Kansizlik varmi baktirdinmi ? Kansizlik yapior genelde
hahahahah cok güzel:)) içinden geldiyse all nolcak boşver
Rabbim kimseye evlat acisi vermesin.. dayanmak cok zor cok... Aminn.. Tek duam sabir ve bizlerise hayirli hayirli o lara kavusturmak...yazdıklarınızı okuyunca gozyaslaımı tutamadım.sızınkı ne kadar buyuk bır sabır ne buyuk bır metanetmıs en buyuk acı evlat acısıdır.nasıl dayanabıldınız.rabbım sabrını vermıs yavrun ıcın dua ettım rabbım sızı ıns ahırette kavuşturur.
kızlar yaaa...ben cok nefes nefese kalıyorumnormal mi yaa ılk aylarda olmaz diye okudum ama bilemedim..
ArkAdaslar. Ben bısey sorucam .. Çok sık ıdrara cıkıyorum yanmam yok ama damla damla geliyor ve geldıgınde acayip sıkısıyorum .. Ne yapmam gerekıyor pazartesi randevum var beklesemmi arasammı ne olabılır acaba:26::26:
Merhaba kızlar. Pembe kahverengi leke akıntı arası pedimi kirletmeyen ama sildikçe tuvalet kağıdına gelen bi durumdan bahsetmiştim. Maalesef hala devam ediyor. Doktorum hemen çağırdı, kese düzgün hiçbir sorun yok görünüyor dedi ve kalbini de duyduk bugün. İnanın hiç odaklanamadım, işte kalbi dedikçe ama kanamam var dedim durdum. Daha öncekinde de böyle olmuştu o yüzden kaptıramadım kendimi açıkçası. Progestana devam yat dinlen dedi.. Hayırlısı artık, Rabbim neylerse güzel eyler.. İnş gerçekten her şey normaldir..
Sosyal guvencen yokmu 350 cok ama cok pahali ya...adanalimisin?
öyle muayene ücretimi olurmuş yaa ben 58 lira veriyorum, doktorum ara kontrollere gittiğimde ücret de almıyor hatta iki hafta önce gitmiştim kalp atışlarını gördük ama duyamamıştık küçük olduğu için, iki hafta sonra tekrar uğra bir bakalım dedi bugün gittik ücret felan almadı kalp atışını duyduk boyutlarına baktı felan herşey normal dedi. ama 350 lira biraz abartı sanki hem ne olurmuş gösterseymiş bebişini sinirlendim valla :99:
muayene ücretini abartmış mı biraz ne bu böyle
Iyi akşamlar bayanlar :) gittim geldim şimdi doktordan çık şükür bebeğim iyi kalbinide dinledim büyümüşde. Allah hepiniZe güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah ..
aman da aman annesi kaç cm olmus miniğimizzzz :)))
hehe büyümüş teyzesi valla nasıl belli oluyorkalbinide dinletti iyi dedi doktor.23 mm canım bir de bana kan ilacı yazdı hap yutamıyorum diye şuruba çevirdi 9 unda da kontrol var biraz rahatladım şimdi öyle görünce bebeğimi
hiç bulantı olmaması sorun olabilirmiş yeni hamilelik belirtileri kalp atışlarının başladıgı anlamına ve saglıklı gebeliğe işaretmişNasıl ya bulantı yoksa sorun mu var demek???????
ahh maşallah maşallah, hep mutlu ayrılmak kısmet olsun doktorumuzun yanından :)
peki hiç 2 li testten bahsettiniz mi 92unda gittiğinde yapacak mı
cnaım adam profesör ve özel muayenehanesi var oraya gidiyorum. Benim eşim çok istiyor bu doktoru aile doktorları ve çok güveniyor açıkçası bende çok güveniyorum o ayrı ama bu defa ben de eşim de çok bozulduk. Hem ultrasonla bakmamasına hem de böyle bir durumda yine ekstre ücret almasına.
Keza arkadaşlarımın doktorları sürekli 15 te bir çağırıyor ama ayda bir para alıyorlar. şimdi 15 gün sonra ultrason randevusuna gidicem yine onda da 350 tl!
Yani çok uzun süredir hastasıyım ama konu para olunca demek ki değişen bişey olmuyor.
eylül anneleri; herkese merhabalarSabah 10.00 da dr randevumuz var allah nasip ederse kalp atışını göreceğiz yavrumuzun.. Ama ben heyecandan gözümü bile kırpamadım henüz..son bir haftadır aşırı derecede hassasım sürekli ağlıyorum sebepsiz yere, duygularının kontrolü konusunda benim gibi sıkıntılar yaşayan var mı merak ediyorum.. Ve bir de tabi bulantılar, neredeyse günün her anı.. Sayılı günler çabucak geçer inşallah da alırız mis kokulu meleklerimizi kucaklarımıza. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?