2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ben öyle yapmayı düşünüyorum çünkü kimseye gidip yaptıramam bişey olacağını da sanmıyorum ya neden olsun ki

bence temiz bi yere gidip yaptırın sezeryan bile olsanız,aynı gün jılet yapsanız bile sizi 2 3 gün idare eder.1 hafta sonra baya sıkıntı olur.inanın evde ugrastınıza kendinizi paraladınıza hiç deymiyo,zaten 5 dk bitiyo.ayrıca kendinze yaptınızdan çok daha az, hatta yarısı kadar canınız acıyo.ben 1. dogumdan sonra lazer yaptırdım oyüzden bu hamileliğmde ağdaya ihtiyacım yok tektük var zaten.

Kızlar selam.
Ne oldu bu foruma ben anlamadım. Telefonumda indirdiğim programı kullanamıyorum. Gunlerdır işk defa yazabılıyorum size. Herkes iyi ve hersey yolundadır umarım. :)

Kızlaar hastane çantası daha yapmayan var mııııı aranızda hiç?? :):):)

Ben de daha yapmadım canım. Çok mu rahatım ne ama daha kıyafetleri de yıkayıp ütülemedim. Doğuma daha 5 hafta var, bu kadar zamanda durduğu yerde kirlenmesin diye erteledikçe erteliyorum. Ama bizim hanımefendi bir sürpriz yapıp erken gelmeye kalkarsa naparım bilemiyorum. Ufaktan başlasam iyi olacak herhalde...

kızlar bugün gelen siparişlerimiz artık bebişin ufak tefek ihtiyaçları kaldı beşiğimizi kurduk odamıza bakıp bakıp seviyoruz eşimle inş..içinde kızımızı sevdiğimiz günleri de gösterir Rabbim..

Eklentiler

• 2195508_2.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 79
  • 4286452.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 56
  • arzum-ar860-bebbe-nem-ve-sicaklik-olcer-z.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 54
  • Baby-Tech-101-Anne-Yani-Bebek-Besigi-20316.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 60
  • Braun-Thermoscan-IRT-3020-Ates-o_2274_2.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 54
  • Lansinoh Affinity sut pompasi.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 56
  • wollex-new-york-manhattan-2nesil-travel-sistem-bebek-arabasi-siyah-ates-olcer-hediyeli_50b107.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 48
  • images.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 53
kızlar bugün doktordan geldim yine üzüldüm buraya yazmak bile gelmedi içimden ama yazayım belki birisi dua eder oda kabul olur dedim...
suyu azalıyordu benimkinin yine azalmış benim 34 yeni başladı daha benim aslında size göre en geç tarih benim 29 eylül... ama ben ağustos annesimi olacağım korkuyorum bebeğin gelişimi iyi 2000 olmuş o çok iyi hareketleri çok iyi de suyu sıkıntı nereye kadar götürecek bizi bilmiyorum her hafta gideceğim bir yerde alacak ama nerde??? yani o kada bilgisizim ki üzülsem mi bilmiyorum hiç 35 36 da doğuranlar üzülüyormu bilmiyorum yani gerçi bebeğe bağlı dedi doktor kuvete girip girmemesi falan dedi artık kadere bıraktım bende herşeyi(

Bizde de durum tam tersi.Bebek önden gidiyordu hep.Geçenki muayenede 3 hafta önde çıkınca erken döllenme olarak kabul edip bir dahaki ay çatı muayenesi yapacağım dedi doktorumuz.Haftaya çatı muayenem var,sabırsızlıkla beklediğim

Canım çok saolll
Artık az kaldı heyecanlar arttı tabi...

Hayırlısıyls evladıma kavuşsaydım

İnşallah canımmm çok saol
Siteninde yeni haline alışamadım cevaplarımı zor buluyorum.
Kaçırdığım varsa, şimdi den özür dilerim

elını cabuk tut sen bendende vahımsın benım en azından kıyafetler yıkandı utulendı bı dolabına yerlesecek bıde cıkolatası yapılacak bıde hastane cantam hazırlanacak
amannnnn bendede cok ısmıs varmıs yazarken gozume cok geldı

Kızlar bugün ağda yaptırmaya gittim. Ne iğrenç bişey ya. acı falan değil de durum çok kötü. Jinekologda bile bu kadar utanmmaıştım. eve gelince psikolojim bozuldu. biz kadınların işi çok zor

bende evde kendim halletmeyi düşünüyorum cnm makineyle. ağdacıya gidemem bu halde

kızlar selam.
dondurma ve soğuk su,süt içmekten boğazlarımı ağrıttım
artık geceleri kan ter içinde uyanıyorum vantiletörü açıp öyle uyuyabiliyorum

tatlım üzülecek pek bişey yok bence..40. haftada doğuran o kadar az ki, önemli olan bebeğinin sağlıklı olması. erken gelebilecek olması seni bu kadar üzmesin bence, bebeğine daha çok zarar verir. 30.haftasında doğan bebekler bile oluyor (hatta daha erken), sadece bakımı zor olur ki o da senin sütünle toparlar. gelişim iyi, hareketleri iyi demişsin, daha ne olsun :) sen dua et, su yolunu elbet bulur..sıkma canını lütfen.

