2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Bizim 6 gün sonra 1 aylık kontrolümüz bakalım kilo durumumuz nolucak ama dediğin gibi 1 saatte 1 buçuk saatte bir ağlıyo meme istiyo mecbur emziriyorum ve bu sefer de gaz problemi oluyo fazlasıyla... bir aylık bebek nasıl oyalanır ki daha hiç bişeyden anlamıyor tek susturucu meme :) peki kaç dk emziriyosun?

Merhaba arkadaşlar ;
Bugun 40+1 im doktorum çatımın çok uygun olduğunu fakat bebeğimin kanala girmediğini bu dakıkadan snrada girmiceğini söyledi
Ne açılma nede sancım var
Bebeğimin kilosuda 3850 doğurabılırsın ama kanala girmedi haftalardır dedi ,girmesi gerekirmiş
Bekleyerek riske atamam dedi ,bebeğin gelişimi tamamlandı ,kakasını yapma ihtimali çok dedi

Sizden fikir almak istiyorum
SeZeryanda spinal anestezimi yoksa epidural anestezimi yapılıyor

Dr gıcık oluyorum acıkıyosa nolcak? Oyalamak kolaymı öle.

Aynen ben de gıcık oldum.baska doktor bulayım dedim ama dün aldıgım baby&you dergisinde de aynı bizim doktorun söylediginin benzerini yazmıslar gaz sancısı konusunda,doktor dogru soyluyormuş yani.Çok emdikce gazı artıyor...Hatta doktor muayenesi bitince basladı bizimki yine meme aramaya,cıglık atmaya..Eşim de sadece meme istedigi zaman böyle cıglık atıyo dedi doktora ...Oyala pışpışla ,konuş,kucagında dolastır falan diyodu doktor.Onun yanında hepsini yaptım ama susmadı tabi ,dedim bakın işte böyle susmuyo,napıcam yani...Öyle apar topar gergin gergin cıktık odasından...Ben evde aglatmıyorum hiç bebegimi,ilk defa kucagımda agladı o kadar garibim

Karnına sıcak havlu koymustum dun,bugun içinde jel olan sıcak kompreslerden koydum rahatladı biraz.Valla kac dakka emerse o kadar emziriyorum minimum 15 dk emiyor.Sütün besleyici kısmı 10-15 dk.da ,yaglı kısmı da 15-20 dk.da geliyo ya,ben 15. dakkadan sonra meme degiştirmeyi deniycem .Bi de emzirmeyi kısa kesmeyi denedim bugun,yani memeyi gevsettigi ya da dinlendigi sırada bıraktıgında cektim memeyi,bakayım nasıl olucak öyle ...kafayı yicem galba

Tek tek alinti yapamadim hepinize tesekkür ederim.Dogum yapacak arkadaslarimada kolay ve hayirli dogum diliyorum biz ögle ciktik evimize geldik cok sukur hersey yolunda oglusuda emziriyorum surekli sarilik falan olmasin diye emisip duruyoruz.

Tek tek alinti yapamadim hepinize tesekkür ederim.Dogum yapacak arkadaslarimada kolay ve hayirli dogum diliyorum biz ögle ciktik evimize geldik cok sukur hersey yolunda oglusuda emziriyorum surekli sarilik falan olmasin diye emisip duruyoruz.

gözünaydın canım.allah bağışlasın analı babalı büyütsün bebişini

Canm hadi gözün aydin Rabbim sağlikla büyütmeyi nasip etsin inşallah :) darisi bekleyen arkadaşlarin başina

En iyisini yapıyosun...Emzirebildiğin kadar emzir mümkünse memeden ayırma sarılık olmasın sonra uğraşması gerçekten zor

Aslinda dogru soluyosun sanirim sut kokusundan olabilir mantikli

ÖĞRETMEN arkadaşlarım 37.hafta çalışamaz raporumu aldığım gün doğum yaptım 38 39 40. haftalarımı yani 3 haftayı doğum sonrasına aktarabileceğimi söyleyen olmuştu...memur a anlatamadım derdimi yardımcı olurmusunuz... 8 eylüldü doğumum 37artı 0 dı ve okulda açıktı yani yardımcı olun lütfen ya....

Merhaba arkadaslar bugun saat 9.05 itibari ile oglum dogdu genel anestezi ile sezaryen oldum usg ölcumunde en son 3300gr cikmisti ama oglusum 2800gr 49cm dogdu hemen emzirmeye basladim detaylari size daha sonra yazarim
Geçmiş olsun gözünüz aydın canımm, kilosu da normal maşaAllah kuzucuğun sağlıkla büyüt bol sütlü günler

Bir dilekçe yazin doğum raporunu da ekleyin yasa var hicbisey yapamazlar gerekirse ilce milli eğitime yazin
Ben calismaz raporunda belirtmiştim doğum erken olursa sonrasına eklemek istiyorum diye siz yazmis miydiniz

Gecmis olsun canim nasilsin simdi uzuldum senin adina hem sanci cekip hemde sezeryan oldun yinede saglik olsun ikimizin gunleri birdi sanirim benimde 6 cm kadar kendi sancilarimla acilma oldu sonra olmadi suni sanci vardiler ondan sonra ilerledi gercekten cok zor suni sanci normal sanci fazla agri yapmadi suni felaketti kismet artik bebegini kucagina aldinmi gecekten o cektigin acilar unutuyorsun

canım bana okulun memuru eğer belirlenen tarihten erken doğurursan doktoruna söyle rapora yazsın işte erken doğum nedeniyle 8+3 kullanması uygundur diye yanmaz demişti öyle yap istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…