2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
2inci gebeligimde 2inci bir dusukle sonlandi.. kendinize ve bebeklerine iyi bakin.. allah'im kucaginiza akmayi nasip etsin..

canım çok üzüldüm Rabbim yardımcn olsun istanbulda isen üsküdar devlet hstanesinde sevinç hnm var mutlaka ona gitmelisin tüm tetkikleri yapıyo

Slm güzel anneler nasıl gidiyor hamilelik benim ara ara miğde bulantısı oluyor birde akıntım var sizde durumlar nasıl?

Slm güzel anneler nasıl gidiyor hamilelik benim ara ara miğde bulantısı oluyor birde akıntım var sizde durumlar nasıl?

bende de bulantı var cnm birşey yemezsem değişik bi tat oluyr sürekli birşeyler yemek gerek yakında fil gibi olurum

2inci gebeligimde 2inci bir dusukle sonlandi.. kendinize ve bebeklerine iyi bakin.. allah'im kucaginiza akmayi nasip etsin..

canım üzülme Rabbim inşallah tez vakitle sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olmayı nasip eder sana her şeyde bir hayır var unutma..

günaydın kızlar bende dün ögrendim hamileliğimi eylül annesi olacagım Allahın izniyle

Hoşgeldin. Sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Allah

Slm canlar bende Allah nasip ederse eylül annesi olucam bebeğimin tahmini doğum tarihi 03.09.2014 Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım hoşgeldin, hayırlısıyla alırız inşallah kucaklarımıza bebeklerimizi

kızlar yemek için yemeyin lütfen sağlığınıza dikkat edin bebeğide . yanlış beslenmeyin. her bulduğunuzu yemeyin doğru değil canlarım . gerekli olanları yiyin. çoğu psikolojik zaten .

anladım benim 4 şubata gün verdi benim arası çok olunca sormak istedim sağol cnm bu arada bugün sağlık ocağına gittim sizin ordada böyle uygulama var mı

Ben de geçen hafta aile hekimime gidip gebelik dosyası oluşturdum. 4 kere kontrole çağıracaklarını ve aşılarımı orada olacağımı söylediler. İlk olarak 21. hafta şeker yükleme testi için çağıracaklarmış.

Miskaaaaaaa :)
Ben de kimyacıyım. Hatta kimyager yetiştiriyorum. Öğretim üyesiyim. :13:

Canım benim, çok üzüldüm. Allahım sabrını da verir inşallah. Sakın ümidini kaybetme, bir sonrakin hamileliğini sağlıklı geçirirsin inşallah. Benim görümcem 2 kere erken düşük üstüne üçüncüde oğlunu kucağına aldı. Maşallah şimdi 2,5 yaşında. Senin için herşeyin en güzelini ve hayırlısını diliyorum.

7. haftamdayım kalp atışlarını bu hafta duyacağız. biraz midem bulanıyor onceden sabahları 1 2 saattı şimdi şu saatte bıle oluyor umarım tiksinirim bende

bende de bulantı var cnm birşey yemezsem değişik bi tat oluyr sürekli birşeyler yemek gerek yakında fil gibi olurum

ben de tuhaf bişeyler oluyor bulantı diyemiyorum tam olarak ama garip oluyorum sanki hani bulantıdan bir tık öncesi. İlla benim de yemek emem gerekiyor, ama yemeği de fazla kaçırırsam daha da rahatsızlık verici hale geliyor

tam hissettiklerimi söylemişsin 8. haftada yogunlaşıyomuş bulantılar
kızlar bende bulantı yok ama hiç yemek istediğide yok dünden beri bişey yemedim sayılır ama acıkmadımda sizdede varmı bu durum

Canım benimde başladı bulantılar taş yutmuş gibiyim hiç bişeyi iştahla yiyemiyorum hemen miğdem dönüyo. Peynir ekmek zeytin. Özellikle zeytin benim bulantıma iyi geliyo. Birde çorba içebiliyorum rahatça. Çok değil ama idare ediyorum. Olsun bunlar da geçecek onlara değer

sağlık ocaları daha güzel ilgileniyor aşılar takipler falan bebek doğtuktan sonrada takiplari bırakmıyorlar bende dün yaptırdım kaydımı ama içim içimi yiyiyor acaba hala yaşıyor mu diye düşünüyorum sürekli çünkü halsizliğim bıçak gibi kesildi bulantım çok az var 4 şubata kadar napıcam blimiyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…