2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Ben bugün kıyafetlerini yıkadım ütüledimm :)
Garibanın bi dolabı bile yok hala ama olsun napalım benim dolan
Canımm günaydın.
Kısmetse haftaya perşembe izne ayrılacağım.
Bekliyorum ;(

Bunlarda kendime aldım kırmızı renkte hepsi:) benim ikinci ilk Kızımda hiçbişey istediğim gibi olmamıştı bunda ilk gibi hevesli he ycanliyim

Ben yarın çantaları hazırlicam. Herşey tamam aslında zaten sadece çanta haline gelmeleri kaldı.
1 gecelik 2 pijama almışım ben. 1 gecelik yeter mi ki acaba?? Bir tane daha mı almak gerek kafam karıştı.
Çikolata ikramlık bişiler falanda yaptırmadım onlarıda nerden yaptırıcam bilmiyorum ya of.

Ben bugün hayatımda ilk defa paket ağdaya gittim.
Ömrümdeki en berbat deneyimlerden biriydi. Acıdan gözüm karardı resmen.
2-3 hafta sonra tekrar nasıl gidicem bilmiyorum.

Benimki yaparsam normal doğumdan soğursun doğuma geldiğinde bakarız çok kısa birşey zaten dedi.
Doktoru böyle düşüneniniz varmı? Bir zararı olmaz heralde o arada baksa?

Cok hoşlar canim gule gule agiz tadiyla kullan insallah hepimiz mutlu mutlu cicilerimizi giyip minik bebislerimizle lohusa yatalim

herkese tekrar merabalar ya ben hep tel.den giriyordum siteye ama artık gırılmıyor?acaba bı yolu var mı ?simdi bı fırsdatını buldumda girdim bılgısayardan gunlerdir uzak kaldım..doğum yapan var mı?yeni haberler neler herkesi cok merak ediyorum..gecmısı okuyacak kadar zamanım yok..belki de yolum ayrılıyor 2014 eylul anneleriyle((

Bence yeter canim bende 1 gecelik 2 pijama takimi koydum zaten ben 1 gece kaliyorum yeter diye dusunuyorum yalniz ben pijama takiminin birini biraz suslu aldim dogumun ertesi gunu foto cekimi icin

Canım bence sen 3. Birine iyi bi perinatoloğa falan görün. Ben olsam öyle yapardım heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…