2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Benim ilk hamileliğimde sizin gibiydi 24 kilo almıştım :/ ama iki yılın sonunda 30 kilo vermiştim. Hiç dert etmeyin canlar yiyin için canınız ne isterse :)

Kizlar selam, nasilsiniz?
Mide bulantisi olanlara söylüyorum, şu bulanti giderici bilek bantlarindan aldim iki gun once. Dun ve bugun taktim. Tesadüf muydu bilmiyorum ama 2 gündür baya iyiyim. Dün de bugün de sadece birer kere kustum ve bulantilarim da bi hayli azaldi. Insallah tesadüf degildir.

Kizlar tecrubelerime dayanarak soyluyorum.. ilk 3 ay cikan o gobek bebek degil.. siskinlik oluyor.. gaz sancisida oluyor.. bu arada ilk 3 ay yemenize dikkat edin.. fazla kilo almamaya calisin cunku ne kadar az kilo alirsaniz sonrasinda vermek o kadar kolay oluyor.. bu arada benim bu 3. gebelim..

Allah izin verirse 3. yavrumu doguracagim..

Doktoruma sordum normal dedi 1.5 yaşında oğlum var bazen ayakta sallanmak istiyor bîde ilk doğumum epidural sezeryan ondanda kalırmış bel ağrısı

Benim de belimin sağ tarafına ara sıra çok kötü sancı giriyo. Daha önce bi sıkıntım yoktu. Dr um ultrasonla böbreklere baktı. Bişey çıkmadı. Ama giderek azalıyo. Acaba dedim belki senden bi fikir edinebilirim. Çok geçmiş olsun. Ohh oğluş yanında bebiş karnında. Ne mutlu sana :))

Benim ilk hamileliğimde sizin gibiydi 24 kilo almıştım :/ ama iki yılın sonunda 30 kilo vermiştim. Hiç dert etmeyin canlar yiyin için canınız ne isterse :)

İşte ekmeği, çayı kahveyi, alkolü abır cuburu kestim ama sigarayı bırakmanın etkisiyle de hem sık hem çok yiyorum. Gerçi kilo almamışum. Şişkinlik de olabilir. Bakalım. Görcez :)) 58 le başladım hamileliğe. İlk 20 hafta 4 kilo alıcaksın sadece dikkat et dedi dr um.

Ben de diyet ve sporla 2011'den beri 20 kilo vermiştim. Zaten hamile kalmaya çalıştığım birkaç ayda diyet ve spor yapmadığım için biraz kilo almıştım. Hamilelikte de üzerine ekliyorum. Gardrobum değişmeye başladı bile.

Sana katılıyorum canım. Ben de kilolarımı dert etmiyorum. Doğumdan sonra vereceğime dair kendime güveniyorum. Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun.

Hiçbir şey olmaz tatlım bebeklerimizi kucağımıza aldıktan sonra hayat öyle tempolu bir hal alıyor ki ister istemez kilo veriyorsun :)

Doktoruma sordum normal dedi 1.5 yaşında oğlum var bazen ayakta sallanmak istiyor bîde ilk doğumum epidural sezeryan ondanda kalırmış bel ağrısı

Canim ben iki cocugumuda normal dogum yaptim.. bel agrisi bendede var.. bu gebeligimde bel agrisi erken basladi oburlerinde hic bilmezdim bel agrisini....

Sana katılıyorum canım. Ben de kilolarımı dert etmiyorum. Doğumdan sonra vereceğime dair kendime güveniyorum. Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun.
Ben ilkinde çok takiyodum kafama sürekli ağlıyordum hormonların da etkisiyle.ama artık verebilecegimi biliyorum. Sende takma kafana bebislerimiz sağlıklı olsun da :)

Maşallah olsun sana :) ben ikinciye cesaret edemedim kendi gelmeye karar verdi süpriz yaptı küçük meleğim :)

Kızlaarr merhabaa...bugün biraz fazla ayakta kaldım sanırım.kasıklarım ağrıyor. sanki bıçak giriyor. sizde de oluyor mu?Bir de çok fazla su içiyorumm? geceleri resmen susuzluktan kalkıyorum yaa

bende de susama ve kasık ağrısı var. korkuyorum adet olacağım sanıyorum. bana da dr progesteon vajinal verdi ama kendi drum kullanmana gerek yok dedi bırakmasamıydım acaba ::18:

Epidural yoluyla sezaryen olduğunu yazmışsın bende epidural olmuştum ilkinde ve haklısın bel ağrısı yapıyor maalesef geçmiş olsun tekrar canım.

Canim ben iki cocugumuda normal dogum yaptim.. bel agrisi bendede var.. bu gebeligimde bel agrisi erken basladi oburlerinde hic bilmezdim bel agrisini....

İnş geçer bir an önce kızlar çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…