2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım hoş geldin
Sdenizs ben
İsmimi değiştirmek zorunda kaldım.
Seni çok merak ettik.
Umarım iyisindir canını sıkma.
Sağlıklı olsun bebiş kilo çok çok önemli değil doğunca alınıyo.
Bende 2.200 doğmuşum hemde 30 yıl önceki şartlarda...

Arkadaşlar yanlış anlamanızı istemem ama sanırım bu topicte yeni gelenlere pek yer yok, herkes tanıdıklarının sorularına cevap veriyor çünkü.

Herkese hayırlı doğumlar ve sağlıklı huzurlu bebişler diliyorum.

Canım hoşgeldin tekrar.
O sertlikler bendede oluyor.
Zaten çok yorgunum değil spor yemeğimi zor yapıyorum.
Hepimizde aynı şikayetler başladı

Kızlar az önce kontrolden çıktım. Moralim çok bozuk (( istanhulda tavsiye edeceğiniz bi kadın doğum uzmanı var mı? Siz nereye gidiyorsunuz. Ücret bilgisi de verir misiniz? Dr. Değiştirmek istiyorum ((

Canım noldu hayırdır ?????????

Olur mu canım hiç öyle şey gözden kaçmıştır artık son zamanlarımız biraz kendi sıkıntılarımıza yoğunlaştık ama yinede ihmal etmeden herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor... Ne sormuştun acaba sen benimde gözümden kaçmış:26:

aman kızlar sormayın hamıle oldugunuzu goren herkez bır yorum yapıyor....
erkekler bıle abuk subuk yorumlar yapıyorlar... bızım ıs yerınde tek konu benım..
burnumun buyuklugunden karnımın kucuklugune..
yedıgım seyden aksam yuruyus yapıp yapmamama...kadar
herkez jınekolog dr.
kım ı olumlu kımı olumsuz bırsuru yorummmmmmm...............

amannn bende bunaldım bıran once hayırlısyla cıksam ızne..

Kızlar az önce kontrolden çıktım. Moralim çok bozuk (( istanhulda tavsiye edeceğiniz bi kadın doğum uzmanı var mı? Siz nereye gidiyorsunuz. Ücret bilgisi de verir misiniz? Dr. Değiştirmek istiyorum ((

neden moralin bozuk cnm?
istanbulda hangi semtte oturuyorsun?

Olur mu canm herkes birbirine yardimci olmaya calisiyor sordugun seyle ilgili ya fikirleri yoktur ya da gozden kaçmıştır sorunu tekrarlar misin canm bi bilgimiz varsa yardimci olalim

Nerelerdesin canım sen ya :)
Bağlan evdende arada sırada özlettin kendini.
Geçmişi okumamışsın gibi geldi. Geçen hafta 2 doktorda aynı gün ultrasona girdim ben canım.
Birinde karın çevremiz normal diğerinde 2 hafta önde çıktı femurdada benzer bir durum.
Yaklaşık 500 gram farklı ölçtüler. Biri 2000 diğeri 2400 gibi.
Biri iri bebek olmasından endişe etti diğeri herşey normal dedi.
Özetle bu konuyu unut sen canım ciddiyim

Hoşgeldin tatlımm
Bizde kocayı buldu bizi unuttu demiştik

Cok biliyorsunuz diyesim var herkese ama demiyorum simdilik 😀 Sicaklardan ve zamanin azalmasindan benimde sinirler bozuldu galiba 😊😊😊 Zaten insanin kafasinda kirk tane soru var bide insanlar bilmislik yapinca cekemiyorum bu aralar.Neyse biz sakin olalimki bebisler iyi olsunlar 😀😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaw bir iki kişide değiller ki cevabını verelim.
Herkes bir alem olmuş.

Canım bazen gözden kaçıyor.
Çünkü sayfalar çok hızlı ilerliyor.
Aramızda çalışanlarda var sürekli giremiyoruz.
Eee bazende konu hakkında fikrimiz olmuyo, cevapsız kalıyor.
Ben başından beri bu topikteyim bazen benimde sorum cevapsız kalıyo.
Bazen günaydın yazıyorum o da cevapsız kalıyo.
Böyle kötü düşünme.
Gerçekten hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.
Eğer tekrar sorunu yazarsan, yardımcı olmak isterim.
Böyle kötü düşünme
Bu zamana kadar aramızda hiç gruplaşma olmadı çünkü.
Biz kocaman bir aileyiz "eylül anneleri" olarak
Sende buna dahilsin.
Yeni olan ve konuşamadığımız herkes dahil

Muckkkkkk

bende sonunda bugün doktoruma karar verdim :) içime sindi sonunda bi önceki doktorum çok kötü çıktı moral bozuk paniklettirmişti beni

Canm hamilelik süresince en çok sikinti yaşadiğim konulardan biri buydu geceleri uyuyamiyor oturup ağliyodum yatsam direk aci su şeklinde çikmaya çalişiyordu çözümü laktozsuz süt ve muzda buldum yatmadan önce muz yiyorum ve sütünü içiyorum bir tek tuvalete gitmek için uyaniyorum gayet rahat uyuyorum çok şükür tavsiye ederim bi dene send e

hayır cnm öyle bişey olduğunu sanmıyorum.
sayfalar çok olduğu için ben mesela her sayfayı okuyamıyorum görebildiğime cvp veriyorum.
hoşgeldin aramıza...

bende sonunda bugün doktoruma karar verdim :) içime sindi sonunda bi önceki doktorum çok kötü çıktı moral bozuk paniklettirmişti beni

son kararınsa hayırlı olsun canım darısı başıma olsun :) ne yapacağımı bilmiyorum inan kaç tane doktora gittim. hep birinin bir yönü iyi bir yanı kötü çıkıyor benim gözümde. normal doğum yanlısı bir doktor arıyorum. doğal doğum yanlısı bir doktor bulamadım çünkü astronomik fiyat söylemeyen. normal doğum doktoruna razıyım artık

bende kendimden örnek vereyim geçen cuma doktora gittim beni nst ye soktu haberim yoktu gireceğimden aç girdim sonuçtan memnun olmadı bi litre meyve suyu iç gel dedi içtim ve akabinde istifra ettim
ikincş nst de beğenmedi seni yatırmamız lazım dedi serumvericez ama donuk bi yüz ifadesi
ben şok oldum karnım aç o yüzden deidm anlamadı
kağıt imzalattı kalmak istemedim özel olduğu için güvenemedim ama
ağla ağla bi hal oldum o gece acile devlete gittik sorun yoktu
bugünde yeni bi doktor buldum güvenilir nst sonucuma çok iyi dedi keşke herkesin böyle çıksa dedi

sonuçta kadın benim psikolojimi bozduğuyla kaldı

anladım cnm inşallah bulursun sende bian önce doktor tavsiyeleri sayfalarına gözat derim.
ben normalden korkmaya başladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…