2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canim sadece ozel bolge icinse 15 cok da dusuk degil normal. Bu arada masallah bebegin guzel buyumus onden felan gidiyo muydu hafta olarak. Benim bebegim de onden gidiyodu kilosunu cok merak ediyorum ultrasona girmedigim icin bilmiyorum 3 olmus mudur acaba :\ ve doguma kadar sukadar olur diye bisi dedi mi doktorun

herkese merhaba dün gece bir kaç damla kanamam oldu hemen hst gittik nstye girdim bebeğin iyi olduğunu ve sancım görünmediğini söylediler sabah 8 de yine nst yaptılr ve 3 gün sonra muayeneye çağırdı dr ama ultrasonla falan bakılmadı sizce ne yapmalıyım yarın 36. haftama başlıyorum doğum için çok erken geliyor bana korkuyorum

bazen benimde bi tarafıma çok baskı yapıyo,arada kasılmam var vede karın ağrısı çekiyorum demir ilacı yüzünden
doktro demir ilacını degiğtirdi ama halen devam ediyor,başka bi nedenimi var die korkuyorum,preşembe bende doktora giidicem umarım bebşler biraz daha sabr eder

Idrar torbasına yaptığı baskıdan bebişin başka bişey çıkmicak canım bak görüceksin.
Ne zaman izne çıkıyosun artık sen buarada?

Ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah oğluşuna sağlikla da kucağina alirsin inş. .

9 ay boyunca çok güzel rakamlar ödedik. doğumda da çok iyi bir rakam ödeyeceğiz. kendi hediyesini kendi alsın mümkünse

Yok ya o kadarda çok birşey ödemedik
ayda 45 tl muayene ücreti doğum içinde 700-750 tl dediler
hayırlısıyla yavrumu kucağımı alayım doktorumun ilgisine güler yüzüne az bile
işini layığıyla yapanlar çok daha fazlasını hakediyorlar aslında.

Canım erkende diil artık aslında ama:) o bir damla kandan çok sonrada olabiliyo doğum diye biliyorum.
Nst dede daha sancı falan çıkmıyorsa dediğim gibi var zamanı daha bence. Artık böyle şeyler gelicek hepimizin başına.
Geçmiş olsun.

buarada çatı muayenesi gelen yaptıran varmı?
benim sata göre bu hafta 38 olcam ve cumartesi kontrolüm var
ama biz en başından beri geç döllenmeden dolayı 2 hafta geriden sayıyoruz
bakalım bu hafta bizi bekleyen nedir

bu hafta çok sıcak olacakmış,ilk defa artık kışın gelmesini istyorum...
aynen katılıyorum
sıcağa neme alışkın olmama rağmen bu durumda bıktım artık.

buarada 36-38 arasındayım hafta olarak. artık denize girmeyim diyorum
suda sancım mı gelir, suyum mu, nişanım mı gelir diye artık girmeme kararı aldım.
sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

seninnle aşağı yukarı aynı zamnda dogum yapıcaz,banada doktor 15 eylül gibi demişti en son.
ama sen benden 5 gün önde gidiyosun bu hafat tekrar gidicem kesin tarih alıcam bakalımne dicek
benimde 2. dogum olucak inşallah

Canım büyük ihtimalle kasılmaların başlamış mesane doluyken de daha fazla hissedersin ama doğum belirtisi olduğunu sanmam sadece hazırlık kasılmalarıdır ben ki günde bilmem kaç kere kasılıyorum ona rağmen hazırlık kasılmaları diyor dr um :) he bi de bebişin kafa aşağıdaysa baskısı artmıştır yok ayakları aşağıdaysa zaten o zaman mesaneyi futbol topu gibi kullanıyorlar onun için de olabilir :) sıkıntı yapma bence

Neden bakmadı ki usg ile keşke sen deseydin bi bakın diye için rahat ederdi... Yine de riskli haftalar değil sıkma canını hem doğum olacak olsa sancın çıkardı

Ben de 15 liraya yaptırdım canım. Benim doğum 22'sinde hayırlısıyla. 10 gün önce yaptır demişti dr ondan bugün gittim. O zaman kadar çıkmaz inşallah. Hayırlısıyla alalım kucaklarımıza inşallah

Ne kadar kötü di mi, benim doğumum 22'sinde hayırlısıyla. Dr 10 gün öncesine kadar yaptır sonrası riskli demişti, mecbur gittim....

ya ben de kara kara dusunuyorum napcam diye eldivenle kendim almaya caliscam bakalim doguma kadar idare eder seni ama canim iyi yapmissin

Ben de eldivenle idare etmiştim ama mecbur kalınca gittim. Kendi kuaförüme de gitmedim sonra gidemem diye. Günahmış da ama doğum için yapacak bişi yok

bence gün içinde 1 kez gir denize girmek insanı acayip rahatlatıyo,vucudun derecesi düşüyo rahatlıyosun bayaa,
tabi uzun uzun yüzme kendini fazla kasma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…