delircem ya az kaldi herkes bisey söylüyor ne guzel dünkü yazıları okuyunca icim rahatlamisti simdi yine içim daraliyobende cabuk yorulma uyku haric hic belirti yok sorun mu var bebegimde yarin kalp atisini dinlemeye gidecegiz ya sorun varsa ya atmiyorsa kalbi (((((
amin cnm sen ne düşüyorsun yaptıracak mısın ikili testi?
canım merhabaGünaydın melek anneleri :82: hayırlı cumalar herkese
Yarın kontrolümüz var dr. kalp atışını dinliycez dedi, dua edin kızlar acayip heyecanlıyım inşallah duyurur miniğim annesine sesini
Bu arada mide bulantısı için ilaç kullanan var mı? bana dr. bi ilaç verdi ama hiç işe yaramıyo hala bütün gün bulantılar bulantılar
Delircem ya az kaldi herkes bisey söylüyor ne guzel dünkü yazıları okuyunca icim rahatlamisti simdi yine içim daraliyobende cabuk yorulma uyku haric hic belirti yok sorun mu var bebegimde yarin kalp atisini dinlemeye gidecegiz ya sorun varsa ya atmiyorsa kalbi (((((
Canım ben de onlar da kalmadı. Göğüslerime dokunamıyodum. O bile azaldı. Ama çok şükür ki bebeğim de ben de sağlıklıyız. Rahat bir hamilelik geçiyoruz işte :)) annemle konuştum ben de. Bana hamileyken o da hep korkmuş. Hareketlerimi hissedene kadar hiç hamile gibi değilmiş. Rahat geçen hamileliğimizin keyfini sürmek yerine yaşadıklarımıza bak ya :)) hurafe bunlar canımm. Benim en yakın arkadaşıma doğum sonrasında yardımım çok olmuştu. Hep dua ederdi. Sen de benim gibi rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah diye. Ya anneme çektim ya da arkadaşımın duası tuttu :)) evham yapmayı bırakalım bence :)) hurafelere de bazen kulak asmamak lazım. Bi de şu saç kestirme hurafesi var( eşim bile duymuş nerden duyduysa. Kestirme diyo. Benim saçlarım kısacık. Az bişey uzasa modeli gitti diye kestirirdim. Geçen sy kestirmiştim hatta. Ama şimdi şişkinliğimden midir nedir hamile olduğumu anlayanlar kestirme diyo. Ya senin inanışın sana kalsın sen yap yahuu ( zihnen inanmasam da gönlüm rahat etmedi. Ve kestirmedim. Ama böyle de olmaz ( daysnamam bi süre sonra (
Canım ben de onlar da kalmadı. Göğüslerime dokunamıyodum. O bile azaldı. Ama çok şükür ki bebeğim de ben de sağlıklıyız. Rahat bir hamilelik geçiyoruz işte :)) annemle konuştum ben de. Bana hamileyken o da hep korkmuş. Hareketlerimi hissedene kadar hiç hamile gibi değilmiş. Rahat geçen hamileliğimizin keyfini sürmek yerine yaşadıklarımıza bak ya :)) hurafe bunlar canımm. Benim en yakın arkadaşıma doğum sonrasında yardımım çok olmuştu. Hep dua ederdi. Sen de benim gibi rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah diye. Ya anneme çektim ya da arkadaşımın duası tuttu :)) evham yapmayı bırakalım bence :)) hurafelere de bazen kulak asmamak lazım. Bi de şu saç kestirme hurafesi var( eşim bile duymuş nerden duyduysa. Kestirme diyo. Benim saçlarım kısacık. Az bişey uzasa modeli gitti diye kestirirdim. Geçen sy kestirmiştim hatta. Ama şimdi şişkinliğimden midir nedir hamile olduğumu anlayanlar kestirme diyo. Ya senin inanışın sana kalsın sen yap yahuu ( zihnen inanmasam da gönlüm rahat etmedi. Ve kestirmedim. Ama böyle de olmaz ( daysnamam bi süre sonra (
yazanLarı ekledim eklenmek isteyen var mı başka ?
Senin ne kadarlik bebegin biz 6+3uz
Ama olmazki böyle herkes bişey söylüyor kafam iyice karışıyor ben hamile kaldigimdan beri vucudumda bozuk olan hersey duzeldi ve ben buna sevinemiyorum yarın kontrolumuz var heyecandan çok korku var desteginiz icin teşekkür ederim inanki bunları duymaya cok ihtiyacim var
9+6 yız :)) yarın 10. hafta biticek yani :))
Masallah ikinizede :)) Allahim saglikla kavusmanizi nasip etsin insallah
GÜNAYDIN KIZLAR
Nasılsınız. Dün tahlilerimi yaptırdım. kan değerlerim düşük başka bir sorun görünmüyor. Kan ilacına başlayacğız
Benim kahverengi lekelenmem devam ediyor. Bu beni korkutuyor. Çnkü daha önce bu şekilde bebişimi kaybetmiştim.
Dr Bebeğin çevresisinde kanama görmedi.Dikkat et ,yorma kendini dedi
Progoston başladık. İlaca başlayıınca sanki daha çok arttı.
Yapabileceğim tek şey dua etmek.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Pazartesi başka dr randavü aldım. Ona gitcem.
GÜNAYDIN KIZLAR
Nasılsınız. Dün tahlilerimi yaptırdım. kan değerlerim düşük başka bir sorun görünmüyor. Kan ilacına başlayacğız
Benim kahverengi lekelenmem devam ediyor. Bu beni korkutuyor. Çnkü daha önce bu şekilde bebişimi kaybetmiştim.
Dr Bebeğin çevresisinde kanama görmedi.Dikkat et ,yorma kendini dedi
Progoston başladık. İlaca başlayıınca sanki daha çok arttı.
Yapabileceğim tek şey dua etmek.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
Pazartesi başka dr randavü aldım. Ona gitcem.
Aynen ya. Ben de çok rahat geçiriyorum. Arada belirti olunca sevinmiyo değilim ama her hsmilenin midesi bulanmak zorunda değil :)) keyfini sür arkadaşım sen de :)) gez, toz :))
İnşallah canım.Bende dinlenmeye çaışyorum. Hakkımızda hayırısı olsun.canım hiç korkma benim tam 15 gün kahverengi lekelenmelerim oldu. doktorum kesemin altında bi ıhtı görmüştü. rapor verdi yattım. jel ve iğne oldum. bu 15 günün içinde bir gün bi kaç damla kırmızı geldi sabaha karşı. neler çektiğimi ALLAH bilir.
şuan ise tertemiz hiiç lekelenmem yok çok şükür. kendimi yormuyorum ve jel e devam.
çok dua ettim.
sende içini ferah tut GEÇECEK
Dr öyle söyledi. Kan kırmızıya dönmeyince korkma dedi. Sonrada biz kanamanın rengi ne olursa olsun hoşlanmayız dedi.Belki daha önce kanama alanı vardır da onlar geliyordur şimdi..Beklemiş olduğu içinde kahve geliyor zaten ..Endişelenme hiçç
Supersiniz siz ya nasil icimi rahatlatiyorsunuz anlatamam size de masallah sizde saglikla kavuşun birbirinize insallah :))
Boyle pat diye de soylenmezki hele hamilelik psikolojisini bilen biri asla bu sekilde konusmamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?