2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Oh şükür bu gidişle paronayak olcam neden bende hiç bulantı baş dönmesi yok diye :)

:)bende senın gıbıyım karnım agrıyor bıseymı oldu mıdem bugun neden bulanmıyor?basım agırdı belim agırdı dr.aramaya utanıyorum artık ...alllahtan nazımız gecıyorda bıraz dr. bısey demıyor

Oh şükür bu gidişle paronayak olcam neden bende hiç bulantı baş dönmesi yok diye :)

Çok şanslısının. Ben midemi aldırmak istiyorum sürekli bir dönme dolap içindeyim bulantı ve dönme üstelik yemek yemekte zorundayım. Ilk üç ay bebeğimiz organ gelişimi için çok önemli :)

kizlar bugun dayanamadim doktara gittim bebegimin kesesini gordum hersey yolunda 2 hafta sonra kalp atisini duyarim coook sukur

kizlar bugun dayanamadim doktara gittim bebegimin kesesini gordum hersey yolunda 2 hafta sonra kalp atisini duyarim coook sukur

Biz 5 hafta 5 günlük iken keseyi gördük kalp atışları için 6 Şubat'a randevu aldık bebeğim 7 hafta 5 günlük olacak sen 2 hafta sonra kalp atışı demişsin erkenmi gidiyorum doktora acaba :44:

yarın dr randevum var kızlar ve endişeliyim kimin duası kabul olur bilinmez nolur bana dua edin herşey yolunda gitsin

Iyi akşamlar bayanlar :) gittim geldim şimdi doktordan çık şükür bebeğim iyi kalbinide dinledim büyümüşde. Allah hepiniZe güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah ..

yarın dr randevum var kızlar ve endişeliyim kimin duası kabul olur bilinmez nolur bana dua edin herşey yolunda gitsin
Dualarim seninle canim güzel haberlerle geleceksin yarin hemen yaz tamm
Iyi akşamlar bayanlar :) gittim geldim şimdi doktordan çık şükür bebeğim iyi kalbinide dinledim büyümüşde. Allah hepiniZe güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah ..

Ayyy ne guselll canim cok sevindimmm hadi bakalim darisi bebislerimizi kucaklarimiza sag salim almaya

Biz 5 hafta 5 günlük iken keseyi gördük kalp atışları için 6 Şubat'a randevu aldık bebeğim 7 hafta 5 günlük olacak sen 2 hafta sonra kalp atışı demişsin erkenmi gidiyorum doktora acaba :44:

canim 5+2 gunluk bugun kese gorundu 2 hafta sonra benim 7 +2 olacak normal bence canim

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. 8. Haftamdayım. Elimden geldiğince bütün yorumları okuyup takip etmeye çalışıyorum. Geçen h.sonu kanamam oldu Progestan kullanmaya başladım birde iğne oldum. Merak ettiğim ilk haftalarımda karnıma dokunduğumda içerde sert bir tabaka oluşmuş gibi geliyordu bana ayrı bir katman oluşmuş gibi içerde ama geçen haftadan beri şişliğim inmiş o katman yumşamış gibi. SiZde de böyle oldu yada oluyor mu daha hafif hissediyor musunuz?

benimde aynen ilk haftalarımda karnım daha çıkık ve sertti şimdi ise yumuşak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…