Ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü kimseye gidip yaptıramambişey olacağını da sanmıyorum ya neden olsun ki
Kızlaar hastane çantası daha yapmayan var mııııı aranızda hiç?? :):):)
Bizde de durum tam tersi.Bebek önden gidiyordu hep.Geçenki muayenede 3 hafta önde çıkınca erken döllenme olarak kabul edip bir dahaki ay çatı muayenesi yapacağım dedi doktorumuz.Haftaya çatı muayenem var,sabırsızlıkla beklediğimbuarada çatı muayenesi gelen yaptıran varmı?
benim sata göre bu hafta 38 olcam ve cumartesi kontrolüm var
ama biz en başından beri geç döllenmeden dolayı 2 hafta geriden sayıyoruz
bakalım bu hafta bizi bekleyen nedir
Canımm günaydın.Idrar torbasına yaptığı baskıdan bebişin başka bişey çıkmicak canım bak görüceksin.
Ne zaman izne çıkıyosun artık sen buarada?
Canım çok saolllCanım büyük ihtimalle kasılmaların başlamış mesane doluyken de daha fazla hissedersin ama doğum belirtisi olduğunu sanmam sadece hazırlık kasılmalarıdır ben ki günde bilmem kaç kere kasılıyorum ona rağmen hazırlık kasılmaları diyor dr um :) he bi de bebişin kafa aşağıdaysa baskısı artmıştır yok ayakları aşağıdaysa zaten o zaman mesaneyi futbol topu gibi kullanıyorlar onun için de olabilir :) sıkıntı yapma bence
İnşallah canımmm çok saolbazen benimde bi tarafıma çok baskı yapıyo,arada kasılmam var vede karın ağrısı çekiyorum demir ilacı yüzünden
doktro demir ilacını degiğtirdi ama halen devam ediyor,başka bi nedenimi var die korkuyorum,preşembe bende doktora giidicem umarım bebşler biraz daha sabr eder
Bende öyle düşünmüştüm baştada evdekini kapıya asmak istiyorum şimdi çıkarmak istemiyorum ordan oraya sonradanda.
Hastaneyede ismi yazan bişi alıveriim dedim ama bir tane bile beğenemedim.
Bende yarın başlicam inşallah çanta yapmaya:) çok geç kaldık gibi geliyo bana canım ya:):) gayet doğurabilirizde bu akşam yani:)
Ne bebişin kıyafetleri yıkandı ne çantaya bişey yerleştirildi ne çikolata şeker yaptırdım bende durumlar biraz karışık hala :):)
Kızlar bugün ağda yaptırmaya gittim. Ne iğrenç bişey ya. acı falan değil de durum çok kötü. Jinekologda bile bu kadar utanmmaıştım. eve gelince psikolojim bozuldu. biz kadınların işi çok zor
kızlar bugün doktordan geldim yine üzüldüm buraya yazmak bile gelmedi içimden ama yazayım belki birisi dua eder oda kabul olur dedim...
suyu azalıyordu benimkinin yine azalmış benim 34 yeni başladı daha benim aslında size göre en geç tarih benim 29 eylül... ama ben ağustos annesimi olacağım korkuyorum bebeğin gelişimi iyi 2000 olmuş o çok iyi hareketleri çok iyi de suyu sıkıntı nereye kadar götürecek bizi bilmiyorum her hafta gideceğim bir yerde alacak ama nerde??? yani o kada bilgisizim ki üzülsem mi bilmiyorum hiç 35 36 da doğuranlar üzülüyormu bilmiyorum yani gerçi bebeğe bağlı dedi doktor kuvete girip girmemesi falan dedi artık kadere bıraktım bende herşeyi(
Ne guzel demek ayniyiz hadi bakalim sende hayirli haberlerle gelirsin insallahhhh canimseninnle aşağı yukarı aynı zamnda dogum yapıcaz,banada doktor 15 eylül gibi demişti en son.
ama sen benden 5 gün önde gidiyosun bu hafat tekrar gidicem kesin tarih alıcam bakalımne dicek
benimde 2. dogum olucak inşallah
Canım ben nerdeyse 2 aydır uyuyamıyorum.kızlar selam.
dondurma ve soğuk su,süt içmekten boğazlarımı ağrıttım
artık geceleri kan ter içinde uyanıyorum vantiletörü açıp öyle uyuyabiliyorum
Canım ben nerdeyse 2 aydır uyuyamıyorum.
Sıcak sıcak ...
Sırılsıklam uyanıyorum. Yastığım yattığım yer de dahil...
Birde vantilatör bana çarpıyor gibi ya o yüzden yatarken kullanamıyorum.
Ben de daha yapmadım canım. Çok mu rahatım ne ama daha kıyafetleri de yıkayıp ütülemedim. Doğuma daha 5 hafta var, bu kadar zamanda durduğu yerde kirlenmesin diye erteledikçe erteliyorum. Ama bizim hanımefendi bir sürpriz yapıp erken gelmeye kalkarsa naparım bilemiyorum. Ufaktan başlasam iyi olacak herhalde...
Canım riskli haftaları büyük oranda geride bıraktık. Evet çok zor bir durum ama iyi ve kçtü yanları riskleri düşünp karar vermelisin bence.Merhabalar,geçen haftalarda yazdığım riskli durumum maalesef başka doktora da gitmemle desteklendi.Bebeğimi normal zamanda,normal bir şekilde doğurup sağlıklı olması için hamileliğim boyunca elimden geleni yapmama rağmen ,doktorumun söylediği "tamamen şans" sebebiyle erken aldırmam ve sezeryan olmam gerekiyor.Normal dogum yapamazmısım.Erken aldırma kısmına alıştım artık ama çok büyük risk taşıyorum,doktorumun söyledğine göre bomba gibi bişi...Özellikle suyum gelirse kordon bebekten önce çıkacak ve sıkışacagı için dakikalar içinde bebeği kaybedebilirmişim.Ya da içerde kordonunu sıkıstırırsa (ki dün baktıgımızda eliyle oynuyordu kordonuyla) kalp atısları duzensizleşirse ve sonucu olarak kakasını yaparsa yine başka bir risk...İşin kötüsü doktorum perşembe günü izne ayrlıyor ve 26 sına kadar yok.Dünkü muayene açılmam yoktu.Perşembe sabahı aç olarak hastaneye gidicem ve belki alacak bebeği ya da ne yapacagımıza karar verecegiz,3 gunde bir kontrollere gelebilirsin de demişti bi kez.Benim sıkıntım 27 sine kadar bebeği sag salim tutabilsem hem bağısıklıgını biraz daha geliştirmiş olucam hem de doktorum ameliyatımı yapmıs olacak.Durumumu teyit eden gatanın iyi bir hocası 38. haftadan sonra bekletme dedi.Şu an için riskin herkes kadar dedi,suyun gelirse öncesinde sancıyı hissedersin dedi.Benim doktorum da o hep iyimser konusur(beraber calısmıslar gatada) ya gece suyun gelirse ,sancıyı hissetmezsen vs...dedi.Doktorumun dönüş tarihi 38+2. günüme denk geliyor. Ama kendi doktorum beklememi çok riskli buluyor,ben de tırsmaya başladım yavastan...Çok kararsız kaldım ne yapsam.Perşembe günü 36+4 olucam.Hatta doktorum sağolsun pztesi aksamı İstanbuldan aktarma yapıp baska yere gidecegini,gerekirse pztesi aksamı da sezeryanı yapabilecegimizi söyledi.O zaman da 37+1 oluyorum.Kafam çok karıştı,çok mutsuz ve gerginim tabi haliyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?