Ne guzel demek ayniyiz hadi bakalim sende hayirli haberlerle gelirsin insallahhhh canim

kızlar selam.
dondurma ve soğuk su,süt içmekten boğazlarımı ağrıttım
artık geceleri kan ter içinde uyanıyorum vantiletörü açıp öyle uyuyabiliyorum
Canım ben nerdeyse 2 aydır uyuyamıyorum.
Sıcak sıcak ...
Sırılsıklam uyanıyorum. Yastığım yattığım yer de dahil...
Birde vantilatör bana çarpıyor gibi ya o yüzden yatarken kullanamıyorum.

kızıma hastanede gıydırmek ıcın bır tulumu cok begendım ıkı farklı sıteden sıparıs verdım ama tedarık edemedıler ve ben herseyımı onun uzerıne kurmustum cok uzgunum sımdı

ve kızıma ne gıydırecem bılmıyorum boyle guzel tulum tasarlayan sıte falan var mı bıldıgınız yada magaza kızlar

Merhabalar,geçen haftalarda yazdığım riskli durumum maalesef başka doktora da gitmemle desteklendi.Bebeğimi normal zamanda,normal bir şekilde doğurup sağlıklı olması için hamileliğim boyunca elimden geleni yapmama rağmen ,doktorumun söylediği "tamamen şans" sebebiyle erken aldırmam ve sezeryan olmam gerekiyor.Normal dogum yapamazmısım.Erken aldırma kısmına alıştım artık ama çok büyük risk taşıyorum,doktorumun söyledğine göre bomba gibi bişi...Özellikle suyum gelirse kordon bebekten önce çıkacak ve sıkışacagı için dakikalar içinde bebeği kaybedebilirmişim.Ya da içerde kordonunu sıkıstırırsa (ki dün baktıgımızda eliyle oynuyordu kordonuyla) kalp atısları duzensizleşirse ve sonucu olarak kakasını yaparsa yine başka bir risk...İşin kötüsü doktorum perşembe günü izne ayrlıyor ve 26 sına kadar yok.Dünkü muayene açılmam yoktu.Perşembe sabahı aç olarak hastaneye gidicem ve belki alacak bebeği ya da ne yapacagımıza karar verecegiz,3 gunde bir kontrollere gelebilirsin de demişti bi kez.Benim sıkıntım 27 sine kadar bebeği sag salim tutabilsem hem bağısıklıgını biraz daha geliştirmiş olucam hem de doktorum ameliyatımı yapmıs olacak.Durumumu teyit eden gatanın iyi bir hocası 38. haftadan sonra bekletme dedi.Şu an için riskin herkes kadar dedi,suyun gelirse öncesinde sancıyı hissedersin dedi.Benim doktorum da o hep iyimser konusur(beraber calısmıslar gatada) ya gece suyun gelirse ,sancıyı hissetmezsen vs...dedi.Doktorumun dönüş tarihi 38+2. günüme denk geliyor. Ama kendi doktorum beklememi çok riskli buluyor,ben de tırsmaya başladım yavastan...Çok kararsız kaldım ne yapsam.Perşembe günü 36+4 olucam.Hatta doktorum sağolsun pztesi aksamı İstanbuldan aktarma yapıp baska yere gidecegini,gerekirse pztesi aksamı da sezeryanı yapabilecegimizi söyledi.O zaman da 37+1 oluyorum.Kafam çok karıştı,çok mutsuz ve gerginim tabi haliyle...

Canım ben nerdeyse 2 aydır uyuyamıyorum.
Sıcak sıcak ...
Sırılsıklam uyanıyorum. Yastığım yattığım yer de dahil...
Birde vantilatör bana çarpıyor gibi ya o yüzden yatarken kullanamıyorum.

allah yarımcın olsun cnm
ben yakın zamana kadar rahat uyurdum. ama bu son sıcaklar mahvetti beni de

Bence bir an önce yapın. Benim doğum 2 eylüldeydi, şimdi dr gün 22 ağustosa gün verdi. Ne olacağı belli olmuyor. İçiniz rahat etsin fikrimce

Canım riskli haftaları büyük oranda geride bıraktık. Evet çok zor bir durum ama iyi ve kçtü yanları riskleri düşünp karar vermelisin bence.
İki dıktor tarafından kesinleşmiş teşhisin var
Çok çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…