Canim ya kendin mi yapiyosun yoksa hocayla felan mi simdi baslasam gecikmis sayilir miyim acqba?
Günaydın canım nerelerdesin sen hersey yolunda mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ıyıyım canım sagol
yoklugumun farkına varmıssın
bı hafta rapor aldım evdeydım dınleneyım derken cok yoruldum
karnım bı kac gun boyunca tas gıbı oldu korktum cok
neyse bısey yokmus
ama kızımı hala makat gelıslı duruyormus
cok hareketsız kaldım yurumeyı bıraktım ondn mı boyle sert karnım bılmıyorum
sen nasılsın ne var ne yok
Merhaba kızlar bugün çok heyecanlıyım kızımızın odası geliyorSizin bebişlerinizin odası geldi mi? Bir de sizlere bir şey danışmak istiyorum odasında bana ait bir de kanepe olacak yatak da olabiliyor aynı zamanda. Ben kızımın odasında kalmayı düşünüyordum açıkcası hep onu kendi yatağında yatırmak için. Sizce doğru mu yaparım yani beşik alıp yatak odasında yatağıma daha yakın olması daha mı iyi olur kendini güvende hissetmesi için. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kizlarr diger doktoruma gittim nstye alacakti nstye girmeden bebise de baktik hangi doktora inanacagimisasirdim valla burda 2540grm cikti kizim diger doktr 2kilo gobek cevresi 2 hafta geri demisti burda gobek cevresi 2gun ilerde çıktı zaten boy uzunbende plesanta marjinalis var ona ragmen bu doktrm normal dogum denycez dedi sezaryen taraftari degil ama esim istemiyor normal bebisim yine poz vermedi yüzünü goremedik parmagini emiyordu doktr emme refleksi iyi olacak demekki dedi nstde iyi cikti sanci falan yok
Offf bıktım valla zaten bu muhabbetten kafayı yicem yakında benimde geri bebeğimin karım çevresi ama baş çevresi normalmiş bu bebeğin zayıf olduğunu gösteriyomuş ayın birinde kontrolüm var bebek toparlamışmı diye bakıcaz yemek yemek artık tam bir işkence sürekli acaba kaç kilo almıştır diye diye düşünmekte cabası hele eşim her seferinde yediklerimi kontrol etmesi felaket sıcaklar yürümek ıturup kalkmak sürekli yorgunluk hali bıktırmayayım seni.
Aslında yazın bana umut oldu acaba başka doktor bana be derdi?
ıyıyım canım sagol
yoklugumun farkına varmıssın
bı hafta rapor aldım evdeydım dınleneyım derken cok yoruldum
karnım bı kac gun boyunca tas gıbı oldu korktum cok
neyse bısey yokmus
ama kızımı hala makat gelıslı duruyormus
cok hareketsız kaldım yurumeyı bıraktım ondn mı boyle sert karnım bılmıyorum
sen nasılsın ne var ne yok
Kızlar az önce kontrolden çıktım. Moralim çok bozuk(( istanhulda tavsiye edeceğiniz bi kadın doğum uzmanı var mı? Siz nereye gidiyorsunuz. Ücret bilgisi de verir misiniz? Dr. Değiştirmek istiyorum ((
Kızlar az önce kontrolden çıktım. Moralim çok bozuk(( istanhulda tavsiye edeceğiniz bi kadın doğum uzmanı var mı? Siz nereye gidiyorsunuz. Ücret bilgisi de verir misiniz? Dr. Değiştirmek istiyorum ((
Kizlarr diger doktoruma gittim nstye alacakti nstye girmeden bebise de baktik hangi doktora inanacagimisasirdim valla burda 2540grm cikti kizim diger doktr 2kilo gobek cevresi 2 hafta geri demisti burda gobek cevresi 2gun ilerde çıktı zaten boy uzunbende plesanta marjinalis var ona ragmen bu doktrm normal dogum denycez dedi sezaryen taraftari degil ama esim istemiyor normal bebisim yine poz vermedi yüzünü goremedik parmagini emiyordu doktr emme refleksi iyi olacak demekki dedi nstde iyi cikti sanci falan yok
ama sana aynısını Rapido söyledi. Aynı gün 500 gr farkla ölçtüler dedi. Gerçekten takılma bebeğin o anki durusuna göre değişiyor bence, yoksa doktorlarda bu kadar radikal hata yapmazlar. Hangi acıdan giriyosa ona göre bir kesit alınıyor ve fark cıkabiliyor. Maşallah senin kuzuna işte bence gerçek ölçü bu :)
Kizlarr cok haklisiniz valla uc gun kendimi paraladim yapmcm artik boyla son ayimin keyfini cikaricamSöyledik tatlım sana :)
Kızlar bir kez daha söylüyorum çok büyük bir anormallik olmadığı sürece ultrason ölçümlerine takılmayın.
Birkaç forumda okudum ölçülenle aynı kilo bebek doğuran pek yok
Geneldede daha küçük doğmuş bebişler tahminlerden buda enteresan:)
Hayirdir canim nolduu :-(Kızlar az önce kontrolden çıktım. Moralim çok bozuk(( istanhulda tavsiye edeceğiniz bi kadın doğum uzmanı var mı? Siz nereye gidiyorsunuz. Ücret bilgisi de verir misiniz? Dr. Değiştirmek istiyorum ((
Aaaa sormaaa herkes prof valla ..benim bebisim kiz olacak ama karnim sivri, komsulardn biri erkek oldugunu iddia etti hayir kiz diyorum dogunca gorursun erkek cikacak dedi. Hey allahim yaaa...Ya kizlar ne kadar cok bilmis insan var etrafta.Herkesin hamilelikle ve bebekle ilgili bir fikri var.Eve gelen temizlikci bile akil veriyor; sunu soyle yap bunu boyle yap.Makyaj malzemesi bakiyorum kadinin biri yorum yapiyo " makyaj yasak degil mi size" diye.Bunalttilar vallahiiii.Herkesin herseye bi karisasi var😡😡😡
Neden ne oldu kiKızlar az önce kontrolden çıktım. Moralim çok bozuk(( istanhulda tavsiye edeceğiniz bi kadın doğum uzmanı var mı? Siz nereye gidiyorsunuz. Ücret bilgisi de verir misiniz? Dr. Değiştirmek istiyorum ((
Günaydın kızlaaar, çok güzel bir gün olsun, ağrımız sızımız olmasın (nasıl olacaksa), artık göğüs altı bölgemde acılar hissediyorum bebiş ayaklarını mı dayıyor napıyorsa artık!
Kızımın büyük hareketleri artık basbayağı canımı yakıyor kızlar. Ben hepinizden önde biri olarak gelecek gnlerde başınıza gelecekleri söliim :))) Ah vahlar sıklıkla dökülüyor ağzımdan artık :)
Tam mozaşist oldum, acı çektikçe daha çok çekesim geliyor, kızım hareket ediyor ya yeter bana
Bugün de 34+1 oldum, aşağıdaki takvimimde 35'i gördüm Allahıma şükürDarısı 39-40'ları görmeye inşallah :)
Bugün kadir gecesi, kadir geceniz mübarek olsun. Mis gibi kandil simidi kokuları ile dolsun içimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?