2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bu arada dogum icin agustos son haftasi dedi cok heyecanladimmm gecsin günler biran önce bebisde dogum pozisyonu almisti bugun tekrar ters dönmüş midemde kafasi

ayyy böyle doğum tarihleri de konmaya başlayınca bir tuhaf oluyor insan yahuuuu :)))

Ben de bu cumartesi gittiğimde konuşmayı düşünüyorum bakalım ne dicek. Benim aklımdan geçen tarih 26 Agustos o tarihte tam 39+0 oluyorum. Ama sezeryan için çok mu geç bilemiyorum gerçekten.

Benim yeğenim 27 agustos, eşimin yeğeni 28 agustos dogumlu o nedenle boy sırasını takip etsin istiyoruz

BU arada normladen yavaş yavaş tırt korkudan sezeryana kaydığımı görmüşsünüzdür

günaydın herkese, daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama, göğüs pompasını elektrikli mi almalı manuel mi? sütüm olmazsa elektrikli pompaya boşuna o kadar para vermiş olucam çünkü. manueller kullanışlı değil mi?

Günaydınn bu gün Dr randevum var duş alıp çıkıcam bakalım bebeğim ne durumda iyimi keyfi yerinde mi kaç kilo olmuş inş iyi haberlerle dönücez dua edin bize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirdir cnm :44:

31.haftada iki kere nst ye soktu beni karnım açtı hastaneye yatırmaya kalktı
bende yatmadım kağıt imzaladım
soğuk ilgisiz bi kadındı psikolojimi bozdu
gece acile gittik bişey varmı diye çok şükür yoktu
ama kötü günler yaşadım biraz psikolojik olarak

ben elektrikli daha iyi diye duymuştum cnm

bende başından beri normal normal diyordum şuan korkuyorum :18:

Ya insan bilmeyince tedirgin oluyo.
Bende takip edeyim saat içinde ne kadar oluyo.

Birde o kadar halsizim ki anlatamam.

Ya bende emin değilim işte. Nst de kasılmam çıkmadı ama

Offf ben de çok halsizim. Gerçekten 32 haftada doğum iznine ayrılınmasının bir nedeni vamrış bunu anladım. Direkt 32 haftalık olduktan sonra maksimum halsizliğim ağırlaşmam uykusuzluklarım hepsi aynı anda başgösterdi.

2 gündür o kadar mutsuz geliyorum ki işe hiç sormayın, elimi kaldıracak halim yok ama deliler gibi iş çıktı yine, 8 Agustos'a kadar deli gibi çalışmak durumundayım yazık bana Valla saolsun canım arkadaşlarım aman hamilesin dur biz yapalım diyen yok, keza herkes yaz modunda kimse elini kaldırmak istemiyor, üstüne alınmıyor

Akşam işte eve gittim kıyafetlerimi çıkaramadna yatağın üstüne atmışım kendimi ve 1 saat uyumuşum o kadar yorgundum

ayyyy hadi bakalım hayatım haberlerini bekliyoruz. Senle beklenen doğum tarihlerimiz aynı olduğu için hemen heyecanlanıyorum sen doktora giderken.

Bizi habersiz bırakma güzel haberlerini bekliyoruz :)

canım günaydın, ben elektrikli aldım. Manuel pompa senin süt sağmak için saatlerini alır, hiç pratik değil ve bu anlamda da sütün az olsa bile elektrikli daha avantajlı sütünü çoğaltmaya yardımcı olur.

Şu an TR'deyim ama bir süre amerikada yaşadım..dikkat et kendine, az zamanımız kaldı :)

artık olmuyor canım yeni yazı geldi yeni dediysem sene içinde aralık ocak gibi falan. öğretmen anneler yaz tatiline denk gelen doğum öncesi izinlerini sonrasına aktaramıyor artık.

hımmm sen ogretmensın bu durum sızın ıcın ozaman canım
ama haksızlık ya ole sey mı olur hıc

Arkadaşlar bende bişey danışmak istiyorum şuan 30 haftalık gebeyim. Allah nasip ederse 30 eylül doğum tarihim. Benim sorunum şu bende mantar enfeksyonu oluştu. Bunda 1.5 ay kadar olmuştu doktor fitil verdi kullandım geçti. Şimdi tekrar başladı. duramıyorum kaşıntısından. Neden oluyo anlammıyorum. Benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı?

Gunaydn herkese bugun oglusumun kiyaftlrini yikiyrz anneannesyle cok mutluym

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm bendede vrdi dktrm canesten diye bir krem verdi iki hafta duzenli kullandm gecti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…