2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar bugün yeni bi doktora gittim ve çok memnun kaldım.
hiç bi sorun yokmuş.
nst de iyiymiş geçen gün beni hastaneye yatırmaya çalıştı bi doktor yatmamıştım.
hiç gerek yok dedi.
çok mutluyumm

Ya kizlar ne kadar cok bilmis insan var etrafta.Herkesin hamilelikle ve bebekle ilgili bir fikri var.Eve gelen temizlikci bile akil veriyor; sunu soyle yap bunu boyle yap.Makyaj malzemesi bakiyorum kadinin biri yorum yapiyo " makyaj yasak degil mi size" diye.Bunalttilar vallahiiii.Herkesin herseye bi karisasi var😡😡😡

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamlar arkadaşlar, herkesin kandili mübarek olsun.

Şimdi bizim karnımızda kasılma oluyo ya, orda sertlik hissettiğimiz bizim bebişimizmi :) yoksa rahim hareketi mi?

Bebiş sanki dimi?

Günaydın canım nerelerdesin sen hersey yolunda mı?

ıyıyım canım sagol
yoklugumun farkına varmıssın

bı hafta rapor aldım evdeydım dınleneyım derken cok yoruldum
karnım bı kac gun boyunca tas gıbı oldu korktum cok
neyse bısey yokmus
ama kızımı hala makat gelıslı duruyormus

cok hareketsız kaldım yurumeyı bıraktım ondn mı boyle sert karnım bılmıyorum

sen nasılsın ne var ne yok

Iyi olmana sevindim.evet canım hareketsizlikten olabilir yürürsen bebisinde döner belki bu haftalarda dogum pozisyonuna gecmesi lazim yavastan.benimde karnim sertleşmeye başladı iki gündür. Iki gün cok agri cektim boynumdam koluma kadar uzanan bi agrı deli etti beni hemen doğurmak istedim valla,ama cok şükür bugün gecti.zaman çabucak gecsede dogursak iyice agirlastim sıcak bi yandan ağrılar bi yandan.

Kızlar az önce kontrolden çıktım. Moralim çok bozuk (( istanhulda tavsiye edeceğiniz bi kadın doğum uzmanı var mı? Siz nereye gidiyorsunuz. Ücret bilgisi de verir misiniz? Dr. Değiştirmek istiyorum ((

canım ben şimdilik odama beşik aldım, odasını da yaptık ama eşim uzun bir süre odasında yatırma taraftarı değil hatta beşiğe sıgmadığı zamanla riçin de bir de bizim odaya park yatak alalım hep bizimle yatsın diyor bakalım ne yapıcaz :)

ama sana aynısını Rapido söyledi. Aynı gün 500 gr farkla ölçtüler dedi. Gerçekten takılma bebeğin o anki durusuna göre değişiyor bence, yoksa doktorlarda bu kadar radikal hata yapmazlar. Hangi acıdan giriyosa ona göre bir kesit alınıyor ve fark cıkabiliyor. Maşallah senin kuzuna işte bence gerçek ölçü bu :)

nerelerdesin kız sen nasıl merak ettik seni. Takma kiloya takma, doğacak ele gelecek bir şekilde, dogunca dobiş yaparız biz onları lütfen takma üzülme artık

nerelerdesin sen kaçak, tabi farkettik yoklugunu :))))

Kızlar az önce kontrolden çıktım. Moralim çok bozuk (( istanhulda tavsiye edeceğiniz bi kadın doğum uzmanı var mı? Siz nereye gidiyorsunuz. Ücret bilgisi de verir misiniz? Dr. Değiştirmek istiyorum ((

niçin değiştirmek istiyorsun canım? doktorunun beğenmediğin yönleri nedir? ona göre doktor tavsiyesinde bulunalım. içine sinmediyse değiştirmekte fayda olacaktır. ben de her kontrol başka bi doktordayım çünkü. daha karar veremedim.

Söyledik tatlım sana :)
Kızlar bir kez daha söylüyorum çok büyük bir anormallik olmadığı sürece ultrason ölçümlerine takılmayın.
Birkaç forumda okudum ölçülenle aynı kilo bebek doğuran pek yok
Geneldede daha küçük doğmuş bebişler tahminlerden buda enteresan:)

Kizlarr cok haklisiniz valla uc gun kendimi paraladim yapmcm artik boyla son ayimin keyfini cikaricam
Hayirdir canim nolduu :-(

Aaaa sormaaa herkes prof valla ..benim bebisim kiz olacak ama karnim sivri, komsulardn biri erkek oldugunu iddia etti hayir kiz diyorum dogunca gorursun erkek cikacak dedi. Hey allahim yaaa...
Bir de vecen gorumcemdeyim bulasik maminesini acti diyorki onunde durma radyasyon var tabak qlicqm dolaptwn gorumcem kv aman amqn sen uzanma.. Yaa dedim bizim evde hizmetci yok ben yapiyorum bunlari abartmayin...
Makyajin yqsak oldugunu da hic duymqmistim..

Neden ne oldu ki

Can kusss bizim dogum ayni gun gozukuyor valla benim kizlar da artik nerdeyse hic uyumuyolar.. biri sagda biri solda tekme manyağı yaptilar annelerini. . Benim son 1 bucuk hafta kaldii umarim sag salim problemsiz alirim kucagima.. sende inşallah tam gununde hic bir sorun olmadan alirsin kucagina prensesini.. saol canim sende kadir gecen mubarek olsun.. Rabbim evlatlarimizi bize bizide evlatlarimiza hayirli etsin

Kızlar az önce doktordan geldim. Her şey yolunda çok şükür. 2300 gr olmuş oğluşum. Yalnız bacak boyu 1 hafta geri dedi dr. Minyon mu olacak oğlum. Neyse sağ salim doğsunda bol bol süt içirir, basketbola yollarım. İnşallah önemli bişi değildir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…