İşte ekmeği, çayı kahveyi, alkolü abır cuburu kestim ama sigarayı bırakmanın etkisiyle de hem sık hem çok yiyorum. Gerçi kilo almamışum. Şişkinlik de olabilir. Bakalım. Görcez :)) 58 le başladım hamileliğe. İlk 20 hafta 4 kilo alıcaksın sadece dikkat et dedi dr um.
Slm kizlar eylül annelerinede beni de eklermisiniz inşallah guzel saglikli bir hamilelik geciririz dogum tarihi 20 eylul sat 15 aralik yas 29 ve kmarastaym
bu arada ben doktoruma kahve çay olayını sordum.
Genel itibarı ile aşırıya kaçadan 1-2 içebileceğimi bunu kendim anlayabilreceğimi söyledi Şöyleki kahve/çay taşikardi yapabilir biliyosunuz fazla içilirse, kalp atışlarını hızlandırmıcak oranda içebilirsin keza senin kalbin hızlı atarsa bebeğin de atar dedi.
Ben de sabah kahvaltısında demi damlatılmış halde çay içiyorum yoksa kahvaltıda başka bişey içemiyorum. Bazı günlerde günde bir fincan türk kahvesi içiyorum ama her zaman değil.
Merhaba kızlar kahve lekelenmem oldu yine dr gittim..Ultrasonla bakıldı hem karından hem vajinal ..Kese gözüktü ama bebeği seçemedi.Normal zaten dedi ultrasoncu hatta ailedeikiz varmı dedi. bi tane daha kese gibi bişey var ama kan pıhtısıda olabilir dedi...Öyle işte..Dr başka daha teşekküllü hastaneyede gidin isterseniz dedi..Cuma bi daha gidicem ..Dua edin bana..
Ben çayı kahveyi şekerli içiyorum işte. Bi de günde 10 bardak çay 3-4 bardak kahve içiyorumdur. Sigaranın yanında okulda düşmüyodu elimden. Şimdi ben de bi iki bardak içiyorum zaten. Şekersiz o da :) kahve de nescafe değil de türk kahvesi içiyorum ara sıra. Bıraktım derken, azalttım aslında :)) ama çok içtiğim için bırakmışım gibi oldu :))
Kızlaarr merhabaa...bugün biraz fazla ayakta kaldım sanırım.kasıklarım ağrıyor. sanki bıçak giriyor. sizde de oluyor mu?Bir de çok fazla su içiyorumm? geceleri resmen susuzluktan kalkıyorum yaa
valla çok zormuş yaa iyiyim çok şükür kalkındım yani bugün yarında doktora gidicem bakalım hayırlısı canım
Genel itibarı ile aşırıya kaçadan 1-2 içebileceğimi bunu kendim anlayabilreceğimi söyledi Şöyleki kahve/çay taşikardi yapabilir biliyosunuz fazla içilirse, kalp atışlarını hızlandırmıcak oranda içebilirsin keza senin kalbin hızlı atarsa bebeğin de atar dedi.
Ben de sabah kahvaltısında demi damlatılmış halde çay içiyorum yoksa kahvaltıda başka bişey içemiyorum. Bazı günlerde günde bir fincan türk kahvesi içiyorum ama her zaman değil.
Merhabalar,
Ben tüp bebek ile hamile kaldım. Geçtiğimiz Salı günü beta-hcg değerim 78 çıktı :)
Çok şükür bugünde 180. Çok rahatladım, tüp süreci biraz zordu ama olsun sonucumuz güzel. İnsan ister istemez kendini herşeye hazırlıyor. HAMİLEYİMMMM diye bağırıp çağırmak istiyorum bugün :) delirdim galiba.
Sevgilerimle,
Doktor bu ayin 29'una verdi oyüzfden bekliyorummgtsene tatlım
Kızlar listeye eklenmek icin ozele butun bilgilerinizi mesaj olarak atarsaniz sevinirim sayfalar cabuk ilerliyor takip etmek zor oluyor gozden kacirabiliyorum
Ne guzel :) Rabbim tamamına erdirsin canım :)ewet tatlımgördükk fotosu var :)
Merhabalar,
Ben tüp bebek ile hamile kaldım. Geçtiğimiz Salı günü beta-hcg değerim 78 çıktı :)
Çok şükür bugünde 180. Çok rahatladım, tüp süreci biraz zordu ama olsun sonucumuz güzel. İnsan ister istemez kendini herşeye hazırlıyor. HAMİLEYİMMMM diye bağırıp çağırmak istiyorum bugün :) delirdim galiba.
Sevgilerimle,
bugün kesemi gördüm, 14mm boyutunda :)) henüz bebişimizi göremedik tabiki 2 hafta sonra da hem görmeye hem de kalp atımını duymaya gideceğiz inşallah bir aksilik olmazsa..ultrason görüntüme göre de 5 + 4 deyim.. adet tarihime göre de aynı o şekilde zaten.. 20 eylül tahmini doğum tarihim ALlahım hayırlısıyla herkese nasip etsin
Benim de yarın Dr randevum var. İnşallah iyi haberler paylaşırız burdan!
Merhabalar,
Sevgilerimle,
Maşallah canım, kalbini de duyacaksın hayırlısıyla. Darısı başıma :)
Merhabalar,
Sevgilerimle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?