2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım bence panik yapacağın haftaları tamamen geride bıraktın seninle doğum tarihlerimiz aynı benimde her an doğum olabilir dr um bile gelirse gelsin artık sıkma canını diyor bi çok arkadaşım 35. Haftanın başında doğum yaptılar riskli sebepler dolayısıyla hiç birininki de küveze girmedi 37. Hafta miyad oluyo artık ille her bebek 40. Haftada doğmuyor iki dr da durumunun aynı olduğu fikrindeyse bence iyi düşünüp doğru kararı vermelisin çünkü hiçbir dr durduk yere bebeği alalım demez bence 1 hafta daha karnımda büyüsün diye bebeğini çok büyük bi tehlikeye atıyor olabilirsin canım Allah yardımcın olsun

canım cok gecmıs olsun zor bır durum allah en dogru kararı vermeyı naıp etsın ama bu kadar rısklıyse bı an once sezeryana gır derım ama ıkı farklı doktor ıkı farklı onerı var sanırım bu daha kafa karıstırıcı bır durum

sanırım kendı doktorun durumun cok rısklı oldugunu dıger doktor ıse 38.haftaya kadar beklemenı soyluyor
en ıyısı bır ucuncu doktora gıtmek mı acaba

O kadar kararsızım ki...Panik yapmayı,ağlamaları geçen haftada bıraktım artık.Şimdi doğru bir karar vermem gerekiyor ve kafamı nasıl netleştirecegimi bilemiyorum..Kendisi doğma zamanını erken secmiş olsa ve normal bi şekilde geliyor olsa zaten istedigim bir durum olurdu.Şimdi biz normal akışı bozup müdahale etmiş oluyoruz ama tabi yapacak bir şey yok,elimden bir şey gelmiyor bu durumda.İki doktor da durumu aynı gördü ama biri 38 e kadar bekleyebilirsin derken biri alma taraftarı gibi.perşembe sabahı belki biraz daha netleşir durumum.Ben de 3 gunluk kontrollerle açılma,sancı,dogumun yaklasma belirtileri vs yi kontrol altında tutup bebeğimi 1 gün bile fazla tutma derdindeyim ama denisb söyledğin tehlike,bomba taşıyor gibi oluşum işte,en kötüsü o

Canm gule gule kullanin hepsi cok güzel ve kullanisli seylerr

cnm çok geçmiş olsun.
benim kendi fikrim eğer risk varsa çok bekleme sezeryan ol derim.

Canm zor bir durum ama tabi ki öncelikli olan sağlikli olmalari hepimiz isteriz vakti saati gelince normal akişiyla olsun diye ama sen bu konuda içini ferah tut sonuçta bi risk durumu var ortada hem çok şükür haftanda ilerde bak burda kaçinci haftada doğuran arkadaşlarimizvar

Bende de gebelik zehirlenmesi başlangıcı var daha doğrusu meyilim varmış bende korkuyorum hatta planlı sezeryan bile olabilirim ama evet insanın buna karar vermesi çok zor bende doğal akışı bozmuş mu oluyrum diye içim içimi yiyip bitiriyo ama bu durumun hem bana hem bebeğe zararı çok büyük de olabilir anlık değişiyor çünkü herşey mesela bi gün tansiyonum 11-12 çıkıyor ertesi gün bi anda hiç bişey yokken 14 oluyor Allah korusun daha da çıkabilir ve tablo bi anda kötüleşebilir bu durumda yapabileceğimiz tek şey dr lara güvenmek senin için benim düşüncem kendi dr un dediği daha mantıklı geldi çünkü doğumun sırrını zamanını hiç birimiz bilmiyoruz ablam 1 ay önce doğum yaptı dr sezeryan tarihi vermiştİ gündüz kontrole gitti nst ye girdi hiç bişeyi yoktu dr eve gönderdi verdiği tarihe 5 gün vardı ama akşam eve gidince bi anda suyu geldi ve hemen doğuma alındı yani 38. Haftaya kadar bekleyebilirsin diyor diğer dr ama doğumun ne zaman başlayacağı belli değil ki o zaman en güzeli seni hastaneye yatıracaklar 24 saat devamlı kontrol altında tutulacaksın devamlı nst ye bağlayacaklar ki sancı var mı yok mu bilecekler

Canım zaten 37. haftadasın, bebek açısından hepimiz için riskli dönemler geride kaldı çok şükür. Ben senin yerinde olsam işi sıkıntıya sokmadan bebeği sezeryanla aldırırdım. Tabi sonuçta en doğru kararı sen ve eşin vereceksiniz..

Canm hic uzulme haftan cok iyi riskli donlerri atlattin cok sukur.kendi doktrn ne diyorsa onu yap canm 37.hafta gayet iyi riske atma canm ol sezaryenini bence

Bebişin kiyafetlerini ütülüyoruz sonunda hastane çantasi için 2 tane hastane çikişi ayriyetten 2 tulum 2 alt üst takim yeterli mi sizce?

sağolasın seninle yakınız ne bileyim bi anda doktora gidiyorsun belki yarın belki yarındanda yakın diyo sanki inşallah böyle dayanır bebiş umarım onun için zor olmuyordur çok sıkışmıyordur(

bende 37 ye kadar dayansa keşke diyorum sonra 36 da olabilir diyorum ya bebeğiniz riskte şu an ama çok şükür sağlıklı tıp niye gelişti sezeryan niye var işte bu durumlar için bence içerde çok dursun diye diretmenin ablamı yok 37 den sonra yani prematüre dönemi geçsinde sonrasında varsın kollarınızda olsun sizin stresinizde onu rahatsız eder böyle ben artık böyle düşünüyorum benimkide riskli şu an...

Kızlar dün geceden beri sürekli ne yediysem çıkardım, sabahtan beri yok şükür ama inanılmaz halsizlik var. Böyle bir durum yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…