Geçer umarım bi an önce. Belin neden ağrıyo bi fikrin var mı?
Al benden de o kadar :)) Benim de göbüş çıktı bile :)) çok minnak da olsa. Zaten geçen sene kilo almıştım. Homini gırtlak yiyorum şu an( daha sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum gerçi.
Geçmiş olsun canım.kendini yorrdunmu acaba?
Doktoruma sordum normal dedi 1.5 yaşında oğlum var bazen ayakta sallanmak istiyor bîde ilk doğumum epidural sezeryan ondanda kalırmış bel ağrısı
Benim ilk hamileliğimde sizin gibiydi 24 kilo almıştım :/ ama iki yılın sonunda 30 kilo vermiştim. Hiç dert etmeyin canlar yiyin için canınız ne isterse :)
Hamileliğimi öğrenmeden öncede vardı tutulmuş gibi haftaya dr sorup fiziğe fln gidicem galiba
Al benden de o kadar :)) Benim de göbüş çıktı bile :)) çok minnak da olsa. Zaten geçen sene kilo almıştım. Homini gırtlak yiyorum şu an( daha sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum gerçi.
Benim ilk hamileliğimde sizin gibiydi 24 kilo almıştım :/ ama iki yılın sonunda 30 kilo vermiştim. Hiç dert etmeyin canlar yiyin için canınız ne isterse :)
İşte ekmeği, çayı kahveyi, alkolü abır cuburu kestim ama sigarayı bırakmanın etkisiyle de hem sık hem çok yiyorum. Gerçi kilo almamışum. Şişkinlik de olabilir. Bakalım. Görcez :)) 58 le başladım hamileliğe. İlk 20 hafta 4 kilo alıcaksın sadece dikkat et dedi dr um.
Doktoruma sordum normal dedi 1.5 yaşında oğlum var bazen ayakta sallanmak istiyor bîde ilk doğumum epidural sezeryan ondanda kalırmış bel ağrısı
Ben ilkinde çok takiyodum kafama sürekli ağlıyordum hormonların da etkisiyle.ama artık verebilecegimi biliyorum. Sende takma kafana bebislerimiz sağlıklı olsun da :)Sana katılıyorum canım. Ben de kilolarımı dert etmiyorum. Doğumdan sonra vereceğime dair kendime güveniyorum. Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun.
Kizlar tecrubelerime dayanarak soyluyorum.. ilk 3 ay cikan o gobek bebek degil.. siskinlik oluyor.. gaz sancisida oluyor.. bu arada ilk 3 ay yemenize dikkat edin.. fazla kilo almamaya calisin cunku ne kadar az kilo alirsaniz sonrasinda vermek o kadar kolay oluyor.. bu arada benim bu 3. gebelim..
Allah izin verirse 3. yavrumu doguracagim..
Bugun kesemizi gorduk 5+2 olmusuz 15 GÜN sonrada kismetse kalp atisini duymaya gitcez
Allah tamamına erdirsin canım hepimizinkini :)
Benim de belimin sağ tarafına ara sıra çok kötü sancı giriyo. Daha önce bi sıkıntım yoktu. Dr um ultrasonla böbreklere baktı. Bişey çıkmadı. Ama giderek azalıyo. Acaba dedim belki senden bi fikir edinebilirim. Çok geçmiş olsun. Ohh oğluş yanında bebiş karnında. Ne mutlu sana :))
Epidural yoluyla sezaryen olduğunu yazmışsın bende epidural olmuştum ilkinde ve haklısın bel ağrısı yapıyor maalesefgeçmiş olsun tekrar canım.
Canim ben iki cocugumuda normal dogum yaptim.. bel agrisi bendede var.. bu gebeligimde bel agrisi erken basladi oburlerinde hic bilmezdim bel agrisini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?