2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

bu arada ben doktoruma kahve çay olayını sordum.

Genel itibarı ile aşırıya kaçadan 1-2 içebileceğimi bunu kendim anlayabilreceğimi söyledi Şöyleki kahve/çay taşikardi yapabilir biliyosunuz fazla içilirse, kalp atışlarını hızlandırmıcak oranda içebilirsin keza senin kalbin hızlı atarsa bebeğin de atar dedi.

Ben de sabah kahvaltısında demi damlatılmış halde çay içiyorum yoksa kahvaltıda başka bişey içemiyorum. Bazı günlerde günde bir fincan türk kahvesi içiyorum ama her zaman değil.

Slm kizlar eylül annelerinede beni de eklermisiniz inşallah guzel saglikli bir hamilelik geciririz dogum tarihi 20 eylul sat 15 aralik yas 29 ve kmarastaym

gözün aydın canım hayırlı olsun bdt aynı :) inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize :)

Ben çayı kahveyi şekerli içiyorum işte. Bi de günde 10 bardak çay 3-4 bardak kahve içiyorumdur. Sigaranın yanında okulda düşmüyodu elimden. Şimdi ben de bi iki bardak içiyorum zaten. Şekersiz o da :) kahve de nescafe değil de türk kahvesi içiyorum ara sıra. Bıraktım derken, azalttım aslında :)) ama çok içtiğim için bırakmışım gibi oldu :))

Dualarımız seninle canım, hadi bakalım ikiz haberleri verirsin inşallah :)

ben de senin gibiydim. E işyerinde sürekli çay kahve getiriyor görevli arkadaş. 3 türk kahvesi hergün kesin içiyodum, 5-6 bardak da çay cabası.

Şimdi ben de senin gibi sıfırlamadım ama azalttım.

Kızlaarr merhabaa...bugün biraz fazla ayakta kaldım sanırım.kasıklarım ağrıyor. sanki bıçak giriyor. sizde de oluyor mu?Bir de çok fazla su içiyorumm? geceleri resmen susuzluktan kalkıyorum yaa

Merhaba bana da oluyor ara sıra kasık ağrısı özellikle ani hareketlerde. Sanki yumurtalığıma birşey batar gibi. Bir iki yok ama çok şükür.

Merhabalar,

Ben tüp bebek ile hamile kaldım. Geçtiğimiz Salı günü beta-hcg değerim 78 çıktı :)
Çok şükür bugünde 180. Çok rahatladım, tüp süreci biraz zordu ama olsun sonucumuz güzel. İnsan ister istemez kendini herşeye hazırlıyor. HAMİLEYİMMMM diye bağırıp çağırmak istiyorum bugün :) delirdim galiba.
Sevgilerimle,

ben türk kahvesini haftada bir içerdim çarpıntı yapıyor diye şimdi hiç içmiyorum ama canım istiyor dünyarım fincan içtim kokusunu özlemişimçayıdaaçk olarak içmeye devam ediorum ama bu aralar kalbim hızlanmaya bşladı yine:103:

Ben çok fazla içmesem de demli çay severim. Sabah bir kupa, akşam 1-2 iki bardak içerdim. Aralarda da bitki çayı veya yeşil çay içtiğim olurdu, özellikle soğuk kış günlerinde. Bir de her sabah ofiste filtre kahvemi yapardım. Hatta benim ofisimin kahve kokusu meşhurdu.

Şimdi ise kahveyi tamamen kestim. Çayı da hergün içmiyorum. Çok canım isterse açık içiyorum.

Son düzenleme:

Gözünaydın canım, umarım bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Ben turk kahvesine bayılıyorum normalde ama hamileliğimde soğudum resmen .ne çay ne kahve istemiyorum ama sigarayı tam birakamadim maalesef günde 5 6 tane içiyorum

Gözün aydın canım :) sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inş .

Maşallah canım, kalbini de duyacaksın hayırlısıyla. Darısı başıma :)

Benim de yarın Dr randevum var. İnşallah iyi haberler paylaşırız burdan!

İnşallah canım. Güzel haberlerle geleceğine eminim hayırlısıyla

Hayırlı olsun. Hoşgeldin aramıza :)

merhaba, ben de tüp bebek ile hamile kaldım o yüzden sevincini çok iyi anlıyorum. Allah kucağımıza almayı da nasip eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…