Artık oram ağrıyo buram ağrıyo demekten eşimden utanır oldum hergün masaj yaptırıyorum yazık adamda sıkıldı ama ne yapıyodum hergun farklı bı yerım ağrıyoo hele bi kaç gündür afedersiniz genital bölge tarafım ağrıyo sankı hamlamış gibii adım atamıyorum bende durum bundan ibarettmerhaba kızlar 20. haftadan beri lierac ve bebe yağı kullanmama rağmen alt göbeğimde bi kaç çizik gördüm kırmızı kırmızçatlamışım öle kaşıntı falanda olmadı bir sabah baktım oluvermiş 10 kilo almıştım toplamda bide bebeğim dönmedi yan yatıo ağrıdan duramıyorum özellikle yürürken ayakta durdugumda çok agrıyo göreğim yanlara doğru çok gergin göbek deliğim bile ağrıyo sizlerde durum nasıl acaba ? bide tecrübeli anneler bu çatlaklar daha da artar mı acaba ???
yahu canım takma kafana kasılman falan yok senin rahat ol lütfen :)
İnsan anlamaz mı allah aşkına
Herkese gunaydinlar
Günaydınn bu gün Dr randevum var duş alıp çıkıcam bakalım bebeğim ne durumda iyimi keyfi yerinde mi kaç kilo olmuş inş iyi haberlerle dönücez dua edin bize
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bende aynı durundayım.Offf ben de çok halsizim. Gerçekten 32 haftada doğum iznine ayrılınmasının bir nedeni vamrış bunu anladım. Direkt 32 haftalık olduktan sonra maksimum halsizliğim ağırlaşmam uykusuzluklarım hepsi aynı anda başgösterdi.
2 gündür o kadar mutsuz geliyorum ki işe hiç sormayın, elimi kaldıracak halim yok ama deliler gibi iş çıktı yine, 8 Agustos'a kadar deli gibi çalışmak durumundayım yazık banaValla saolsun canım arkadaşlarım aman hamilesin dur biz yapalım diyen yok, keza herkes yaz modunda kimse elini kaldırmak istemiyor, üstüne alınmıyor
Akşam işte eve gittim kıyafetlerimi çıkaramadna yatağın üstüne atmışım kendimi ve 1 saat uyumuşum o kadar yorgundum
O 12 de benim doktorun 120 si diye tahmin ediyorum ben :):)
Fsuzel gelicek bak görde bakalım ne zaman çok uzattı yaramazlık yapıyo şuan :)
yani 10 dek içinde kasılmanın çıkmaması normal benim saatte 2-3 defa olduğunu biliyorum hemde aşağıda ağrı oluyo dr uma söylediğimde ayakta çok kalma ve dinlenmen lazım demişti
Dun doktora sordum nasil yatayim diye kesinlikle sırt üstü yatmiyorsun 1.tercihin sola yatmak cok zorlaniyorsan arada sagina da yatabilirsin dedi dun denedim cok zor yaa sag sol kolum agriyor kemiklerim sizliyor simdiye kadar hic dikkat etmiyordum ne zormuss
canım stres yapma sınır sıkısması fılandır. yada ca ve mg eksıklıgınden olabılır
Gecmis olsun canim bende de var o agrilardan uykuya dalana kadar mahvoluyorum suanda da kolum agriyor butun kemiklerim sizliyor :-(
Bende yapiyorumda dayanilmaz bi agri daha oncesinde bi agirlik vardi kasiklarda simidI agriyo harekert edemiyorum dusun karnimda kucuk geliyor bana uzuluyorum acaba bebegim zayifmi boyle beli edermi enson dr uzun dedi ama etrafimdakilere bakiyorum karinlari davul gibi cok buyuk benimde kucuk bebek iyI olsunda bisey istemiyorum canim sanada gecmis olsun allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin
benimde vajınamın en ust kısmı varya gobege dogru orası kasınıyor. aynayla zor bela baktım sankı mınık bır cızık var yarık gıbı... anlamadım ne oldugunu mantar mı ki?
bende artık bacaklar acık yuruyorum.çok komıgım... birde yururken penguen gıbıyımm
Malesef kimse yok allahtan baska onun icin biranonce bu agrilar bitseydi kendim yapardm herseyimi insallh gecer
Ya ne bilim
Bir an ya anlamazsam diyorum çünkü annem 9 cm açılana kadar kardeşimde hiç hissetmemiş.
Teyzem ve ananemde öyle.
Bizim aile kolay doğuruyo.
Teyzene börek yemeğe gidecektim böyle regly sancısı gibi çok hafif bi sancım oldu annemin zoruyla hastaneye gittim meğer 9 cm olmuşum der annem :))))))
Günaydın cnmmm
Canım haberlerini bekliyorum
Canım bende aynı durundayım.
Çok yorgunum.
Yemek bile yapacak halim yok.
Kolum kalkmıyo.
Çok şükür bayram tatili geliyor.
Ev işlerine bile dermanım kalmadı.
Ya ama kaç gün oldu
Oda doğru...
Valla düşünmekten çıldıracağız. Pinpirikli anneler
Herkese merhaba bu arada.
Güzel bi gün olsun.
Pompa soran arkadaşım alıntı yapamadım ama eletrikli aldım ben.
Sütüm olsa da işe başlayıncada lazım olacak çünkü.
Yerleşme kanaması soran arkadaşım banada annattığın şekilde aynısı olmuştu.
Hatta forumda yazmıştım çoğu insan hamile değilsin bile yazdı
Bi kaç damla kahverengi geldi hatta regly oldum sandım zaten adet günüme çok yakındı tada tam günüydü.
Şimdide bebişimi bekliyorumdarısı sana .
Ben baştan berı sezeyan düşündüğüm için doktorumla konuştum Allahtan bı manı gelmezde 38+4 te 20 eylülde inşallah bebeğime kavuşucam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama bak diyosun ki annem kardeşim de hissetmemiş. Bu genelde 2. ve 3. doğumlarda olan şeyler. Geçen arkadaşımın eşi doğum yaptı o da 7 cm acılma ile gitmiş hastaneye, birden baslamıs bunlar noluyo dur toparlanalım derken epidural bile olamadı kız yani.
Ama doktoru önden uyarmıs çay içiyosundur, sancın başlar aman dur şu çayımı bitireyim deme doğurursun mazallah diye
İlklerde o kadar kolay olmuyor hayatım korkma, keşke o kadar kolay olsa gerçekten ama diil
kızlar ateş ölçer aldınız mı? alından mı kulaktan mı karar veremiyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.
bir de boğulma önleyici yastık hakkında ne düşünüyosunuz? alanlar varsa yine marka tavsiye edebilir mi bana?
Kızlar beni doktorum hiç bebek hareketlerini say yada kasılmalarını say şunu geçerse gel falan diye uyarmadı
Benim 29.haftadan beri arada kasılmalarım oluyo hatta o zamanlar daha çoktu şimdi daha az ve eminim saatte 4 kasılmayı geçtiğide oluyo arada-saymıyorum ama-gel gör ki muayenelerde herhangi tehlikeli bir durum çıkmıyo.
Çokta evham yapmamak gerek sanki.
Kızlar beni doktorum hiç bebek hareketlerini say yada kasılmalarını say şunu geçerse gel falan diye uyarmadı
Benim 29.haftadan beri arada kasılmalarım oluyo hatta o zamanlar daha çoktu şimdi daha az ve eminim saatte 4 kasılmayı geçtiğide oluyo arada-saymıyorum ama-gel gör ki muayenelerde herhangi tehlikeli bir durum çıkmıyo.
Çokta evham yapmamak gerek sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?