2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bu sabah bir heyecanla uyandım 30. Haftada yim . Bebeğimi almaya az kaldı sanki çok heyecanlıyım :):)

note3 kadinlar_klubü

Merhaba kızlar bugün çok heyecanlıyım kızımızın odası geliyor Sizin bebişlerinizin odası geldi mi? Bir de sizlere bir şey danışmak istiyorum odasında bana ait bir de kanepe olacak yatak da olabiliyor aynı zamanda. Ben kızımın odasında kalmayı düşünüyordum açıkcası hep onu kendi yatağında yatırmak için. Sizce doğru mu yaparım yani beşik alıp yatak odasında yatağıma daha yakın olması daha mı iyi olur kendini güvende hissetmesi için. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

benim ilk düşündüğümde bu şekildeydi. tecrübeli arkadaşlarımdan da senin düşündüğünün mantıklı olduğu teyitini aldım. aynı odada yatınca hem anne hem baba uykusuz kalıyor çünkü. oysa sabaha karşı saatlerde senin pilin bitip sızdığında eşin uykusunu almış bir şekilde bebekle ilgilenebilir. ayrıca kendi yatağında yatması ve alışması çok mantıklı. maddi açıdan da ikinci bir beşiğe ihtiyaç duymayacaksın ayrıca. ancak benim vazgeçme sebebim eşimden ayrı uyumak istememem, biraz bencilce ve duygusal yani :)

Cevabın için teşekkürler. Her ikisinin de içerisinde avantaj ve dezavantajları var dediğin gibi karar veremiyorum o yüzden. Neyse bir doğsun da duruma göre karar vericem sanırım :)

Canım seninle aynı durumdayız benimde odamda bazam var çıkartmadım ilk 40 gün yanında kalırım diye odaya gardolabı,park yatak ,halı,avize perde aldım.bazanın üzerindede odaya uygun bir pike gayet güzel oldu.zaten 3 yaşına kadar park yatakta yatsa sonra baza lazım olucak zaten bize.

Tabi ki çok lazım olur iyi yapmışsın. Sen de o zaman bebişinin odasında uyuyacaklardansın :) Valla hafta sonu eşimle eğitime katıldık doğum ve bebeğe hazırlık eğitimi orada kafamı karıştırdılar. Neden odana almıyorsun hatta mümkünse yatağınıza monte olan beşiklerden alın sizin kokunuzla huzurla güvende hissederek kendisini uyusun dediler. Bilemedim ben de o yüzden :/

çooook sağol valla bu bilgiler şu an altın değerinde:))

Hayirli olsun canim gule gule kullanin
Bence de kirki cikana kadar yaninda kal ama ondan sonra herkes kendinodasina..
Ben ilk cocugumdwn ornek vereyim. Ben ilk 6 ay yanimda olsun istedim odasinda yatirmadim park yatak aldim kendi odamiza ama esim baska odada yatmaya basladi bu da bizim aramiza sogukluik girmesine neden oldu biz bebekten once salonda bile sarilarak otururduk dolayisiyla iliskimiz zedelendi, ikinccisi 6 aydan sonra ise basladim gunduz iste yorul aksam evde yorul gece de tabiinikide bir kalkmakncok zor oluyor oturup emzirmek yerine yanima aliyuordum yatagima yani agladikca ver memeyi, 2 yasina kadar boyle gittti, sonra benim mecburi hizmetim basladi siirte gittik cocukla ama esim gelemedi. Biz de kuzumla koyun koyjn ayattik tabii. Simdi donduk ve yataklari ancak ayirabildik ama mutlaka gece veya sabah yanimiZa geliyor
Cok uzattim yavvv demem o ki mumukunnoldugunca erkenden ayirin yataklari sonra hem cocuk bagimli oluyor hem de iliskiniz zarar gorebiliyor

Kizlarr diger doktoruma gittim nstye alacakti nstye girmeden bebise de baktik hangi doktora inanacagimisasirdim valla burda 2540grm cikti kizim diger doktr 2kilo gobek cevresi 2 hafta geri demisti burda gobek cevresi 2gun ilerde çıktı zaten boy uzun bende plesanta marjinalis var ona ragmen bu doktrm normal dogum denycez dedi sezaryen taraftari degil ama esim istemiyor normal bebisim yine poz vermedi yüzünü goremedik parmagini emiyordu doktr emme refleksi iyi olacak demekki dedi nstde iyi cikti sanci falan yok

kızlar, arada okuyorum bebeğinin hıçkırık tutmasını yazanları. hıçkırık olu olmadığını nasıl ayırt ediyorsunuz acaba? pıtpıtpıt şeklindeki vuruşlar hıçkırıkmı demek oluyo?

Offf bıktım valla zaten bu muhabbetten kafayı yicem yakında benimde geri bebeğimin karım çevresi ama baş çevresi normalmiş bu bebeğin zayıf olduğunu gösteriyomuş ayın birinde kontrolüm var bebek toparlamışmı diye bakıcaz yemek yemek artık tam bir işkence sürekli acaba kaç kilo almıştır diye diye düşünmekte cabası hele eşim her seferinde yediklerimi kontrol etmesi felaket sıcaklar yürümek ıturup kalkmak sürekli yorgunluk hali bıktırmayayım seni.
Aslında yazın bana umut oldu acaba başka doktor bana be derdi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bizde seni merak ediyorduk giremedin nete heralde.valla seni o kadar iyi anliyorumki uc gündür mahvoldum sürekli bir seyler yemeye calisiyorum midem agriyor yiyemiyorum oturup agliyorum psikolojim bozuldu bebegi besleyemiyorum diye ama anladimki ölçümler cok etkili canm belki baska doktora gitsen seninkide normal cikacak kafaya cok takmamak lazim demekki ağustos annelerinde de biri yazmisti iki gun once karin cevresi kucuk demişler dogum yapmis gayet normal cikmis usgler kesin sonuc vermiyor canm moralimizi bozmayalim

Canım girmedim çok insanın canı sıkkınsa canı hiçbişey istemiyor 3 gündür annemde kalıyorum bu hafta eve geçicem hiç eve geçmek istemiyor canım inş düzelir bebişleriniz inan insan kötü oluyor çok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim nolur uzme kendini bu kadar kilo onemli degil bebisimiz saglikli olsunda benim doktorda sdece kilosu az dogar baska zarari yok demişti ama insan ister istemwz takiyor kafasina baska bi doktora da git istersen belki rahatlarsin biraz

Anladım canım haklısın benim eşiminde işi sıkıntılı ne zaman yatıp kalkacağı belli olmuyor o yüzden sanırım odamıza almayacağım. Ben bir süre odasında takılırım artık. Bir de kamera sistemi koyacağız odasına. Odasında olmasam bile telefonumdan göreceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…