2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Rabbim kimseye evlat acisi vermesin.. dayanmak cok zor cok... Aminn.. Tek duam sabir ve bizlerise hayirli hayirli o lara kavusturmak...

ArkAdaslar. Ben bısey sorucam .. Çok sık ıdrara cıkıyorum yanmam yok ama damla damla geliyor ve geldıgınde acayip sıkısıyorum .. Ne yapmam gerekıyor pazartesi randevum var beklesemmi arasammı ne olabılır acaba:26::26:

Merhaba kızlar. Pembe kahverengi leke akıntı arası pedimi kirletmeyen ama sildikçe tuvalet kağıdına gelen bi durumdan bahsetmiştim. Maalesef hala devam ediyor. Doktorum hemen çağırdı, kese düzgün hiçbir sorun yok görünüyor dedi ve kalbini de duyduk bugün. İnanın hiç odaklanamadım, işte kalbi dedikçe ama kanamam var dedim durdum. Daha öncekinde de böyle olmuştu o yüzden kaptıramadım kendimi açıkçası. Progestana devam yat dinlen dedi.. Hayırlısı artık, Rabbim neylerse güzel eyler.. İnş gerçekten her şey normaldir..

idrar yolu enfeksiyonu var bence sende aynı sekilde bende oldum artık kan gelmeye başladı idrar yaparken agrılı oluordu ürolojiye gittim antibiyotik verdi geçti hemen 1hafta sonra hamile oldugumu ögrendm doktora gittim salı günü talilde yine enfeksiyon çiktıı bu kadınların kaderiii hiçç bitmiyorrr

Benimde iki kez kanamam oldu dr bebekte dorun yok kalbi atıyor dedi bende cok endişe liyim haftaya kontrol um var umarim bu sorun çıkmaz beklemekten baska bisey gelmiyor elden Rabbim e emanet umarim saglikla aliriz kucagimiza iyi dusunulemim iyi olur inşallah. ..

selam arkadasLar benimde son adet tarihim06,12,2013 suanda yanilmiyorsam sekiz haftalik hamileyim ucuncu hamileligim ilk hamilelik bebek karnimda oldu kurtaj olmak zorunda kaldim ikincide dr kontrlunda oldu oglum yedi yasinda son iki haftadir cok yogun bulanti ve kusmalrim oluyor hicbirsey yiyemyrum kokulara karsi cok hasas olmsum diz agrilarimda cok oluyr benim gibi sikayetleri olan varmi acaba merak etim allah butun ane adaylarin hamileligini saglikla tamamini erdirsin butun isteylere versin ...

Eylül anneleri; herkese merhabalar sabah 10.00 da Dr randevumuz var Allah nasip ederse kalp atışını göreceğiz yavrumuzun.. Ama ben heyecandan gözümü bile kırpamadım henüz..Son bir haftadır aşırı derecede hassasım sürekli ağlıyorum sebepsiz yere, duygularının kontrolü konusunda benim gibi sıkıntılar yaşayan var mı merak ediyorum.. Ve bir de tabi bulantılar, neredeyse günün her anı.. Sayılı günler çabucak geçer inşallah da alırız mis kokulu meleklerimizi kucaklarımıza. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

cnaım adam profesör ve özel muayenehanesi var oraya gidiyorum. Benim eşim çok istiyor bu doktoru aile doktorları ve çok güveniyor açıkçası bende çok güveniyorum o ayrı ama bu defa ben de eşim de çok bozulduk. Hem ultrasonla bakmamasına hem de böyle bir durumda yine ekstre ücret almasına.

Keza arkadaşlarımın doktorları sürekli 15 te bir çağırıyor ama ayda bir para alıyorlar. Şimdi 15 gün sonra ultrason randevusuna gidicem yine onda da 350 tl!

Yani çok uzun süredir hastasıyım ama konu para olunca demek ki değişen bişey olmuyor.

muayene ücretini abartmış mı biraz ne bu böyle

Biraz pahalı canım maalesef. Özel sağplık sigortamdan çoğunu tahsil ediyorum. Ama benim de sigortamın aile planlaması limiti 7700 TL. Yani şimdiden çok çok üstünde olacağının sinyallerini almış oldum. Keza doğum yapmak istediğim hastane de tuzlu.

Artı doktorumun doğum ücreti de hastane fiyatı ile nerdeyse aynı. Hayırlısı bakalım :)

aman da aman annesi kaç cm olmus miniğimizzzz :)))

hehe büyümüş teyzesi valla nasıl belli oluyorkalbinide dinletti iyi dedi doktor.23 mm canım bir de bana kan ilacı yazdı hap yutamıyorum diye şuruba çevirdi 9 unda da kontrol var biraz rahatladım şimdi öyle görünce bebeğimi

ahh maşallah maşallah, hep mutlu ayrılmak kısmet olsun doktorumuzun yanından :)

Peki hiç 2 li testten bahsettiniz mi 92unda gittiğinde yapacak mı

ahh maşallah maşallah, hep mutlu ayrılmak kısmet olsun doktorumuzun yanından :)

peki hiç 2 li testten bahsettiniz mi 92unda gittiğinde yapacak mı

bahsetti biliyorsun benim ikinci gebeliğim ilkinde de aynı doktoruma gittim ikili test zeka testi biliyorsun zeynep dedi evet dedim yani ben her türlü sonuca razı lduğum için oğlumda da önerdi ama yaptırmadım bunda da yaptırmayacağım canım önerilip yaptırmadığına dair de imza attırıyorlar..

benimki mesela bir kere ücret veriyorsun sonra 10 gün sonra tekrar kontrole çağırıyor o da ücvretsiz bende özel hastaneye gidiyorum ama ücreti çok cüz i bir rakam ama inan 350 tl de olsa gene doktoruma giderim ben birak takıntılıyım doktorum bana çok güven verdiği için onu bırakamıyorum

duygu değişimleri bende de var canım ya birden ağlamaya başlıyorum bazen çok sinirli oluyorum öyle böyle idare ediyoruz inşallah sende güzel haberlerle dönersin canım doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…