kızlarrr ben bşi hissetmiorumm yaaaaaaaaaaaa sANKİ bebek yok içimde normal benmişim gibi... kalp atışını da 8.hafta duyucaz zamnda geçmio bebeğim 6+5 .. bişi dein kızlar yardım
canım zaten belli olmaz panik yapmaa. Kalp atışını ben 6. haftada duydum niye bekliyorsun 8.haftayı git doktora duymak istiyorum de ben 7 hafta 3 gunlüğüm geçen 2 gün önce 2. defa duydum bebeişimin kalp atışlarını
canım zaten belli olmaz panik yapmaa. Kalp atışını ben 6. haftada duydum niye bekliyorsun 8.haftayı git doktora duymak istiyorum de ben 7 hafta 3 gunlüğüm geçen 2 gün önce 2. defa duydum bebeişimin kalp atışlarını
SELAM KIZLAR
Bende bu gün test yaptım ve 2 çizgi gördüm.Bu ikinci bebişim olacak. 4 yaşında bir kızım var. muhtemel doğum tarihi 30 eylül ama sanırı 15-20 gibi olur. ilk bebeğim sezeryandı onu 38 hafta almıştı dr
Allah hebimize güzel bir hamillelik ve sağıklıkla kuzucukları kucağımıza almayı nasip etsin.
hamillelik cizelğenizi nasıl yaptınız
Arkadaslar progestanı vajinadan alan varmı? Dr bana sabah ağızdan akşam vajinadan al dedi. Vajinadan alınan farklı bir ilaç mı yoksa aynı ilacı 2 yoldan mı kullanıyoruz? Doktora sormayı unutmuşum.
Arkadaslar progestanı vajinadan alan varmı? Dr bana sabah ağızdan akşam vajinadan al dedi. Vajinadan alınan farklı bir ilaç mı yoksa aynı ilacı 2 yoldan mı kullanıyoruz? Doktora sormayı unutmuşum.
Herkese bol heyecanli ve saglıklı gebelik diliyoruum
Bendede bulantı yok fakattt aşırı şekilde belim ağrıyor..
Dün kırıkkaleden teyzemler geldi biraz onlara hizmet ettim
. Ayakta durdum, yatak ser, topla sanırım yordum kendimi.. Aman bebişim iyi olsunda tek.. sizler nasılsınız bakalım.. 3 yaşında dünyalar güzeli kızım var Şimdi onu uyuttum bende biraz şekerleme yapıyım diyorum..
bende eylül annesi olacağım inş. son adet tarihim 04.12.2014 . BHCG 2037 çıktı keseyi gördüm ama kalp atışları için bu ayın son haftasına randevu aldım. beklenmeyen sürpriz gebelik oldu. ve 2. çocuğum olacak ama ben sanki daha çok telaş yapıyorum. bi sorun çıkarmı duyarmıyım kalp atışlarını diye diye bitirdim kendimi kaç gündür. :18::18::18:
Bizim satlarımız aynı fsuzel :) ben geçen p.tesi gittim kontrole.duyduk kalp atışını bebişin :) rabbim kucagimiza da almak nasip etsin inş sağlıkla canım :)
Benim grip değil canım. Öyle hapşırıyorum sadece, alerjim de yok diye biliyorum ama mevsimseldir belki. Çok geçmiş olsun meyve ye bol sıvı tüket çok kalabalığa da girme evi de bol bol havalandır
Hayırlısı olsun. Bizim aramızda 1 gün varmış ben cumartesi gideceğim inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Maşallah nazar değmesin Bitkinlik normal diye biliyorum yani bende henüz çok bi bitkinlik yok ama sürekli yatsam yatsam yatmalara doyamam
kızlarrr ben bşi hissetmiorumm yaaaaaaaaaaaa sANKİ bebek yok içimde normal benmişim gibi... kalp atışını da 8.hafta duyucaz zamnda geçmio bebeğim 6+5 .. bişi dein kızlar yardım
Al benden de o kadar :)) Benim de göbüş çıktı bile :)) çok minnak da olsa. Zaten geçen sene kilo almıştım. Homini gırtlak yiyorum şu an ( daha sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum gerçi.