evet 5 dak. suda kaynat sonra iyice kurumasini bekle tamamen kurumadan agzini kapama. sonraki kullanimlarindada ayni islemi yap deterjan sakin kullanma
peki emzik kısmı da kaynatılıyor di mi zarar görmüyor
Maalesef ben de yoğunluktan ve yorgunluktan foruma eskisi gibi giremeyenlerdenim...Dün 1 ay kontrolüne gittik.Normalde 1 ayda 1 kilo alınması beklenirken ,kızım 1,5 kg almış.Bebeğim çok fazla gaz sancısı çektiği için,her karnı agrıdıkca meme istermiş ve beslendikçe sancısı da artarmış ve kısır döngüye girmişiz.Bunun için 3 saatte 1 meme vermem gerektiğini söyledi.Ama bizimki 1,5-2 saatte bir mutlaka ağlayarak meme istiyor...ne yapacagımı bilmiyorum,sürekli gaz sancısından,uyuyamamasından benim de sinirlerim artık bozuldu.Doktor bi şekilde oyalayacaksın dedi ,ya ben nasıl oyalıycam laftan anlamayan el kadar bebeği..Bir de bize eğitimde yenidoğan bebek ne zaman meme isterse vereceksiniz diye öğrettiler.Ne yapacağımı şaşırdım,böyle bir durumu yaşayan ya da benzeri bi şeyi duyan var mı?
yok hepsini at bisey olmaz silikon cunku emzik kismida hepsini kaynat dezenfekte olur. Allah hayirli kolay dogumlar versin bu arada:))
Kaynat cnm muhakkak.kızlar bi sorum olucak hastane çantasına biberon koyucam, biberonu nasıl temizlediniz kaynatmak mı gerekiyor? iç bi bilgim yok bu konuda?
Kaynat cnm muhakkak.
Dr gıcık oluyorum acıkıyosa nolcak? Oyalamak kolaymı öle.
Bizim 6 gün sonra 1 aylık kontrolümüz bakalım kilo durumumuz nolucak ama dediğin gibi 1 saatte 1 buçuk saatte bir ağlıyo meme istiyo mecbur emziriyorum ve bu sefer de gaz problemi oluyo fazlasıyla... bir aylık bebek nasıl oyalanır ki daha hiç bişeyden anlamıyor tek susturucu meme :) peki kaç dk emziriyosun?
Tek tek alinti yapamadim hepinize tesekkür ederim.Dogum yapacak arkadaslarimada kolay ve hayirli dogum diliyorum biz ögle ciktik evimize geldik cok sukur hersey yolunda oglusuda emziriyorum surekli sarilik falan olmasin diye emisip duruyoruz.
Canm hadi gözün aydin Rabbim sağlikla büyütmeyi nasip etsin inşallah :) darisi bekleyen arkadaşlarin başinaTek tek alinti yapamadim hepinize tesekkür ederim.Dogum yapacak arkadaslarimada kolay ve hayirli dogum diliyorum biz ögle ciktik evimize geldik cok sukur hersey yolunda oglusuda emziriyorum surekli sarilik falan olmasin diye emisip duruyoruz.
Tek tek alinti yapamadim hepinize tesekkür ederim.Dogum yapacak arkadaslarimada kolay ve hayirli dogum diliyorum biz ögle ciktik evimize geldik cok sukur hersey yolunda oglusuda emziriyorum surekli sarilik falan olmasin diye emisip duruyoruz.
Aslinda dogru soluyosun sanirim sut kokusundan olabilir mantiklibenim bebekte ben de uyumuyor, kayınvalidem ve eşimde uyuyor, kayınvalidem bu konuda, sen de süt kokusu alıyor ve açlık duygusunu hissediyor, o yüzden uyumuyor dedi, emerken uyuyor gerçekten ama ağladığında kucağımda uyutamıyorum, tespiti doğru sanırım:))
Geçmiş olsun gözünüz aydın canımm, kilosu da normal maşaAllah kuzucuğun sağlıkla büyüt bol sütlü günlerMerhaba arkadaslar bugun saat 9.05 itibari ile oglum dogdu genel anestezi ile sezaryen oldum usg ölcumunde en son 3300gr cikmisti ama oglusum 2800gr 49cm dogdu hemen emzirmeye basladim detaylari size daha sonra yazarim
Evet canım beş dakika kaynattım ben soğuyunca da hastane çantasına yerleştirdimkızlar bi sorum olucak hastane çantasına biberon koyucam, biberonu nasıl temizlediniz kaynatmak mı gerekiyor? iç bi bilgim yok bu konuda?
post: 36939572 .!.:ÖĞRETMEN arkadaşlarım 37.hafta çalışamaz raporumu aldığım gün dogum yaptım 38 39 40. haftalarımı yani 3 haftayı doğum sonrasına aktarabileceğimi söyleyen olmuştu...memur a anlatamadım derdimi yardımcı olurmusunuz... 8 eylüldü doğumum 37artı 0 dı ve okulda açıktı yani yardımcı olun lütfen ya....
Gecmis olsun canim nasilsin simdi uzuldum senin adina hem sanci cekip hemde sezeryan oldun yinede saglik olsun ikimizin gunleri birdi sanirim benimde 6 cm kadar kendi sancilarimla acilma oldu sonra olmadi suni sanci vardiler ondan sonra ilerledi gercekten cok zor suni sanci normal sanci fazla agri yapmadi suni felaketti kismet artik bebegini kucagina aldinmi gecekten o cektigin acilar unutuyorsunAllah. razı olsun hepinizden. doğum hiç kolay olmadı kızlar korkutmak için söylemiyor.kan geldi sonra düzenli sancı dr gittim açılma yok eve göndermeden nts çekelim bebeği dedi ve kalp atışı düşük beklettiler doğum başlattılar. geceye kadar. bekledim acılar çektim nts de bebeğin kalbi dayanmaz dedi 7 santim açılma ile doğum için uğraştılar ve olmadı bebek riske girdiği için sezaryen yaptılar. hem normal doğumu yaşadım hemde sezaryeni ben öleceğimi sandim hastanedeyim hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?