yükleme testi için çağıracaklarmış.
Hoşgeldin. Sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Allah
Amin canım hoşgeldin, hayırlısıyla alırız inşallah kucaklarımıza bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?