2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlarrr ben bşi hissetmiorumm yaaaaaaaaaaaa sANKİ bebek yok içimde normal benmişim gibi... kalp atışını da 8.hafta duyucaz zamnda geçmio bebeğim 6+5 .. bişi dein kızlar yardım

canım zaten belli olmaz panik yapmaa. Kalp atışını ben 6. haftada duydum niye bekliyorsun 8.haftayı git doktora duymak istiyorum de ben 7 hafta 3 gunlüğüm geçen 2 gün önce 2. defa duydum bebeişimin kalp atışlarını

yakında bierde de değilki canm bi ilaç verdi o bitince geldedi oda 8 haftalıkken bitio . jel verdi :/

SELAM KIZLAR
Bende bu gün test yaptım ve 2 çizgi gördüm.Bu ikinci bebişim olacak. 4 yaşında bir kızım var. muhtemel doğum tarihi 30 eylül ama sanırı 15-20 gibi olur. ilk bebeğim sezeryandı onu 38 hafta almıştı dr
Allah hebimize güzel bir hamillelik ve sağıklıkla kuzucukları kucağımıza almayı nasip etsin.
hamillelik cizelğenizi nasıl yaptınız

Arkadaslar progestanı vajinadan alan varmı? Dr bana sabah ağızdan akşam vajinadan al dedi. Vajinadan alınan farklı bir ilaç mı yoksa aynı ilacı 2 yoldan mı kullanıyoruz? Doktora sormayı unutmuşum.

Arkadaslar progestanı vajinadan alan varmı? Dr bana sabah ağızdan akşam vajinadan al dedi. Vajinadan alınan farklı bir ilaç mı yoksa aynı ilacı 2 yoldan mı kullanıyoruz? Doktora sormayı unutmuşum.

ben vajinadan kullanıyorum.doktorum ağızdan alırsan sersem gibi olursunı dedi ajınadan verdı.ağızdan alınanda vajinadan kullanılanda aynı ilaç.yumuşak kapsül yazıyor ustunde yuvarlak.

Merhaba hanımlar..

Herkese bol heyecanli ve saglıklı gebelik diliyoruum

Bendede bulantı yok fakattt aşırı şekilde belim ağrıyor..

Dün kırıkkaleden teyzemler geldi biraz onlara hizmet ettim
. Ayakta durdum, yatak ser, topla sanırım yordum kendimi.. Aman bebişim iyi olsunda tek.. sizler nasılsınız bakalım.. 3 yaşında dünyalar güzeli kızım var Şimdi onu uyuttum bende biraz şekerleme yapıyım diyorum..

Merhaba, benim özellikle sabahları hafif bulantılarım başladı, akşamları da nadir oluyor, kokulara karşı hassasiyetim de var.

bol su tüketmeye çalışıyorum.

andrea33 bilgilerim eksikti en son ankara ve muhtemel d. tarih 09.09.2014 görünüyor.

Herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alsın

Çok geçmiş olsun. Hamileyken grip benim de korktuğum bir durum ilaçsız çok zor iyileşilir. Nasılsın şimdi? İnşallah iyisindir.

valla çok zormuş yaa iyiyim çok şükür kalkındım yani bugün yarında doktora gidicem bakalım hayırlısı canım

ben vajinadan kullanıyorum.doktorum ağızdan alırsan sersem gibi olursunı dedi ajınadan verdı.ağızdan alınanda vajinadan kullanılanda aynı ilaç.yumuşak kapsül yazıyor ustunde yuvarlak.

hakikaten sersem gibi yapıyoo canımm ben öyle oldum en azından

Bizim satlarımız aynı fsuzel :) ben geçen p.tesi gittim kontrole.duyduk kalp atışını bebişin :) rabbim kucagimiza da almak nasip etsin inş sağlıkla canım :)

Hepimize maşallah olsun canım :) bir bir buçuk ay sonra geçecek hepsi sabıııır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…