2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Slm kizlar eylül annelerinede beni de eklermisiniz inşallah guzel saglikli bir hamilelik geciririz dogum tarihi 20 eylul sat 15 aralik yas 29 ve kmarastaym

Son düzenleme:
Merhaba kızlar kahve lekelenmem oldu yine dr gittim..Ultrasonla bakıldı hem karından hem vajinal ..Kese gözüktü ama bebeği seçemedi.Normal zaten dedi ultrasoncu hatta ailedeikiz varmı dedi. bi tane daha kese gibi bişey var ama kan pıhtısıda olabilir dedi...Öyle işte..Dr başka daha teşekküllü hastaneyede gidin isterseniz dedi..Cuma bi daha gidicem ..Dua edin bana..

Ayy belki ikizdir ne guzel bicir bicir iki yavrun olur

mehabalar uzun zamandır takip edemememiştim baya ilerlemiş sayfalar, yeni katılan eylül anneleri tebrikler ve hoşgeldiniz. benim doktorum 13 ocakta keseyi görmüştü bugün de kalp atışını gösterdi. bi de ultrason görüntüsünde göz çukurlarını sçebiliyorum Allahın hikmeti şükürlerler olsun çok farklı bir duyguymuş:)

süpriz bebisler cogaliyor masallah senin ilki kac yasinda?

kızlarrr ben bşi hissetmiorumm yaaaaaaaaaaaa sANKİ bebek yok içimde normal benmişim gibi... kalp atışını da 8.hafta duyucaz zamnda geçmio bebeğim 6+5 .. bişi dein kızlar yardım
Bende halen hic bisey his etmiyorum doktora bile daha hic gitmedim oyüzden hic rahat bile degilim

Canim benim doktorum kirmizi olmadikca lekeden korkma dedi gönlünü ferah tut yolundadir her seyy

bugün kesemi gördüm, 14mm boyutunda :)) henüz bebişimizi göremedik tabiki 2 hafta sonra da hem görmeye hem de kalp atımını duymaya gideceğiz inşallah bir aksilik olmazsa.. ultrason görüntüme göre de 5 + 4 deyim.. adet tarihime göre de aynı o şekilde zaten.. 20 eylül tahmini doğum tarihim ALlahım hayırlısıyla herkese nasip etsin

biLgilerinizi tam yazabilir misiniz ?

Kızlar listeye eklenmek icin ozele butun bilgilerinizi mesaj olarak atarsaniz sevinirim sayfalar cabuk ilerliyor takip etmek zor oluyor gozden kacirabiliyorum

Cnm haftaya gözükür bebişin daha küçük korkma rahat ol.kahve lekeler ben de de oluyor protestan kullan kullanmıyorsan azaltıyor.dr ile bir görüş.dualarım seninle görünecek o bebişi inş.:))

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar bugun saglık ocagında kan verdim...
idrar testindeçok silik çıktı,acab sonuç ne zamn çıkar
sağlık ocagındaki bi kadın beni acayip sinir etti
doktorun ne dediğini duymadım bilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…