Canım girmedim çok insanın canı sıkkınsa canı hiçbişey istemiyor 3 gündür annemde kalıyorum bu hafta eve geçicem hiç eve geçmek istemiyor canım inş düzelir bebişleriniz inan insan kötü oluyor çok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım hoşgeldin tekrar.ıyıyım canım sagol
yoklugumun farkına varmıssın
bı hafta rapor aldım evdeydım dınleneyım derken cok yoruldum
karnım bı kac gun boyunca tas gıbı oldu korktum cok
neyse bısey yokmus
ama kızımı hala makat gelıslı duruyormus
cok hareketsız kaldım yurumeyı bıraktım ondn mı boyle sert karnım bılmıyorum
sen nasılsın ne var ne yok
Kızlar az önce kontrolden çıktım. Moralim çok bozuk(( istanhulda tavsiye edeceğiniz bi kadın doğum uzmanı var mı? Siz nereye gidiyorsunuz. Ücret bilgisi de verir misiniz? Dr. Değiştirmek istiyorum ((
Arkadaşlar yanlış anlamanızı istemem ama sanırım bu topicte yeni gelenlere pek yer yok, herkes tanıdıklarının sorularına cevap veriyor çünkü.
Herkese hayırlı doğumlar ve sağlıklı huzurlu bebişler diliyorum.
Kızlar az önce kontrolden çıktım. Moralim çok bozuk(( istanhulda tavsiye edeceğiniz bi kadın doğum uzmanı var mı? Siz nereye gidiyorsunuz. Ücret bilgisi de verir misiniz? Dr. Değiştirmek istiyorum ((
Arkadaşlar yanlış anlamanızı istemem ama sanırım bu topicte yeni gelenlere pek yer yok, herkes tanıdıklarının sorularına cevap veriyor çünkü.
Offf bıktım valla zaten bu muhabbetten kafayı yicem yakında benimde geri bebeğimin karım çevresi ama baş çevresi normalmiş bu bebeğin zayıf olduğunu gösteriyomuş ayın birinde kontrolüm var bebek toparlamışmı diye bakıcaz yemek yemek artık tam bir işkence sürekli acaba kaç kilo almıştır diye diye düşünmekte cabası hele eşim her seferinde yediklerimi kontrol etmesi felaket sıcaklar yürümek ıturup kalkmak sürekli yorgunluk hali bıktırmayayım seni.
Aslında yazın bana umut oldu acaba başka doktor bana be derdi?
ıyıyım canım sagol
yoklugumun farkına varmıssın
bı hafta rapor aldım evdeydım dınleneyım derken cok yoruldum
karnım bı kac gun boyunca tas gıbı oldu korktum cok
neyse bısey yokmus
ama kızımı hala makat gelıslı duruyormus
cok hareketsız kaldım yurumeyı bıraktım ondn mı boyle sert karnım bılmıyorum
sen nasılsın ne var ne yok
Cok biliyorsunuz diyesim var herkese ama demiyorum simdilik 😀 Sicaklardan ve zamanin azalmasindan benimde sinirler bozuldu galiba 😊😊😊 Zaten insanin kafasinda kirk tane soru var bide insanlar bilmislik yapinca cekemiyorum bu aralar.Neyse biz sakin olalimki bebisler iyi olsunlar 😀😀
Yaw bir iki kişide değiller ki cevabını verelim.
Herkes bir alem olmuş.
niçin değiştirmek istiyorsun canım? doktorunun beğenmediğin yönleri nedir? ona göre doktor tavsiyesinde bulunalım. içine sinmediyse değiştirmekte fayda olacaktır. ben de her kontrol başka bi doktordayım çünkü. daha karar veremedim.
Ya herkes uzun süredir mide yanmalarından reflüden şikayetçiydi bende tık yoktu. Aman erkne konusmusum. 2 gündür bütün yemek borum nasıl bir yanma sanki 1 kg acı biber yemişim de yanıyorum gibi. Dün gece de susadım su içtim içtiğim su sürekli ağzıma geldi ve yine o yanma hissi, insan uyumaya çalışırken çok zor oluyor.
bende sonunda bugün doktoruma karar verdim :) içime sindi sonunda bi önceki doktorum çok kötü çıktı moral bozuk paniklettirmişti beni
Nerelerdesin canım sen ya :)
Bağlan evdende arada sırada özlettin kendini.
Geçmişi okumamışsın gibi geldi. Geçen hafta 2 doktorda aynı gün ultrasona girdim ben canım.
Birinde karın çevremiz normal diğerinde 2 hafta önde çıktı femurdada benzer bir durum.
Yaklaşık 500 gram farklı ölçtüler. Biri 2000 diğeri 2400 gibi.
Biri iri bebek olmasından endişe etti diğeri herşey normal dedi.
Özetle bu konuyu unut sen canım ciddiyim
son kararınsa hayırlı olsun canım darısı başıma olsun :) ne yapacağımı bilmiyorum inan kaç tane doktora gittim. hep birinin bir yönü iyi bir yanı kötü çıkıyor benim gözümde. normal doğum yanlısı bir doktor arıyorum. doğal doğum yanlısı bir doktor bulamadım çünkü astronomik fiyat söylemeyen. normal doğum doktoruna razıyım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?