canim sadece ozel bolge icinse 15 cok da dusuk degil normal. Bu arada masallah bebegin guzel buyumus onden felan gidiyo muydu hafta olarak. Benim bebegim de onden gidiyodu kilosunu cok merak ediyorum ultrasona girmedigim icin bilmiyorum 3 olmus mudur acaba :\ ve doguma kadar sukadar olur diye bisi dedi mi doktorunayy sorma ben de bugün gittim aslında geç kaldım bence ama bilmediğim memlekette temiz bir yer buluncaya kadar az gezmedim sokak sokak, site site de nette. çotemiz bir yer buldum Allahtan. yalnız aldığı ücret düşük geldi 15 dedi??? ben birtek kendi kuaförüme açılmıştım iki hamilelikte de çok utandımkendi kuaförüm bunun en az 4 katını alıyordu. bi yandan dua ediyorum bari çabuk çıksın da bir daha gideyim diye. 3. haftanın sonunu görebileceğime inanmıyorum çünkü..
sonra da dr a gittim. bebiş 3 kg olmuş maşallah ayrıntılıyla baktı ilk defa bizimki hareket etti elini emmeye falan çalıştı çok tatlı oluyorlar yaaa.. burada hzurla daha çok kg alıyor bebişim :))
Kızlar;
Bebeğim top oluyo bir tarafta.
O esnada böyle birisi elini içime sokmuş, sıkıyo gibi hissediyorum.
Birde iki gündür idrarımı yaparken böyle kasılma gibi bişi hissediyorum idrar yaptığım bölgede.
Yanma kaşıntı yada başka bi sıkıntım yok.
Doğum belirtisi olabilir mi bunlar???
evet mantıklı aslındABen de hic begenmedimm.ben doktruma cicek yaptirmayi dusunuyorum canm
Kızlar;
Birde iki gündür idrarımı yaparken böyle kasılma gibi bişi hissediyorum idrar yaptığım bölgede.
Merhaba kizlar ben geldim doktordan oglusumu görduk basasagi duruyordu yeri daralmis baya suyum gayet iyiymis 2350 gr boyu 46.5 cm olmus dr 15 eylul dedi sezeryana 39.hafta aliriz dedi dahada sancin falan olmaz iyi olursan bekleriz dedi ama 2.dogum oldugu icin 40.haftayi beklemeyebilir dedi bende bu ara 63 kilo olmusum 50 kiloyla hamile kalmistim iki hafta sonra gel dedi benden haberler simdilik bu kadar.
9 ay boyunca çok güzel rakamlar ödedik. doğumda da çok iyi bir rakam ödeyeceğiz. kendi hediyesini kendi alsın mümkünse
herkese merhaba dün gece bir kaç damla kanamam oldu hemen hst gittik nstye girdim bebeğin iyi olduğunu ve sancım görünmediğini söylediler sabah 8 de yine nst yaptılr ve 3 gün sonra muayeneye çağırdı dr ama ultrasonla falan bakılmadı sizce ne yapmalıyım yarın 36. haftama başlıyorum doğum için çok erken geliyor bana korkuyorum
aynen katılıyorumbu hafta çok sıcak olacakmış,ilk defa artık kışın gelmesini istyorum...
Merhaba kizlar ben geldim doktordan oglusumu görduk basasagi duruyordu yeri daralmis baya suyum gayet iyiymis 2350 gr boyu 46.5 cm olmus dr 15 eylul dedi sezeryana 39.hafta aliriz dedi dahada sancin falan olmaz iyi olursan bekleriz dedi ama 2.dogum oldugu icin 40.haftayi beklemeyebilir dedi bende bu ara 63 kilo olmusum 50 kiloyla hamile kalmistim iki hafta sonra gel dedi benden haberler simdilik bu kadar.
Kızlar;
herkese merhaba dün gece bir kaç damla kanamam oldu hemen hst gittik nstye girdim bebeğin iyi olduğunu ve sancım görünmediğini söylediler sabah 8 de yine nst yaptılr ve 3 gün sonra muayeneye çağırdı dr ama ultrasonla falan bakılmadı sizce ne yapmalıyım yarın 36. haftama başlıyorum doğum için çok erken geliyor bana korkuyorum
Kızlar ağda yaptırmasakta jilet yapıp gitsek doguma bişey olurmu?
ayy sorma ben de bugün gittim aslında geç kaldım bence ama bilmediğim memlekette temiz bir yer buluncaya kadar az gezmedim sokak sokak, site site de nette. çotemiz bir yer buldum Allahtan. yalnız aldığı ücret düşük geldi 15 dedi??? ben birtek kendi kuaförüme açılmıştım iki hamilelikte de çok utandımkendi kuaförüm bunun en az 4 katını alıyordu. bi yandan dua ediyorum bari çabuk çıksın da bir daha gideyim diye. 3. haftanın sonunu görebileceğime inanmıyorum çünkü..
sonra da dr a gittim. bebiş 3 kg olmuş maşallah ayrıntılıyla baktı ilk defa bizimki hareket etti elini emmeye falan çalıştı çok tatlı oluyorlar yaaa.. burada hzurla daha çok kg alıyor bebişim :))
Ne bileyim ya, onlar görüyor da ben ilk defa yaptırdım... Doğumdan sonra gider miiym bilmiyorumcanım hiiç utanma onlarında işi o günde kimbilir kaçkişiyi görüyolar
kadınız yaptırmadan da olmuyo ki
Aynen canim yaaa bende simdiye kadar hic gitmemeistim hatta kuaförumde arkadasim ilkte hic gitmemistim kendim halletmistim ama bunda goremiyorum aynayla falanda olmuyo gecenlerde gittim ilk defa arkadasima yaptirtmadim yaninda calisan agdacisina yaptirdim ama öldüm utancimdan yine gitmem gerek mecburrrrr
ya ben de kara kara dusunuyorum napcam diye eldivenle kendim almaya caliscam bakalim doguma kadar idare eder seni ama canim iyi yapmissin
aynen katılıyorum
sıcağa neme alışkın olmama rağmen bu durumda bıktım artık.
buarada 36-38 arasındayım hafta olarak. artık denize girmeyim diyorum
suda sancım mı gelir, suyum mu, nişanım mı gelir diye artık girmeme kararı aldım.
sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?